Hirdetés
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv Urak!
Bár zöldfülű vagyok még linuxban, de azért ebbe a topicba írom a problémát, mert úgy nézem picit túlmutat az általánosabb kérdéseken, amik a kezdő topicban vannak.
Adva van itthon egy miniPC, amire ubuntu 12.04 minimal installból egy nagyon alap rendszert tettem fel az XBMC és torrent számára. GUI összesen egy alap OpenBox, de az is csak azért, hogy az AMD driverben kényelmesen be tudjam állítani a HDMI kimenet dolgait.
Van a gépben egy DVD, amit szeretnék automount-ra megcsinálni. Fstab-ba beírva nem jó, mert lemezcsere után nem tudom használni. Iso9660 és UDF formátumokat használok filmek tárolására. Egy olyan megoldás kellene, ami a háttérben figyeli a lemezcserét és ebben az esetben lefuttat egy mount-ot iso9660/udf formátummal mondjuk a /media alá.
Az udev-et nézegettem, de nem sikerült összehoznom semmit. Mivel nagyon alap a rendszer és GUI nélkül használom (XBMC session van autologon-al) ezért gondolom nem egyszerű a dolog. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Jó volna valami konkrét megoldás amit aztán kielemezhetek miután működik, hogy legközelebb már önállóan menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest