- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frelife
aktív tag
válasz
MPowerPH #30909 üzenetére
Azt tudtad hogy ha már realitás akkor az ülést az emberre állitják? No nem egy track day autoban mert abba mindenki beleül, de otthon azért nincs g terhelés ami kizárja hogy nem vehetsz csak fix ülést...
Amugy azt tudtad hogy egy merev rally ülésnek 3°dőlése van? Ja nem tudtad?Én hülye.
Megint igyekeztem valakinek segiteni mert fáj a háta, gondoltam segitek.. Erre leoltasz.. Gratula
M
Mellesleg a nagy margóra, téged mi zavar? Az elköktött millió? Amugy nincs fél milla se az enyim. De ha lenne se.. És én pl a realitást a kormánytol, pedáltol várom a többi a kényelmet és az élményt segiti. Ennyit erről. Asszem befejeztem ezt a fórumot! Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LibreOffice topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wuthering Waves
- Milyen TV-t vegyek?
- Mindent a graffitiről
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest