- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Kis samba segítségre lenne szükségem (ubuntu 8.04 server).
Adott egy kis céges háló főként win 7/xp gépekkel amik (meglepően) gond nélkül dolgoznak...
Van egy linux-os gép (fedora 15) ami a gépen tárolt adatok miatt szükséges (ügyfeles/számlázó).
A megosztásokat szépen felcsatolja, nautilus-ból írhatóak is de ha (pl.
libre office-ból szeretnék menteni már I/O művelet hibát ír (gondolom jogosultság probléma). Terminálból indítva a LO-t semmit nem ír.
Ha ugyanezzel a felhasználóval bármelyik win-es gépen belépek semmi gond. És fordítva se jó: ha bármelyik másik felhasználóval (admin-al is) próbálok a linux-os gépről belépni, nem jó...Ezzel a linux - samba - linux kapcsolattal mindig bajom van...
Lehet teljes máshogy kapcsolódnak mint win - linux? Csak azt nem értem/tudom, hogyan 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
libre office-ból szeretnék menteni már I/O művelet hibát ír (gondolom jogosultság probléma). Terminálból indítva a LO-t semmit nem ír.
Lehet teljes máshogy kapcsolódnak mint win - linux? Csak azt nem értem/tudom, hogyan