-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeszi
tag
Sziasztok!
Linux clustert csináltam 2 node-ból, majd leklónoztam a 2 szervert és egy újabb 2 node-os clustert akartam csinálni. Hostneveket, cib.xml fájlt módosítottam.
Sajna 4 nonde-os cluster lett
'A' cluster:
nodea1
nodea2'B' cluster:
nodeb1
nodeb2Hiába törlöm ki a nodokat:
Leállítom a 'B' clustert (Mindkét node-on: /etc/init.d/openais stop), majd 'A' cluster node-on:
cibadmin -D -o nodes -X '<node uname="nodeb1"/>'
cibadmin -D -o nodes -X '<node uname="nodeb2"/>'Töröltem már mindent itt: /var/lib/heartbeat/crm/
Egyszerűen ha valamelyik node-on elindítom az openais daemont, a cluster tagja lesz.
Hogy lehet szeparálni a 2 clustert?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest