Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Nem tudom,hogy fontos e mindenképp pontosan azt az autót megvenned, amit most kiválasztottál, mert hogy kb 1030 autó van alapból a játékban, és Te pont egy DLC autót választottál első blikkre. Keress egy másikat, ami hasonló, ha viszont mindenképp az kell, akkor fizetni kell érte, ebben viszont nem vagyok járatos, majd más ezt elmondja (DLC nélkül is majdnem 200 autó áll a garázsomban, tehát van választék bőven
) -
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a GT5el kapcsolatban.
Megvettem egy jó 1-2 hónapja a játékot és hozzá egy frankó kis kormányt és így játszogatok ha van egy kis időm vele.
Most jutottam el oda kicsit volt több pénzem és vegyek végre valami jó kis autót, azonban mikor valami kinézetre komolyabb versenykocsira megyek, kiírja, hogy vegyem meg hozzá a Racing Pack-ot vagy mifenét.
Mondom hurrá, még egy dolog amit lehúznak rólam így is elég volt kifizetni a játékot meg a kormányt.
Van a játékban egy downloadable content rész a főmenüben ott nem ír ki semmi elérhető DLC-t semmit, szóval gondolom akkor ezt Storeból tudom megvásárolni.Kérdésem az lenne, hogy mivel sohasem vásároltam még Store-ból, hogy most hogy van magyar store is, megtudom oldani onnan a vásárlást vagy nálunk ez még nem érhető el?? Csak angol accounton? Mert ott viszont foggalmam nincs hogyan kell rendelni és hogy akkor hogyan lesz nekem végre teljes értékű a GT5-öm.
Előre is köszönöm a segítséget!!!
-
sz_abika
addikt
igen
-
spae
aktív tag
Tegnap megérkezett végre a várva-várt GT5!
De sajnos nem tudtam vele játszani, csak ma (kb 0:15-től
)
Majdnem megőrültem, kb 8 órán keresztül frissített!
A kérdésem az lenne, hogy az autó tuningban van vizuális tuning? Lökös, toldat, mocitető, esetleg bodykit? -
james001
veterán
Nem kérdeztél hülyeséget.

Mondom a lényeg mindig az hogy amikor elindítod a letöltést rakd be háttérbe és menj át a másik profilba és ott rakd fel a tartalmat. Legalábbis nekem volt már így hogy letöltöttem egy UK-s dlc-t és abba a profilba raktam fel amelybe eleve lejött,és átmentem a fő profilomba és ott nem volt felrakva,hiába kutattam át minden mappát. -
spae
aktív tag
Üdv.
Holnap elvileg megérkezik a saját GT5-öm!
És érdeklődnék, hogy milyen profillal célszerű kezdenem, HUN, USA, GB? Gondolok itt elsősorban a DLCkre (mennyiség, ár...)Előre is köszönöm!
-
vaksi8
senior tag
Tiszta GT5...
[link] -
spae
aktív tag
Üdv.
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy minden GT5 3D Ready, vagy van olyan ami nem?Előre is köszönöm!
-
boygabi_
aktív tag
Hogyan lehet saját zenékre vezetni a játékban? Egyik másik zene már a halálba idegesít.
A múltkor próbáltam felmásolni a gépre pendriveról zenéket de azt mondta a gép, hogy nem látja. Vagy itt is csinálni kell valamilyen könyvtárszerkezetet a gépnek, hogy lássa? -
NeoExDeath
aktív tag
Maradtam a Formula autós megoldásnál, azzal nyomtam le A és B specben a Like The Wind-et. A B-specben nyert Toyota 7-essel nyomtam le A-ban a Historic race car eventet (sajnos B-ben még nem sikerült, mert a pilóta nem nyomja túl jól a Cote D'azur pályát, mondjuk A-ban is többször kellet neki futnom), és az A-ban nyert Minolta race carral a Gran Turismo Allstars-t. Szóval most nem kell lapos versenykocsit vennem, mert a Minolta és a Toyota 7 mindenre elég.
-
¤Demes¤
tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Az nem annyira bugos, mármint GT5 néha figyelembe veszi PP szempontjából a vezethetőséget, és az ilyen brutálisan erős autóknál (Vertigo, Speed 12, X2010) néha a lóerő csökkentésével megy fel a PP, mert úgy veszi hogy így irányíthatóbb lesz.
Ha feljebb veszed a hátsó leszorítóerőt ilyenkor, iszonyatosan viszi fel a PP-t, mert olyankor már 'le tudod tenni' az útra a lóerőt
Egyébként igen, 908, vagy Mazda 787B-vel nagyon jól jársz. R10-el kevésbé, mert lassabb mint a másik kettő, és a gumik itt úgyis hamarabb elfogynak mint a benzin. Amiből szintén nem fogyaszt Sokkal kevesebbet...
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Szerintem meg pont hogy a Gillet nagyon jó verda. Egy kicsit állítgattam a felfüggesztést meg a difit, és kezesbárány (azért harapós), mellesleg megy mint a rakéta. Ezzel nyomom a Special Event-s es 650PP-s futamokat és nagyon jó. Szárny állítgatással 690 környékére is felmegy, de én úgy tapasztaltam hogy hogy 650PP körül a legoptimálisabb.
Azzal a bug szerűséggel én is találkoztam, furcsálltam is de nem foglalkoztam vele. Nem csökkentem a motorteljesítményt
Köszi a Peugeot-os tippet, majd kipróbálom valszeg.
-
NeoExDeath
aktív tag
-
Gzolo
senior tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Én valamelyik versenyért kaptam egy Minoltás 800 lóerős lapos gépet, igaz nem prémium, de szinte mindent meg lehet vele nyerni
Csak nem tudom melyik versenyért járt 
-
sz_abika
addikt
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Pokoli rossz a Gillet, szerintem bugos a verda - pl motorteljesítményt 200 lóval csökkented, nő! a PP.
Bentley 8 a használt verdák közül, premiumból meg Audi R10, Peugeot 908 ezek a jobbak. -
v!ct0y
veterán
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Peugeot 908 HDi-t ajánlom elég jó kis verda. Bár Bspecbe nem ajánlom csak ha te vezeted.

-
jookomak
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Arra a kocsira gondoltam, igen. Jobban jársz vele szerintem, mint a like the wind típusúakkal. Megőszülsz b-specben, ha hasonló kategóriájú kocsikkal mész, mint az ellenfelek. Sajnos annyira ostoba a pilóta, hogy kell a plusz erő. Ott összegyűjtöd a pénzt, A-specre meg megveszed azokat a kocsikat, és kész.
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
jookomak
üzenetére
Tuti nem a bezin miatt ment ki, mert az még félig tele volt. A hátsó kerekek kezdtek fogyni, de még tarott. Ennyire nem lehet idióta, hogy utolsó körben egész jó pozícióból kiáll, de mégis, aztán jó utolsó lett.
Formula Gran Turismo alatt az online store-ban lévő kocsit érted? Hát nem tudom, lehet hogy a játék engedi de akkor is furcsa, szívesebben indulnék egy olyan lapos versenyautóval
Mint pl amik a Like the wind versenyen futnak. Azokat megvenni csak a used car-sból lehet? Hihetetlen milyen ritkán bukkan fel 20-as szint feletti kocsi a boltban. -
jookomak
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Formula Gran Turismot vedd meg inkább, nagyon sok versenyre használható, és legalább tud nyerni vele az a majom b-specben.
A boxba pedig azért megy ki általában a muksó, mert a benzin fogy el előbb, nem a kerék. -
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
GT5 karrier módot csinálom, A és B speccel szintén. Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen autók jöhetnek szóba szerintetek a 700PP-s körüli versenyekre Expert fokozat környékén? Pl. Like the Wind és társai. A legjobb kocsim most a Gillet Vertigo Race Car, ami kb 650PP (légterelő állítással 690-ig felmegy kb. de nem jelentős a különbség), a Like the Wind versenyen pl. már nem tudtam nyerni vele B specben. Ott már azok a lapos versenyverdák vannak leginkább.
A kérdésem leginkább az lenne, hogy érdemes-e több millióért venni egy olyan versenyverdát (pl Audi R10), vagy van lehetőség mondjuk jutalomautóként szert tenni egy olyanra?
Ha venni kell, mit ajánlanátok? A Premium kocsik között több is szóbajöhet, mindegyik kb 5 milla körül van, és mivel nem tudom tesztelni őket nem akarok valami olyat választani ami nem megfelelő. Szóval tudnátok ajánlani valamit?Még 1 kérdésem lenne, B-specben miért megy ki magától a versenyző kereket cserélni, amikor még van kicsi a kerékből és nem mondtam neki hogy álljon ki?
Köszi
-
ako001
aktív tag
Bélámat beültettem egy Pescarolo-Courage - Judd GV5 Race Car-be,kíváncsiságból,hogy mit művel vele.Az elindulással vannak gondjai,mindenkibe belemegy hátulról azt tolja őket
de aztán magára talál és szépen rója a köröket.Még csak Lv16 azt hittem többet fog b...fszkodni,de nem. -
ako001
aktív tag
Jó ez az X1 még a box-ból is alig tudok kijárni

-
Gzolo
senior tag
Egy kis off:
épp a tescoban jártam ma, és 19.900 Ft-ért vehettem volna meg szeretett játékunkat, vicc az a bolt

-
Sanyi.mTs
addikt
mi a különbség a "share" és a "give it" to friend között?
ha give-vel adom, akkor végleg oda a kocsim? -
sz_abika
addikt
Nézem új patchet és:
Fixed an issue where exhaust sound is heard even after switching from a combustion engine car to an electric car within the same online race.lol, i-miev milyen durva lehetett mondjuk egy Corvette hangján

-
ako001
aktív tag
Hát az nagyszerű lesz,ki is hullik a maradék hajam is ha a licenceket újra meg kell csinálnom.Akkor nem szülinapi,hanem karácsonyi ajándék lesz belőle
.Az utolsó három licenszet még meg sem csináltam,gondoltam az endurancok még ráérnek,erre lv25-nél elérhetőek.
Azt hittem amíg nincs meg addig nem engedi.
Amúgy offline nem lehet friss itteni,mert itt ahol dolgozok nincsen net amire rákötném. -
jookomak
őstag
-
ako001
aktív tag
válasz
james001
üzenetére
Azt sajnos nem tudom mert csak ez az 1játék van.2 hete vettem ps3-al együtt,gyermekemnek lesz majd születésnapjára,mert imádja az autóversenyes játékokat és mivel még csak 6 éves ezért biztos vagyok benne,hogy majd letörli egyszer az egészet,és a licenszekhez semmi kedvem még egyszer.
-
ako001
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Valaki meg tudná mondani,hogy miként tudnám elmenteni a játékot pen-re,mert nekem csak online engedi,de azt meg nem tudom a net hiánya miatt? -
m3ss
veterán
hi
van vki, aki jatszik aktivan gt5-ot? erdekelne par dolog a jatekkal kapcsolatban. vmi autos jatekot keresek amugy, pc-n kicsit meguntam az iracinget, es most azon filozok, hogy veszek egy konzolt ismet. xboxon a forza3 nagyon bejott, forza 4 is jo lenne, de g27 nem mukodik xboxal, ugyhogy most elgondolkodtam a ps3-on.
szoval erdekelne, hogy mennyien jatszanak online gt5-tel? mert ha 100-200 ember van online maximum, akkor nem biztos, hogy erdemes lenne. vannak-e olyan funny jatekmodok, mint pl virus forzaban?
koszi -
vaksi8
senior tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Szia!
Én először mindig a szárnyakból veszek (leszorítóerő) vissza.Személy szerint nullára elől-hátul.
Mondjuk 600-650 pp ig,pláne alatta ugyanúgy teljesen vezethető lesz az autó,főleg ha TCS,skid be van kapcsolva észre sem veszed,viszont hatalmas lóerőt meg gyorsaságot nyersz vele. -
Sanyi.mTs
addikt
olyan versenynél, ahol meg van adva a max PP, mi a jobb választás, ha visszaveszem a motor teljesítményét, vagy ha plusz súlyt rakok rá?
azonos PP-nél melyik a jobb, a nagyobb lóerő nagyobb súllyal, vagy a kisebb lóerő kisebb súllyal?
-
spae
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Szeretnék egy kis megerősítést kérni! az USA-ból rendelnék egy GT5 XL Editiont, és kérdezném, hogy biztosan megy-e az itthoni gépemen (CECHL04)? Tudtommal igen, de....
És utána US DLC kell hozzá!A 2. kérdésem pedig az lenne, hogy most egy GB userem van GB PSN regisztrációval! A kinti játékhoz a user is USA legyen, és a PSN is, vagy elég csak az USA PSN reg?
Remélem érthető voltam!Ekpre is köszönöm a segítséget!
-
¤Demes¤
tag
válasz
jookomak
üzenetére
Röviden: Nem.
Mivel a pedálokban nincs feedback, ezért nem érzed hogy hol 'fog'.
Ha jól tudom minimálisat lehet csúsztatni, de őszintén szólva nem túl egyértelmű...
Leginkább csak on/off, de ettől függetlenül manuális váltóval tolni iszonyat jó
Mivel itt úgysem csúsztatsz, verseny közben nem tűnik fel
-
jookomak
őstag
Kormányosok! A kuplungos szetteket hogy kezeli a gt? Lehet vele érzéssel játszani, vagy csak benyom-kienged van? Illetve a g25/g27-nél érezni valamit, hogy hol fogja be a fogaskerék?
Egyszerűsítve: olyan mint a valóságban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- PS5 Pro GARANCIÁS + 2 kontroller 1 hónapos, újszerű AZONNAL VIHETŐ
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Sony PlayStation 5 Slim
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

(bar nem igazan ertem a minden GT5 kifejezest
)