Hirdetés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
egyébként ez a jelenség ( mármint a telepítek olvasás nélkül ) nekem azért fura, mert én kb két éve tettem fel először linuxot, hasonlóan csak kiváncsi voltam, és akkor szerintem a mostani állapothoz képest sokkal barátságtalanabbak voltak a disztrók, plusz az infók sem voltak annyira összeszedettek mint most, szal a körülményeket sokkal kényelmesebbnek érzem, kétszer annyi magyar doksi is van , és mégsem olvassák el ... szal a disztrók javulnak, és egy ideje túlhaladták a felhasználók egy részét... mostmár nem anyázhatok hogy szar, összeesik , elbaszom véletlenül, meg nem tudom mit kell csinálni, mert megy, érthető, és a google meg a hivatalos oldal kézenfogva elvisz egy élhető rendszerig (esetemben fedora, másnál más), ingyér...meg freedom, stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest