-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz fatal` #64182 üzenetére
Ide becsatlakoznék egy kérdés erejéig.
Én is bettem a két pirosat itteni tanácsra, de ugye a két piros "rövidebb" (is, meg keményebb is) mint az alap fehérszerűség. Ezért ki kell tekerni a pedálból a... preload vagy milyen részt.
Hogy tudnám megoldani hogy ne kelljen, mert nekem így érzésre egy picit rövid a fék-pedál út, és tudnék örülni neki ha picit több "helyem" lenne adagolni.
Vágjak hozzá a fehérből és tegyem be azt is? Vagy ez csak engem zavar és háttal ülök a moziban?
Amúgy a rugók cseréje szerintem nincs eléggék kiemelve mindenhol. Az nekem elsőre nagy csalódás volt hogy milyen könnyűek a gáz és a kuplung pedálok, aztán nagyon megörültem amikor megtaláltam a fekete rugót a dobozban.
[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest