Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
Cool Face
üzenetére
Majd valami okos ember megszakérti de biztos, hogy ki akarod tolni a transmissionod admin felületét Internetre? Nem tudom mennyire jó az authentikációja de én ezt nem merném. Nekem csak ssh van kiengedve kizárólag kulcs authhal, ez van fail2bannal védve, azon kívül mondjuk kint van a minecraft szerverem de már azt sem tudom mennyire jó ötlet, mentségemre legyen mondva az is saját unprivileged technikai userrel, ha felnyomják valami csúnya exploittal hátha nem tudják szétverni az egész gépet.
Ha valami remote gép és kell a transmission access, én ssh tunnelbe terelném. Lehet nem annyira kényelmes de az ssh talán mégiscsak biztonságosabb, azt elegen tesztelik világszerte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Ingatlanos topic!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest