Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
Sziasztok.
Áramszünet miatt leállt, és feltételezhetően többször elindult gépben a hdd megadta magát.
A hdd-n volt 3 partició (root ~10gb, swap ~4gb, home ~460gb). Elvileg a swapon kívüliek ext3-ak.Próbálnék valami adatot visszanyerni, a rendszer látja az sdb1, sdb2, sdb5, sdb6-ot (gondolom az sdb5 azért mert extended)
mount -t ext3 /dev/sdb6 /mnt/usbdrivemount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/sdb6,
missing codepage or helper program, or other error
In some cases useful info is found in syslog - try
dmesg | tail or sodebugfs 1.42.5 (29-Jul-2012)
debugfs: open /dev/sdb6
/dev/sdb6: Attempt to read block from filesystem resulted in short read while opening filesystem
debugfs: open /dev/sdb1
/dev/sdb1: Attempt to read block from filesystem resulted in short read while opening filesystemroot@mame:~# fsck /dev/sdb1
fsck from util-linux 2.20.1
e2fsck 1.42.5 (29-Jul-2012)
fsck.ext2: Attempt to read block from filesystem resulted in short read while trying to open /dev/sdb1
Could this be a zero-length partition?
root@mame:~# fsck /dev/sdb6
fsck from util-linux 2.20.1
e2fsck 1.42.5 (29-Jul-2012)
fsck.ext2: Attempt to read block from filesystem resulted in short read while trying to open /dev/sdb6
Could this be a zero-length partition?TestDisk 7.0 nem talált partíciót.
badblocks futott 12órán át 7,84%-ig nem talált semmit. sdb1-en (inkább nem futtatom hetekig)Van még amivel próbálkozhatnék? Sérült a superblock? Adatok menthetetlenek?
Valamelyik smart olvasó eszköz (hirens boot cd) 5 reallocated szektort és 2044 bad sectort olvasott ki, és 0%-osnak ítélte a hdd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Netflix
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest