- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv Urak!
Bár zöldfülű vagyok még linuxban, de azért ebbe a topicba írom a problémát, mert úgy nézem picit túlmutat az általánosabb kérdéseken, amik a kezdő topicban vannak.
Adva van itthon egy miniPC, amire ubuntu 12.04 minimal installból egy nagyon alap rendszert tettem fel az XBMC és torrent számára. GUI összesen egy alap OpenBox, de az is csak azért, hogy az AMD driverben kényelmesen be tudjam állítani a HDMI kimenet dolgait.
Van a gépben egy DVD, amit szeretnék automount-ra megcsinálni. Fstab-ba beírva nem jó, mert lemezcsere után nem tudom használni. Iso9660 és UDF formátumokat használok filmek tárolására. Egy olyan megoldás kellene, ami a háttérben figyeli a lemezcserét és ebben az esetben lefuttat egy mount-ot iso9660/udf formátummal mondjuk a /media alá.
Az udev-et nézegettem, de nem sikerült összehoznom semmit. Mivel nagyon alap a rendszer és GUI nélkül használom (XBMC session van autologon-al) ezért gondolom nem egyszerű a dolog. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Jó volna valami konkrét megoldás amit aztán kielemezhetek miután működik, hogy legközelebb már önállóan menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest