- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Jester01 #21114 üzenetére
Vááá elegem van belőletek.
Több probléma is van:
a sebesség váltások linuxon a nyílt driverrel villódzásba fulladnak. Rohadt igedegsítő. Azt nem tudom, hogy újabb verziókban milyen, nekem most centos-em van. Ott nem frissítenek túl gyakran.
A másik, hogy indokolatlanul gyakran veszi fel a sebességet. Görgetek egyet, már felemeli. Ha fixen leveszem a sebességét, ugyan úgy görgetek, viszont alacsonyabb fogysztással.A zárt driver meg vagy megy, vagy nem. Vagy csontra fagyasztja a rendszert vagy nem.
Tehát vagy használom így és 0 problémával szembesülök. vAgy használok wint ...vagy veszek másik kártyát. jó duma veszek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest