- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
f_sanyee
üzenetére
Én 256Mb-al is használok Ubit. A LXDE megfelelő amúgy.. Openbox alapú dolgok, vagy Blackbox lehetnek kicsit gyorsabbak. Amúgy procierő kell, mert 700MHz-en tetű minden, egy 1GHz-es gépen meg szépen megy.
Persze más kérdés, mi a tetű. Egy P3-at nem szabad egy mai géphez hasonlítani.
Ja, most nézem, hogy egy 2.2-es P4M? Az űrtechnika...
Nekem 1.7-es Pentium M-en, 1Gb RAM -mal megy az Ubi, és vállalható. Nem gyors, de főleg a winyó fogja vissza. Kéne bele egy gyors CF kártya
@Gigi01 : Amúgy még egy Debiant nézz meg, stable ágból, talán az.
Mondjuk én feltettem egy Pentium 1-es laptopra egy 5.0-s Debiant, és _működik_. Nem kapkod, de egy chatkliens elmegy vele. Kemény 64Mb RAM...
De különben mzochistáknak van TCL is, az ~30-60Mb, de elég macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Starfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én 256Mb-al is használok Ubit. A LXDE megfelelő amúgy.. Openbox alapú dolgok, vagy Blackbox lehetnek kicsit gyorsabbak. Amúgy procierő kell, mert 700MHz-en tetű minden, egy 1GHz-es gépen meg szépen megy.