- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Speeedfire #16882 üzenetére
-
Soak
veterán
Sziasztok !
Limitálni szeretném kapcsolatonként a sávszélességet. Esetleg csak egy kifejezett virtualhost-on (ha ez lehetséges) . Az elképzelés így nézne ki (vhostonként külön) , userA betölti a főloldalt, ami gyorsan bejön neki, maxi sávszéllel (meg mindenki másnak is nyilván), elnavigál egy videohoz, a video másik vhostrol streameli az anyagot, ezért maga a page full sávszéllel tölt be, viszont ahonnan a videostreamel csak pl 1.5Mbit/s-el streamel maximum, mert közben megjött userB is, ő is videózik, de neki is csak 1.5Mbit-el jön (ami amúgy bőven elég) .
Én triviálisnak gondolom a választ, mert gondolom másnak is volt már hasonló igénye, de nem igazán találtam semmi olyat ahol elindulhatnék. Első körben az se lenne rossz ha egységes lenne a korlátozás.
-
Soak
veterán
Sziasztok !
Azt szeretném elérni, ha lenne egy "mappám" aminek a méretét dinamikusan tudom változtatni (gondolok itt arra, hogy be tudok tenni alá HDD-t ha akarok és nem történik semmi, csak megnő az elérhető terület) .
Ha jól értem akkor nekem LVM-re van szükségem. Eddig eljutottam, de sokkal tovább nem
. Hogy kezdjek neki, ha be szeretném configolni . Kerestem sokat a neten, de nem találtam számomra érthető leírást. Telepítésnél LVM-et jelőltem meg, de (csak tipp) ez nem jelent semmit ha nem a rendszer partició méretét szeretném piszkálni.
Szerk : A rendszert ubuntu server 12.04 64bit
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
Köszi szépen srácok, felét se értem miről van szó, kicsit rá kell feküdnöm
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
Sziasztok!
Ubuntu 12.04 server az OS . A kérdésem az, hogy miként tudom olyan programog erőforrását korlátozni amelyek még nem futnak? Tehát ha majd automatikusan elindul a jövőben egy program akkor az csak a 80%-áig terhelhesse a CPU-t vagy akármilyen más konifgban (X ram, X mag, stb) ?
Köszi .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest