Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Köszi, én is ettől féltem

Nem értek ehhez a dologhoz, én is mindig putty-al garázdálkodtam eddig, valamint winscp-vel, ha kellett.
Viszont most szükséges lenne a grafikus felület távelérésben.(#26348) nahaggyámár Köszi

Akkor már nem lenne jobb egy ESXi, ha már virtuális gépeket futtatgatok egymás mellett?
Bár nem tudom ,hogy kompatibilis-e az FX-el, bár gondolom nem nagyon lenne gond.A grafikus felület nem nekem kell feltétlen, hanem a páromnak.
Ki tudjon menni rá, használni a böngészőt, ha valami megtetszik,akkor letölti, majd élvezi a gyümölcsét a hálózaton keresztül.
Őt tuti nem fogom tudni rávenni az ssh -X-re, puttyra, vagy bármi ilyesmire, ami nem grafikus felület
Az lenne a vége, hogy mindig nekem szólna, hogy ez kellene, meg az, ezt pedig szeretném elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest