Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most raktam fel egy rendszert Gonme 3.12-vel, és nem várt falakba ütköztem.

Van két winyóm, sok adattal. Egyiken az adatok egy jóval korábbi verziója van, és ré szeretném másolni a régire az újat úgy, hogy a létező fájlokat ne írja felül, hanem hagyja ki.
Ez Win és KDE alatt a "skip all" funkcióval műxik is, de gnome alatt se a beépített file kezelő, se a Gnome commander nem csinálja azt, amit én akarok. Leáll amint meglátja hogy a fő mappa már létezik, nem néz bele.Ezen lehet állítani a Gnome-ban, vagy tudtok olyan progiról, amivel ez megoldható?
Mindenképpen akarok valami könyvtár szinkronizáló progit, de erre elég lenne egy egyszerű másolást megvalósító progi is.
Mit tanácsoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- EAFC 26
- World of Warships
- BestBuy ruhás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs