- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
trükközni kell...
nekem freemailnél műkszik, most próbáltam: az egyik kiszolgálónak mail.freemail.hu a másiknak meg pop3.freemail.hu... így már nem egyezik a kettő, de ugyan az lényegében, próbáld meg, hátha a Te szolgáltatódat is el lehet-e érni valami més módon...
igaz én nem aliassal próbáltam, hanem a témában egy [teszt] címszót szűrtem.. egy próbát szerintem megér...
Új hozzászólás Aktív témák
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem freemailnél műkszik, most próbáltam: az egyik kiszolgálónak mail.freemail.hu a másiknak meg pop3.freemail.hu... így már nem egyezik a kettő, de ugyan az lényegében, próbáld meg, hátha a Te szolgáltatódat is el lehet-e érni valami més módon...