- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Létezik linuxra olyan szoftver, ami alkalmas arra, hogy mobil számok között bridge-eljen, forwardoljon, stb?
Az lenne a feladat, hogy 2db mobil szám a saját telefonomon csörögjön ki, és én is tudjak azon számok "nevében" telefonálni, és ne kelljen 3 telefont magammal vinni.
Gondolom, ehhez valami modem is kell, de csak 3G modemeket találtam. Nekem meg pont csak hang kell.
VOIP alapon is jöhet a hívás a telefonomra, meg az is megoldható, hogy szerzek egy negyedik számot, amiről ingyen hívható az én telefonom, és azon keresztül jön a hívás.
Mivel lehet ezt a problémát megoldani?Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest