- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Aztaq!
19 sql query 1 oldal megjelenítéshez
És ebből 4 a footer!
pl:
SELECT * FROM YIS1_message WHERE msg_type = 'footer_code'
SELECT page_title, page_content, page_specinfo
FROM YIS1_page WHERE page_type = 'footerplus' LIMIT 1/Épp nem működik a sql szerverük, és az oldalon csak hibák látszanak/
-
Drótszamár
őstag
Köszi a tippet, én is rendeltem egyet. Lesz mivel játszani karácsonykor.
Ilyen 2000 Ft-os cuccal van valakinek tapasztalata: "A5-V11 3G/4G Router" [link]
Openwrt wiki: [link]
Ralink RT5350 MIPS
360 MHz
4 MB Flash
32 MB RamLehet hogy rendelek egy ilyet is, talán néhány alap automatizálási feladatra jó lesz (pl webkamera).
-
Drótszamár
őstag
Szia!
Posta nélkül ez is 49,5$ volt. (+16,5$ posta).
A régebbi verzióból (C1) már van egy, működik rendesen, és legutóbb a postával sem volt szívás.---
Hmm. Egy DVB-T tuner van rádugva, és 0,25-ös load mellett rádióhullámokat elemez (SDR), de eléggé melegszik. Olyan 40°C-ra saccolom a bordát.
A borda nélkül szerintem már fagyott volna.Lehet ezen letiltani magokat? Vagy visszábbvenni a 1,5 Ghz-ből? Vagy nincs értelme, mert az üres időben "pihen"?
-
Drótszamár
őstag
Rendeltem múlt héten egy odroid c1+-t a Hardkerneltől, mert a cubieboardom feladta a harcot. Usb eszközre lefagy.
18.000 Ft volt (c1+, műanyag doboz, táp, elem az órához)
UPS-szel küldték. Az áfa +5000, és a vámkezelési költség is +5000 Ft. Asszem kicsit sok lett az egyéb költségNem volt opció, hogy mivel küldjék a csomagot.
-
Drótszamár
őstag
Csak részben kártya pc, inkább wifi + hálózati beállítási probléma, de hátha itt tud valaki segíteni: [link]
Röviden: A Odroid C1 wifin lóg a hálózaton, és a LAN portjára IP kamerát dugnék, de nem sikerül beállítani.
-
Drótszamár
őstag
Orange Pi $18.69 szállítással: Aliexpress
Ez mennyire hihető szerintetek?
Eléggé fapados modell. Se wifi, se rtc, se sata, a lan csak 100-as, stb... de nekem ennyi is elég lenne. Webkamera, és időjárás állomás kezelésre. (konzolos debian)
Jó páran rendeltek már az eladótól, de frissek, egyiknél sincs még értékelés.
Az eladó Shenzhen Xunlong Software CO.,Limited. Elvileg ő gyártja a jobban felszerelt változatokat is. -
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #531 üzenetére
Odroid C1, HDMI probléma megoldása: Össze kell kötni valami vezetővel a HDMI és a Micro USB csatlakozó földelését.
Kötöttem rá serial kábelt. Valamiért az is atom zajos
Sikerült elcsípnem egy "No sink attached" hibaüzenetet. Az vezetett el ehez a topichoz: [link]
Egyből megjön a kép, ha zárom őket, és egyből el is megy ha megszüntetem.
Ha ennek nincsenek mellékhatásai, akkor forrasztok rá valami drótot. -
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #539 üzenetére
Samsung fullhd monitoron hdmi kábellel van kép.
A tv-men nem megy 1280*720-as felbontással sem
A portot a tv-n, és kábelt kipróbáltam másik eszközzel (sony akció kamera), és működik.Na mind1, egyelőre így is jó. Majd próbálkozok még vele.
-
Drótszamár
őstag
LG TV.
1920*1080. Már több más eszközzel tesztelve, azokkal működik.
Boot.ini-t nézegettem már. 60p-ról áttettem 50p-re de nem változott semmi. HDMI-n használtam. A kábel is működik másik eszközzel.A topicban nem én kérdeztem.
Kipróbálom akkor a többi felbontást is, és megpróbálom másik tv-n és monitoron is.
-
Drótszamár
őstag
Udv!
Odroid c1 gyari ubuntus lemezkeppel van hdmi-n kep?
Nekem nem ad kepet.
Kell valamit allitani elotte konzolon?
-
Drótszamár
őstag
Üdv!
Picit off, mert cubieboard, de az a topic nem pörög.
Mostanában gyakran lefagy a board. Málnás debian van rajta, webkamerát és meteorológiai állomást kezel.
A fagyás totális, még az óra is megáll akkor. Mi lehet agond? Tapasztalt már más ilyet?
5v 2A a táp, cseretáppal is fagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- Mac mini (2023 with M2)
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest