Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
luigi106
tag
Na, erre varjon valaki gombot. Ma bejelentkeztem online a Dragon trail pályára az utolsó másodpercben, még annyi időm se volt, hogy menjek egy bemelegítő kőrt. Annak rendje módja szerint az első sikánban eldobtam az autót, és megszereztem az utolsó helyet. Mondom innen szép valamit csinálni. A lényeg hogy megelőztem két embert egy németet és egy spanyolt. Célbaérkezés előtt nézem, hogy az utolsó előtti helyen vagyok és a német előttem megy, és ez is lett a végeredmény. Ami nem fájt mert az én hülyeségem volt, hogy túl gyorsan akartam megcsinálni a sikánt. Csak azt nem értem hogy a bánatban lehetett a német előttem. Lekőrözés nem lehetett mert a német kiesett az élbolyból, és úgy előztem meg. És egyszer már volt egy hasonló esetem, de akkor azt hittem én vagyok figyelmetlen. De ebben az esetben ez kizárt! Hmmmm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA V
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest