- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
válasz
kovbandi82
üzenetére
ez attól is függhet, hogy mire akarod használni.
egy a lényeg, hogy legyen rá támogatás és mennyit szánsz rá. ( van 7-8$ -os, de van 20 felett is.)
- pl: ha "amatőr rádiós" - kísérletezős vénával vagy megáldva akkor az olcsóbb realtek chipes kell neked - aliexpress-en a keresési kulcsszó az SDR szócska.
- ha kábel tv-t néznél akkor a feljebb is ajánlott MyGica
- de ha kallódik otthon, fiókban, vagy ismerősnél régebbi nevesincs ITE 9135 chip-es is nagyon jól teljesít.halkan jegyzem meg, hogy itt a fórumon is előforduló Azbest nagyúr írásait érdemes végigolvasni pl, pl, illetve a tvheadend és oscam fordítása beállítása itt
-
stopperos
senior tag
válasz
kovbandi82
üzenetére
Pl ez
Én a Geniatech T230-at használom. Jött ki belőle egy T230c verzió is, az a 4.13 kerneltől működik.Az antenna beállítással volt sok gondom, azt lehet érdemes venni külön.
-
suste
veterán
válasz
kovbandi82
üzenetére
hát ha nem raksz valami hőszigetelő anyagot közéjük, akkor biztos melegítik egymást
ki kell próbálni, hogy simán egymásra teszed őket, és beüzemeled a Bpi-temp és a HDD-temp statisztikákat, aztán meglátod milyen eredményt kapsz (persze kipróbálhatod nem egymásra téve is, hogy legyen viszonyítási alapod)
(nálam most ez a kis házacska a dlink routerre kötött 2. HDD-t takarja
) -
doberman
senior tag
válasz
kovbandi82
üzenetére
-
suste
veterán
válasz
kovbandi82
üzenetére
Nekem csak a is kerámia lap van hozzá, ami benne volt a csomagban [link]
-
doberman
senior tag
válasz
kovbandi82
üzenetére
én is banánpi m1 -et használok -igaz openmediavault-al - de hűtőborda az nincs rajta. 7/24-ben eddig gond nélkül. ha van borda az jó, ha nincs az sem baj... rendelj a kici kínaitól egy marék rizsért küld neked, oszt majd ráteszed..
-
suste
veterán
válasz
kovbandi82
üzenetére
Nekem is van Bpi M1-em. Bőven tudja amit szeretnél, openwrt -vel is egyszerűen megoldható. Sajnos a Transmission 6-7mb/s -nél megáll, pedig a vas tudna többet is. De talán elég ez is. A gigabit miatt meg hasít a hálózat az Rpi-hez képest....
-
tvamos
nagyúr
válasz
kovbandi82
üzenetére
Egy arva 2-es usb-re egy hubon keresztul lenne rakotve a hdd, meg az ethernet, nem hiszem hogy vinne a 80-at stabilan, de nem mertem meg sosem. Szerintem olyan kene, amin nativ sata port van, meg inkabb nativ ethernet. Talan ugy elvinne...
Ha en ilyet akarnek, akkor olyan mini PC-t vennek, amin gigabites port van, meg nativ sata -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kovbandi82
üzenetére
elméletben működhet...egy 3D film streamelése kb.20-40mbitet igényel hálózaton hogy folyamatos legyen...ha nincs nagy neted és a 100ból tudtsz nélkülözni max.40mbitet a torrentek mellett,és raksz hűtést a rp2b procijára akkor lehet hogy megoldható
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)