- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gábor-ka
tag
Hát, aktívan ugyan nem, de használom. így hétvégente. annyi bajom volt vele, hogy nem grafikus, erre elvileg ott a Remmina, ami freerdp alapú, csak hát az marhára nem akart nekem működni. A hang alapból nem megy, csak egy pluginnel, ha minden igaz a pulse plugin.
sebességre nem rossz, egész tűrhető, jó lenne ha működne a hardveres gyorsítás is...
Annyi még a gond, hogy a pi-n a kép nem 32 bites, csak 16. a mai napig nem sikerült 32 bites képet varázsolnunk a pi-re. A hang működik ugyan, csak szerintem a szervergéppel van a gond, mert a hang csak a WMP-ben megy, máshol nem, és ha wines géppel csatlakozok rá a szerverre, akkor se megy, de ez más téma
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő