- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Mivel itt nem nagyon kaptam választ, elkezdtem neten kutakodni, más fórumon ezt ajánlották, így megpróbáltam. Egyébként úgy néz ki megoldódik a TP-Link Wifi gond is, a fórumon a disztró készítője is aktív, nekem ő maga válaszolt. Nem ismert, de ha stabilan tudja azt, amire nekem kell... ennél többre nincs is szükségem. Készítek magamnak egy leírást, amolyan hülyegyereknek valót, feltolom a gépekre, készítek egy image-et és elfelejtem az egészet. Évente ránézek van-e újabb verzió és kész. Nem kell mélyebben belemenni és nem is akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Befutott a Mortal Kombat II mozifilm legújabb előzetese
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa Rally
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Futás, futópályák
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest