Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója majd 2025-ös konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
theballa32
tag
válasz
Niksan.mr73
üzenetére
-
Shodan
őstag
válasz
stairmaster
üzenetére
Hat azt leginkább a fana oldaláról tudsz rendelni [link]
-
Jocohun
tag
Sziasztok. Tud valaki segíteni nekem? Logitech driving force ex PS2 kormányom van. A gondom az lenne hogy a Farming Simulator 2015 játékban a pedál nem úgy működik ahogy kellene. Amikor ki választok egy gépet rögtön el indul magától hátrafelé a gép mielőtt még a pedált le nyomnám. Ha le nyomom a pedált akkor el indul előre és ha elengedem megáll és elindul megint magától hátra felé de a másik pedálra nem reagál.A játékban a játékvezérlőben ha be állítom az előre menetre az egyik pedált akkor a másikat is ugyan arra állítja tehát axis5. A többi funkció az tökéletesen működik. Más játéknál nincs vele gondom. Köszike.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Jozsusz
üzenetére
Én az Alcantarásat használom, az 1 USB és nagyon pöpec. Merem ajánlani, szerintem emellett a 920 egy játékszer. Kisebb méret, műanyag kormány, stb... A Logi is 1 USB-ről megy és minden kütyüt a kormánytestbe dugsz, majd azt a gépbe. A Fanatec-nek vannak külön USB-s megoldásai (váltó, kormány, pedál mind külön).
-
Shodan
őstag
válasz
stairmaster
üzenetére
A clubsport pedal hall szenzoros, vagy mire gondolsz?
-
Jozsusz
csendes tag
Sziasztok!
Kormány vételen filózok és a versenyzők a G920, illetve a T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition. Ki melyiket ajánlja és miért? Illetve melyiknek milyen hibái lehetnek(ha tudtok ilyet)?
Illetve azt kérdezném, hogy hány USB kimenetet használ egy ilyen kormány, mert laptopra kötném rá?
Köszi előre is!

-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Clubsport V1 pedálhoz szeretnék rendelni potmétert, tudtok megbízhatót ajánlani? Mindegyik ugyan az, vagy mindegyikhez más fajta kell? Gáz és kuplung is kellene sajnos.

-
guftabi96
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
Fúú, de jó, hogy még nem vettem meg ezt a Stock Car Extremet... Most kipróbáltam G27-tel, de az alapbeállításokkal borzalmasan rossz.
Konkrétan semmit nem érzek.
Már rég elindult keresztbe az autó, mire elkezd valamit csinálni a kormány.
De az egész olyan, mintha lenne egy alap ellenállása, mert megcsúszásoknál egy ellentétes erő azt kész.
Pedig a játék tetszene, de ez így számomra vezethetetlen...
Mindjárt feltúrom a netet, Project Carsnál is segített. -
Chrys_
addikt
Az Omega Wheel Stand tulajdonképpen 4 db 7cm átmérőjű kis lapokon áll, az aljukon pedig csúszásgátló gumifelületek vannak. A padló látszik a képen, szóval csúsztatni nem lehet az állványt, emelni kell, de nincs jó fogás rajta, ezért szemből a két döntött tartónál fogva emeltem, és tettem az asztal elé/alá. Ekkor sajnos a bal oldalon elhelyezett panelt véletlenül alkarral túl erősen nyomtam és a rideg műanyag ház a legnagyobb nyomatékpontoknál, a csavarrögzítéseknél megtört.
Most azt tervezem, hogy valamilyen csúszósabb anyagok teszek a talpak alá és nem kell többé emelnem az állványt.
A cucc 30kg. -
Enton
addikt
Lenne egy kérdésem, hátha valaki találozott már ezzel:
CSP v1 fékpedál rajta a rezgőmotor, mikor nincs benyomva a pedál akkor egész jó ereje van, de ha benyomom és közben rezeg(játék/PC/AC/DirtRally/vezérlőpultos teszt) akkor szinte 1/4 ereje se marad. Egy vastagabb zokni simán elnyeli a rezgést.
Benyomáskor semmi nem nyom össze semmit nincs felesleges fizikai kontaktus sem, csavarok sem lazák. A pedálsor direktbe van gépre kötve. Van bármi mód amivel benyomott állapotban is erőre tudom kapatni a kis motort?
Első körben arra gondoltam, hogy most lefelé néz a felfogatása a fék hátán ha felfelé fordítom talán jobban érezhető lenne a rezgetése a motornak. -
Chrys_
addikt
válasz
shteer
üzenetére
Az asszony lőtte egy Lumia 930-cal WP10 alatt, és küldte át a WP10-s Viber klienssel, már én is mondtam neki, hogy fotózni sem tud, és a WP10 Viber is szar
Az eredeti kép a telefonon persze sokkal jobb, bár állítólag vannak panaszok a kamera-app minőségére WP10 alatt, W8.1-gyel szebb képet ad (nem próbáltuk). -
Chrys_
addikt
Nagyon hülye módon sikerült két Derek Speare Design Fanatec panelt is eltörnöm a felfüggesztési pontjainál.
Viszont annyira jó fejek ott a tengerentúlon, hogy küldenek nekem 2db új frame-t hozzá, pedig az FAQ-ban (elolvastam, mielőtt írtam nekik) ott van, hogy ami nincs a honlapon, azt nem szállítanak. Persze ennek is megvan az ára, de nem kell egyedi felfogatást gyártatnom hozzájuk, ami valószínűleg nem is igazán lenne olcsóbb.
-
guftabi96
addikt
válasz
tobias88888
üzenetére
Értem, köszi

Mindenkitől kérdezem:
Érdemes egyébként beszerezni? Mennyire él az online része? Fizika milyen? FFB? (a Project Carsot pl pont az FFB miatt nem szeretem. Egyszerűen nem érzem úgy benne az autót, mint az AC-ban, és sokkal nehezebben/sokszor sehogy nem tudom megfogni az autót, mert nincsenek meg azok a kis apró visszajelzések. G27-em van, erről tudok csak nyilatkozni. Jobb kormányokkal lehet nincs ilyen).
Ha jól össze van rakva, és él a multi is, akkor lehet beszerzem. 20 euró steam-en, annyit megérhet, bár lehet az lenne a vége, hogy megveszem és ugyan úgy az AC menne tovább
-
zsiz
őstag
válasz
Dzsidzsi32
üzenetére
Lőnél pár képet arról a cockpitről?

-
guftabi96
addikt
Kicsit off, de nem találtam jobb topikot:
Automobilista
Erről tudtok valamit? Ez egy teljesen új játék lesz vagy egy kicsit feltuningolt GSC? -
Dzsidzsi32
tag
válasz
Niksan.mr73
üzenetére
Szia. Szereny velemenyem szerint a Playseat egy nagyon tularazott termek. Ennel sokkal olcsobban epitenek neked itthon. Olyat amilyet szeretnel. Az ulest se tudod kiprobalni. Nekem motion cockpitem van. Oda kell az uvegszalas ules,hogy minel vekonyabb legyen a hattamla. Joparat kiprobaltam. Nehany borzasztoan kenyelmetlen. A kiszemelteden,a hattamla doleset sem lehet allitani. De meg a felfogato konzolon sincs ra lehetoseg,a kep szerint. Marpedig a szemelyreszabhatosag nagyon fontos tenyezo. Bocsanat ha belekotnyeleskedek,de en ezt nem vennem meg. Foleg nem ennyiert.
-
DigitXT
félisten
válasz
Shodan
üzenetére
Van biza.
Lehet meg kéne válnom tőle (+SRW S1-től), ha már a DFGT törött.
Mondjuk rallyhez úgysem ezt használtam volna, inkább csak a kíváncsiság.
Amúgy most a 141K-s T300RS szettel "szemezek... De jobban tetszene, ha a
pedálsorért nem kéne "felárat" fizetni, ha inkább Clubsportot szetetnék (újra). -
Yayoh
aktív tag
-
KüLÖNc
tag
51 ezerért felkerült jófogásra 2 és fél órája egy G27 és már el is happolták

-
DigitXT
félisten
Repedt a műanyag csapágyháza.
Az a vicc, hogy anno itt vettem az aprón,
viszont mivel 1-2 óránál többet nem használtam, nem nagyon zavart. Az azért
zavar, hogy már az eladónál ilyennek kellett lennie, de nem kötötte az orromra.
Még jó, hogy kiderült, mert ha eladom keveset használtként, az rajtam csattan.Kérdés javítható-e, megéri-e vele foglalkozni? (DiRT Rallyzni szeretnék vmikor,
de annál a terhelésnél szerintem percek kérdése, és kettétörik az egész.
)A másik problémát áthidaltam a gyári pereccel, aztán persze RTFM... mivel le
kellett volna húzni a NYÁK-ról a kábelt, az szedte fel az elektromos zajokat.
Különc: csak nálad tűnhetett el, mert nálam PC-n és mobilon is ott van, pedig
garantáltan nem nyitottam meg korábban a linket, így ez a legfrissebb verzió. -
KüLÖNc
tag
Eltűnt a 17%-os áresés szöveg, úgy tűnik marad a 100 000 forintos ár. Már csak 30 ezret kell esnie és talán megéri.
-
DigitXT
félisten
Ha egy DFGT tengelye "kotyog" fel-le irányban, az milyen hibára utalhat?

Szerk: még egy gyors kérdés. Felraktam a DFGT-re az SRW-S1-et, viszont
így a kormány összevissza gombnyomogatást érzékel. Nem lehet beállítani
a gombokat az LFS-ben, mert "ugrál". A vezérlőpultban is. Amúgy működik.
Megoldás ötlet? Csatlakoztassam addig az eredeti perecet, amíg beállítom,
utána már nem baj, ha ugrál, csak nehogy véletlen átállítsam? Kipróbálom... -
Niksan.mr73
csendes tag
válasz
Niksan.mr73
üzenetére
Meg őszintén szólva, nem akarom össze vissza furkálni a pedálokat, ha nem lehet felfogatni rá, akkor más megoldást keresek...
-
kozmy
őstag
válasz
Niksan.mr73
üzenetére
Ki kell fúrni a pedáltartót és kész is
-
Joshi
titán
válasz
Niksan.mr73
üzenetére
Ment PÜ.
-
Niksan.mr73
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném a következőben:
Szeretnék vásárolni egy Playseat Gran Turismo-t, de most, hogy jobban megnéztem, nagyon elbizonytalanodtam,mert úgy látom, hogy erre a modellre már csak a csavarmenetes pedál szettek rögzíthetők!
Nekem viszont most egy Dfgt áll rendelkezésre, meg néhány még régebbi kormány, és ha ezeket nem tudom használni vele, akkor el kell adnom őket, amit nem igazán szeretnék...

Legyen szíves valaki, aki tudja, vagy tapasztalata van, az írja meg, hogy jól látom e, vagy esetleg valamilyen megoldás van e rá!
Előre is köszönöm!

-
This_is_Ice
tag
válasz
neilszab
üzenetére
Rájöttem a kompromisszum mentes megoldásra, több pénz kell!

Viccet félre téve, volt bőrösöm is, szóval arról is tudom, hogy milyen, de azt hiszem a méret tényleg fontos lesz, gt-hez különösen nem árt a nagyobb kerék, a 30-ast meg már meg is szoktam, szóval azt hiszem maradok az alcantaránál. -
válasz
This_is_Ice
üzenetére
öt

és nem is csak az alcantara miatt, hanem a 30cm miatt
-
neilszab
őstag
válasz
This_is_Ice
üzenetére
Kérdés, hogy ebből hánynak van volt már ilyen érdemben a kezében...

De te viszont pontosan tudom milyen az Alcantara, hiszen ha jól olvasom eddig egy GT3RS-t használtál. A bőr is ugyan olyan mint a többi bőr, ebben nincs túl nagy zsákbamacska és el tudod dönteni Te magad, melyik méret és bevonat típus jön be neked jobban.

Én is el tudom, 32-es bőrt szeretnék, csak olyan meg nincs!

-
This_is_Ice
tag
válasz
neilszab
üzenetére
A bázis szerintem mindenképp a T300 lesz, a perecek között vacillálok, mindkettő nagyon tetszik. Személyes tapasztalatot eddig csak az alcantaráról hallottam, arról viszont kivétel nélkül pozitívak a beszámolók. Lehet, hogy amellett teszem le én is a voksomat végül, de ha bárkinek van tapasztalata a bőrösről, az ne habozzon megosztani! Köszönöm a segítséget, eddig kb 4 szavazat az alcantarára!
-
neilszab
őstag
válasz
This_is_Ice
üzenetére
Vegyük külön a kérdés-t "Servo Base" és "Rim" témakörre:
A T500 elvileg a nagyobb/erősebb, a T300 picit gyengébb, viszont ez már egy újabb konstrukció, a beszámolók szerint valamivel dinamikusabb, közvetlenebb, elvileg ez a "jobb" választás. A TX meg lényegében ugyan az mint a T300 (ha vki ezt máshogy tudja, akkor kérem jelezze), csak ez az XBOX-hoz való variáns és 1080 fok helyet "csak" 900-at tud fordulni, ami pályaversenyzésre így is több mint bőven elegendő.
Ami a rim-eket illeti, úgy tudom mindegyik jó mindegyik "base"-re. A Ferrari F1 rim szerintem nagyon gagyi, ráadásul meglehetősen behatárolja a felhasználási módot, így ez alapból kiesik. TM28 Leather és a Ferrari 599xx Alcantara között pedig csak a méret (28 vs 30 cm) és az anyag (bőr vs Alcantara) a különbség, itt meg neked kell tudni eldönteni, melyik jön be neked jobban.

-------------------
Nekem személy szerint méretben a nagyobb (bár 32-es lenne az igazán jó
), anyagban meg a bőr jönne be jobban, de hát ilyen kombó ugye nincs. A bőr melegebb, selymesebb tapintású, míg az Alcantara inkább textil szerű, kevésbé puha, kicsit érdesebb anyag... szerintem kevésbé jó megfogni és kényesebb is (könnyebben kopik) és ezt jellemzően inkább kesztyűvel szokták használni. -
Shodan
őstag
válasz
This_is_Ice
üzenetére
Milyen fanatecről váltottál?
-
izsams
csendes tag
válasz
This_is_Ice
üzenetére
Szia.
Nekem is alcantara van és nagyon elégedett vagyok. Ps4 és Pc-is egyaránt.
-
This_is_Ice
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Eléggé lapát kezeim vannak, de a kisebb is kényelmes volt. Igaz, a kisebb volt korábban, később a 30-as. Ha nem nézne ki ilyen baromi jól a bőr a TM28-on, lehet el sem gondolkodnék rajta
Mindenesetre a másik is nagyon tetszik, gyönyörű, igényes kidolgozás, minőségi cuccnak tűnik.
Eddig két szavazat az alcantarára, köszönöm a kedves fórumtársaknak! -
válasz
This_is_Ice
üzenetére
+1 alcantra!
-
Agyzuzo
addikt
válasz
This_is_Ice
üzenetére
Alcantara.
Mondjuk függ attól is mekkora a kezed, én 30 centis kormány alattit nem vennék, a 28-asra ráteszem a tenyerem és nagyjából ki is takartam.
Ráadásul az Alcantara hihetetlen egy minőségi cucc. -
This_is_Ice
tag
Tisztelt fórumtársak!
Nemrég megváltam szeretett Fanatec-emtől, és hamarosan új szettet tervezek venni. Érdekelne a véleményetek, hogy az alábbiak közül ki melyiket választaná, illetve esetleg az, hogy miért. A kiszemeltek:
-Thrustmaster T300RS Ferrari 599xx Alcantara
-Thrustmaster TX TM28 Leather
(-esetleg Thrustmaster T500 Ferrari F1)Az én világom leginkább a GT, Prototype és az utcai szupersportok. A TM28 bőrről ódákat zengnek, de az alcantara is állítólag elég jó minőségű. Volt már 28-as bőr perecem és 30-as alcantarám is másik gyártóktól, mindkettőt szerettem, nehezen tudok dönteni. Előre is köszönöm a segítséget!

-
djrobaa
aktív tag
válasz
Lacee04
üzenetére
Szedd szét és nézd meg milehet vele. Lehet az is, hogy csak a két kis csavar lazult fel a müanyag tartón ami fogja magát az érzékelős panelt. Vagy azok amik magát a tartót rögzítik a motorhoz. Utána kell húzni ha ez a baj és kész. Ha már úgy is szétkaptad akkor tisztitsd meg az érzékelőket is de óvatosan. Nem nagy dolog, de azért figyelj oda.

-
kozmy
őstag
válasz
speederiii
üzenetére
Hirdetni topikban szigorúan TILOS !!!
-
Lacee04
tag
Sziasztok!
Az imént szépen játszogattam rFactorral amikor hirtelen a g27-em elkalibrálódott. Mondom ok semmi baj kihúzom az USB-t majd vissza, de ugyanúgy rossz, sőt... Mostmár magát a kormányt nem is érzékeli, ellenben a pedálok és a váltó tökéletesen működnek. A váltón a kis LED folyamatosan villog. A tápegységet is próbáltam már ki-be húzni, nem segített. Ehhez hasonló a hiba nálam is, talán ugyanez: [link]Ha valakivel történt már hasonló, vagy valaki tudja a megoldást kérem segítsen!!
Köszi!
-
speederiii
tag
OFF
Sziasztok,
Eladóvá vált egy fanatec CSR kormány Clubsport pedállal, ld. hardveraprón...
ON -
RaGi91
senior tag
válasz
tobias88888
üzenetére
Az a baj, hogy konkurencia híján és a kategória fokozatos népszerűbbé válásával annyit kérnek érte, amennyit akarnak, mert el tudják adni.
Főleg a 20-70 ezres árkategórián belül. -
tobias88888
őstag
Nem az, de én nem hiszem hogy lejjebb fog nagyon menni és a G29 sem fog. DFGT-mmel én tökéletesen elégedett vagyok, de aki nem tudott venni annak most talán érdemes vásárolnia az említett kettőből, várni nem érdemes szerintem.
Én nem tudok róla, hogy a Logitech kidobna újra egy alsó kategóriás FFB-s kormányt, bár ki tudja...
-
KüLÖNc
tag
válasz
tobias88888
üzenetére
Valamiért Iponnál csak 1 év garanciát írnak a T150-re, G29 100 000 forintos ára is még mindig drága, szerintem.
-
tobias88888
őstag
T150 és a G29 ára is lejjebb ment most. Aki akar váltani most tegye

-
Trialbiker
tag
Sziasztok van itt valakinek saitek r440-es kormánya? Most próbálkozok a Dirt Rally-val de nem tudom beállítani a force feedbacket. Amikor elindítom a játékot akkor "elejt" (kikapcsolja a motort) Semmi visszajelzés se középrehúzás. Aprogramozó szoftverét pedig nem találom sehol amióta újraraktam a gépet, szóval ha valaki tudja hol találom akkor szóljon.
-
tome0001
Topikgazda
Sziasztok,
Rendeltem a g27-hez egy ilyet
A tervem a következő lenne: A gyári fékrugót kicserélem a vásárolt gteye fékrugóra, és a gyári kuplungrugót beletenném a gázpedálba (hogy egy kicsit keményebb legyen), a gyári fékrugót pedig a gázpedálba (hogy egy kicsit ez is keményebb legyen). A gyári gázrugó pedig menne a fiókba.
Azt tudom hogy a gyári gázrugó hosszabbb mint a kuplung illetve a fékrugó, emiatt merült fel bennem a kérdés, hogy szerintetek ez a terv így működőképest lehet? Jól be fogom tudni kalibrálni újra a pedálokat a rugócsere után?
Köszi előre is, T.
-
VincentVG
senior tag
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem lenne hozzátok:
1. Csak nekem fájdul meg a hátam mikor kormánnyal játszok? Változó, hogy mennyi idő múlva és, hogy milyen mértékben, de mindig jelentkezik. Azt gondoltam, hogy majd elmúlik, de nem.
Tegnap mentünk három kört a Nordon, de utána kiléptem, mert annyira fájt, hogy már nem is a játékra figyeltem.
Utcai autó vezetése közben nem érzek semmi hasonlót másfél óra városi közlekedés után sem.
Nem tudom mitől lehet. Rossz üléspozícióra gyanakszom. Másnál nincs ilyen gond?2. kérdésem pedig:
Nixim modhoz hasonló dolgot csinált már valaki otthon?
Nem tűnik túl bonyolultnak, de nem tudom, hogy milyen rugót és gumit érdemes hozzá venni.
A nixim.com-on szereplő ~18 fontot azért nem akarom rákölteni. -
tobias88888
őstag
DFGT nekem néha túl érzékenyre állítja be magát indulás után. Miután kihúzom és újra bedugom, akkor általában megjavul. Nem tudjátok mi okozhat ilyent?
-
Joshi
titán
-
mumtaz
senior tag
DFGT-hez melyik driver a leg jobb Win7 X64-re?
-
válasz
stairmaster
üzenetére
linket

de eddigi tapasztalat alapján, akik ilyeneket írnak, fingfogalmuk suncs az ffbről, ne dőlj be nekik

-
Chosen
addikt
Megcsináltam a táblázatot, megjegyzésként hozzáadva lehet jelentkezni is akár. A szállítási költség látszik jobb oldalt, hogy hogyan oszlana meg. Ez még nem kötelez senkit semmire, szemléltetésként írtam össze.

-
Chosen
addikt
válasz
shteer
üzenetére
PTR profitál belőle a legtöbbet elvileg a hosszabb pedálút miatt. Input lagot is csökkenti, pontosabb, eltárolja a kalibrációt. (Szintén PTR-hez veszem majd)
Enton: Köszi a visszajelzést.
Kapcsolási rajz nem tudom, hogy elérhető-e hozzá, nem találkoztam még saját készítésű verzióval belőle.Egy szerkeszthető Google Docsot összedobok hamarosan, hogy lássuk hányan lennénk és mennyire jönne ki, aztán eldönthetjük a továbbiakat.

-
Met
nagyúr
Ki tud franciául?

Thrustmaster T150 Ferrari Edition -
válasz
stairmaster
üzenetére
soha nem is létezett

-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Leo kábelt tervez valaki venni mostanság? Egyedül horririsztikus a postaköltség, szívesen betársulnék valakihez.

-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Egy ideje nem követem a dolgokat.. Még mindig nem létezik "olcsó" és megbízható G25+PS4 átalakító?

-
válasz
Amadako
üzenetére
vagy hiszel a webshopok "nagy odafigyeléssel elkészített" speckóleírásainak vagy rákeresel youtuben, ahogy játszanak ezen kormányokkal ps4-en

(a t100 és az f430 usb-s vid/pid azonosítója azonos, s bár hivatalosan a th sem írja a weblapján (vegyél csak drágább 150/300at, nekik az a biznisz), a gyakorlatban minden játékban perfekt működnek - lásd említett videók)
-
Amadako
tag
t100 és f430 kompatibilisek ps4-gyel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amugy is kicsit at kell alakitani a vazat. De ha majd bekerul a vegso helyere csinalok rola fotokat.