- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Sziasztok !
Azt szeretném elérni, ha lenne egy "mappám" aminek a méretét dinamikusan tudom változtatni (gondolok itt arra, hogy be tudok tenni alá HDD-t ha akarok és nem történik semmi, csak megnő az elérhető terület) .
Ha jól értem akkor nekem LVM-re van szükségem. Eddig eljutottam, de sokkal tovább nem
. Hogy kezdjek neki, ha be szeretném configolni . Kerestem sokat a neten, de nem találtam számomra érthető leírást. Telepítésnél LVM-et jelőltem meg, de (csak tipp) ez nem jelent semmit ha nem a rendszer partició méretét szeretném piszkálni.Szerk : A rendszert ubuntu server 12.04 64bit
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox One / Xbox Series játékok
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Hogy kezdjek neki, ha be szeretném configolni . Kerestem sokat a neten, de nem találtam számomra érthető leírást. Telepítésnél LVM-et jelőltem meg, de (csak tipp) ez nem jelent semmit ha nem a rendszer partició méretét szeretném piszkálni.