Hirdetés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Netfone
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iOS alkalmazások
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Google Pixel 10a – évismétlés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
Cool Face
üzenetére
Majd valami okos ember megszakérti de biztos, hogy ki akarod tolni a transmissionod admin felületét Internetre? Nem tudom mennyire jó az authentikációja de én ezt nem merném. Nekem csak ssh van kiengedve kizárólag kulcs authhal, ez van fail2bannal védve, azon kívül mondjuk kint van a minecraft szerverem de már azt sem tudom mennyire jó ötlet, mentségemre legyen mondva az is saját unprivileged technikai userrel, ha felnyomják valami csúnya exploittal hátha nem tudják szétverni az egész gépet.
Ha valami remote gép és kell a transmission access, én ssh tunnelbe terelném. Lehet nem annyira kényelmes de az ssh talán mégiscsak biztonságosabb, azt elegen tesztelik világszerte.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest