- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
válasz
kovbandi82 #1485 üzenetére
ez attól is függhet, hogy mire akarod használni.
egy a lényeg, hogy legyen rá támogatás és mennyit szánsz rá. ( van 7-8$ -os, de van 20 felett is.)
- pl: ha "amatőr rádiós" - kísérletezős vénával vagy megáldva akkor az olcsóbb realtek chipes kell neked - aliexpress-en a keresési kulcsszó az SDR szócska.
- ha kábel tv-t néznél akkor a feljebb is ajánlott MyGica
- de ha kallódik otthon, fiókban, vagy ismerősnél régebbi nevesincs ITE 9135 chip-es is nagyon jól teljesít.halkan jegyzem meg, hogy itt a fórumon is előforduló Azbest nagyúr írásait érdemes végigolvasni pl, pl, illetve a tvheadend és oscam fordítása beállítása itt
-
stopperos
senior tag
válasz
kovbandi82 #1485 üzenetére
Pl ez
Én a Geniatech T230-at használom. Jött ki belőle egy T230c verzió is, az a 4.13 kerneltől működik.Az antenna beállítással volt sok gondom, azt lehet érdemes venni külön.
-
suste
veterán
válasz
kovbandi82 #1342 üzenetére
hát ha nem raksz valami hőszigetelő anyagot közéjük, akkor biztos melegítik egymást
ki kell próbálni, hogy simán egymásra teszed őket, és beüzemeled a Bpi-temp és a HDD-temp statisztikákat, aztán meglátod milyen eredményt kapsz (persze kipróbálhatod nem egymásra téve is, hogy legyen viszonyítási alapod)
(nálam most ez a kis házacska a dlink routerre kötött 2. HDD-t takarja)
-
doberman
senior tag
válasz
kovbandi82 #1337 üzenetére
-
suste
veterán
válasz
kovbandi82 #1335 üzenetére
Nekem csak a is kerámia lap van hozzá, ami benne volt a csomagban [link]
-
doberman
senior tag
válasz
kovbandi82 #1335 üzenetére
én is banánpi m1 -et használok -igaz openmediavault-al - de hűtőborda az nincs rajta. 7/24-ben eddig gond nélkül. ha van borda az jó, ha nincs az sem baj... rendelj a kici kínaitól egy marék rizsért küld neked, oszt majd ráteszed..
-
suste
veterán
válasz
kovbandi82 #1331 üzenetére
Nekem is van Bpi M1-em. Bőven tudja amit szeretnél, openwrt -vel is egyszerűen megoldható. Sajnos a Transmission 6-7mb/s -nél megáll, pedig a vas tudna többet is. De talán elég ez is. A gigabit miatt meg hasít a hálózat az Rpi-hez képest....
-
tvamos
nagyúr
válasz
kovbandi82 #1328 üzenetére
Egy arva 2-es usb-re egy hubon keresztul lenne rakotve a hdd, meg az ethernet, nem hiszem hogy vinne a 80-at stabilan, de nem mertem meg sosem. Szerintem olyan kene, amin nativ sata port van, meg inkabb nativ ethernet. Talan ugy elvinne...
Ha en ilyet akarnek, akkor olyan mini PC-t vennek, amin gigabites port van, meg nativ sata -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kovbandi82 #1328 üzenetére
elméletben működhet...egy 3D film streamelése kb.20-40mbitet igényel hálózaton hogy folyamatos legyen...ha nincs nagy neted és a 100ból tudtsz nélkülözni max.40mbitet a torrentek mellett,és raksz hűtést a rp2b procijára akkor lehet hogy megoldható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- NBA és kosárlabda topic
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged