- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Köszi, én is ettől féltem
Nem értek ehhez a dologhoz, én is mindig putty-al garázdálkodtam eddig, valamint winscp-vel, ha kellett.
Viszont most szükséges lenne a grafikus felület távelérésben.(#26348) nahaggyámár Köszi
Akkor már nem lenne jobb egy ESXi, ha már virtuális gépeket futtatgatok egymás mellett?Bár nem tudom ,hogy kompatibilis-e az FX-el, bár gondolom nem nagyon lenne gond.
A grafikus felület nem nekem kell feltétlen, hanem a páromnak.
Ki tudjon menni rá, használni a böngészőt, ha valami megtetszik,akkor letölti, majd élvezi a gyümölcsét a hálózaton keresztül.
Őt tuti nem fogom tudni rávenni az ssh -X-re, puttyra, vagy bármi ilyesmire, ami nem grafikus felület
Az lenne a vége, hogy mindig nekem szólna, hogy ez kellene, meg az, ezt pedig szeretném elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- AliExpress tapasztalatok
- Jövedelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő