- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
válasz
bambano #27391 üzenetére
Az mss-t nem találtam meg, de már nincs jelentősége a probléma szempontjából.
Ugyan a network manager GUI-n lejjebb vettem a tanácsodra az MTU-t, de úgy sem ment.
Aztán ránéztem parancssorból és kiderült, hogy tojik rá.
Egy ifconfig ppp0 mtu 1400 viszont gatyába rázta.
Ezzel kapcsolatban találtam a hup-on is egy pár évvel ezelőtti beszélgetést, ahol pontosan ugyanerről panaszkodott valaki... mondjuk nem derült ki, hogy mi lett a végeredmény.Viszont a router tud olyat, hogy path mtu discovery, amit az ubuntun nem igazán találok még google segédlettel sem. Legalábbis olyan formában, amit meg is értek.
Szóval köszi, legalább egy hülyeség kilőve. A digi meg elmehet a sunyiba, mert ha jól értelmezem, ez részben az ő saruk lehet valahol. (hup-on talált szövegből tippelek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest