- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #16854 üzenetére
Cégnél van egy Ubuntu-s gép, be fogom vinni a kártyát, már kíváncsi lettem...
-
BigManus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #16852 üzenetére
Szia Fire!
A kicsi gépembe pontosan ilyen kártya van, SUSE 12.2 KDE semmi fagyás nincs.
Igaz, kezdetektől SUSE van a gépen, tehát más disztribúcióval nem tudom mit lépne... -
BigManus
addikt
De, megy mindkettővel. Vagyis ment... De nem tudom a srác mibe nyúlt bele illetve mit állított.
Vagyis most nézem a lementett smb.conf fájlt. Nem látom benne a security = user részt...
Akkor viszont azt nem értem, a Win7-nél miért kéri be az azonosítókat? -
BigManus
addikt
Sziasztok!
Kihívtak egy kisebb céghez, mert az ottani irodista úgy gondolta, ért a dolgokhoz és a Suse fájlszerverüket elbarmolta.
Olyan helyzet állt elő, legalábbis én még nem láttam ilyet, hogy a Windows7-es gépek amikor a workgroup-ból meghívják a fájlszervert, bekéri a nevet/jelszót és belépteti a felhasználót a saját mappájába és lát két publikus mappát, viszont ha mindezt XP-s gépről csinálják, nem kér hitelesítést, hanem a két publikus mappát látja, de a saját dolgait nem.
Látszólag az smb.conf hibátlan.
Futott már ilyenbe bele valaki?Előre is köszi!
-
BigManus
addikt
válasz
PumpkinSeed #15994 üzenetére
Egyetértek Body007 javaslatával... Mindkettővel
-
BigManus
addikt
válasz
PumpkinSeed #15992 üzenetére
Nem tudom az-e, de ugyanarról a lemezről ugyanarra a gépre volt, hogy megakadt de volt, hogy nem...
-
BigManus
addikt
válasz
PumpkinSeed #15988 üzenetére
Szia!
Jártam már így Debinnal. Amikor entert nyomsz, várj egy darabig. Pl. igyál egy kv-t. Nem vicc.
-
BigManus
addikt
Ha volt már akkor sorry...
Terminálba userként írd be:
telnet towel.blinkenlights.nl majd nyomj entert -
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
Mahesa lényegében válaszolt is...
A SUSE telepítése közben a particionálásnál fel fog ajánlani lehetőséget, általában elfogadható.
Természetesen felül is bírálható, ekkor Te állíthatod be a méretet.
DE! Készíts mentést! Nem szokott probléma lenni, de soha nem lehet tudni..." Bocsi a sok hülye kérdésért "
Kérdezz csak, nem kérdeztél hülyeséget.
-
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
válasz
GrandeP #10519 üzenetére
Nem igazán értem, hogy nem jött össze a telepítés több óra alatt.
Mint előttem leírták, megnyitod a csomagkezelőt, szovtverek telepítése, beírod pl. opera, pipa és ok gomb.Ha nem jönne össze egy óra alatt, bizony a konnektorba pisálnék...
Majd 40 éves vagyok, nem olyan rég tértem át Linuxra, de mielőtt használatba vettem volna, sokat olvastam a témáról.
Kinyomtattam pár oldalt, de mint kiderült fölöslegesen.Minden működött nagyrészt, ami nem azt pedig az adott fórumon megkérdeztem.
De ez a Windows topicokban is így van ha bele olvasol.
Egy óra alatt nálam minden be van állítva. ( SUSE Linux )
Zene, videó, virtuál box, Wine, MSN, Skype, Apache szerver, MySql, stb.Ne add fel, hálás operációs rendszer.
Bent a cégnél is januártól Linux hálózatot fogunk kiépíteni, csak három gép marad Windowsos amin Az Auto Cad Inventor programok futnak, mert azok nélkülözhetetlenek. -
BigManus
addikt
válasz
GrandeP #10513 üzenetére
Nem esélyt kell adni a Linuxnak, hanem utána olvasni mit hogyan kell.
A Windows-t is tanultad, nem tudtál egyből mindent.
Nekem minden olyan alkalmazás működik amiket még Windows időkben használtam.
" szak " tudásod pedig nincs, ha így leírsz egy op rendszert.
Ha másnak működik akkor nálad lehet szaktudás hiány.Nem megbántani akarlak, távol álljon tőlem, de ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest