Hirdetés
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz
GrandeP
üzenetére
Nem igazán értem, hogy nem jött össze a telepítés több óra alatt.
Mint előttem leírták, megnyitod a csomagkezelőt, szovtverek telepítése, beírod pl. opera, pipa és ok gomb.Ha nem jönne össze egy óra alatt, bizony a konnektorba pisálnék...
Majd 40 éves vagyok, nem olyan rég tértem át Linuxra, de mielőtt használatba vettem volna, sokat olvastam a témáról.
Kinyomtattam pár oldalt, de mint kiderült fölöslegesen.Minden működött nagyrészt, ami nem azt pedig az adott fórumon megkérdeztem.
De ez a Windows topicokban is így van ha bele olvasol.
Egy óra alatt nálam minden be van állítva. ( SUSE Linux )
Zene, videó, virtuál box, Wine, MSN, Skype, Apache szerver, MySql, stb.Ne add fel, hálás operációs rendszer.
Bent a cégnél is januártól Linux hálózatot fogunk kiépíteni, csak három gép marad Windowsos amin Az Auto Cad Inventor programok futnak, mert azok nélkülözhetetlenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest