Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Sziasztok!
Már kérdeztem kezdős topicban, de ott nem tudták a megoldást :
Egy olyan problémám van, hogy egyszerűen nem tudom az Ubuntu 13.04-et felinstallálni Win 8 Pro N x64 mellé, USB-ről (FAT32). Az x64-eset (amd64) töltöttem le,mint installt, ráraktam pendrive-ra az UUI-val, látja is a gépem, belép a telepítőbe, de egyszerűen nem jön elő az "Install alongside Windows 8" opció, mint ebben a tutorialban.
Lehet, hogy SSD-re nem lehet így telepíteni? (AHCI miatt esetleg). Másra már nem tudok gondolni.Az Ubuntut az SSD-re szeretném rárakni Win8 mellé.
Mit csinálok rosszul és hogy kéne jól csinálni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest