- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
Digitalboy #1422 üzenetére
na ebben talán tudok segíteni. létezik olyan, hogy live-cd. ez egy unix-boot-cd, amiről be kell bootolnod és kapsz egy nagyon alap kis linuxot a következő újraindításig. szeirntem minden linux-disztribúciónak létezik ilyenje, én kettőt ismerek: UHU - [link], Knopix - [link]
Mindkettőt próbáltam, szerintem az UHU a jobb, mint alább is írtam sokkal dizájnosabb, de ha a parancssoros terminálokat használod, akkor teljesen mindegy, hogy melyiket töltöd le. Még annyit, ha esetleg akarnál, egyikkel sem fogsz tudni írni a vinyódra, mert a jogosultségok nagyon le vannak korlátozva, de ha be tudsz mountolni egy pendrive-t akkor arra már elképzelhetőnek tartom, hogy lehet. (én csak eléméletben tudom mi az a mount, kivitelezni még soha nem sikerülthajrá, sok sikert a vizsgádhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue, 100% EREDETI AKKU, 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest