- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. Almeida
senior tag
Én is UHUval kezdtem...tanulórendszernek tényleg jó...Aztán igazából volt egy kis ''incidens'' az UHU-s csapattal, eléggé nagyon csalódtam magában a cégben, a hozzáállásukban...Tulajdonképpen ezért váltottam Deb-re, majd pár hónap után Ubuntura.
Az Ubuntu szerintem nagyon szuper, nem hiszem, hogy a közeljövőben váltanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest