- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleskin
tag
re #53
Nem, direkt x64 edition-t szedtem le pl iTunes ból is! Még a file nevében is benne van! Erre Betelepíti az x86 könyvtárba és a task manager is 32 bites futtatást mutat, de nem tudom miért, a többi 64 bites progi, mint pl Infrarecorder, meg mit tom én még mik, normálisan futnak a 64 bites környezetben.
MásrészrőlSzép a 64 bites firefox, de nincs hozzá 10 adobe flash ami vinné a 64 bitet
-
Moleskin
tag
Hi mindenki!
Lenne pár észrevételem és kérdésem. Vista 64 et hazsnálok mindig friss updattel.
msotanában ehhez illő 64 bite sprogikat keresek, és ha meg is tlaálom, mint pl deamon tools, meg a winzip12.0 ami nem csak hogy fut a 64 esen hanem ki is hazsnálja, a gyártk szerint, de érdekes módon a taskmanager odateszi azt a pici csillagot és a csoád 32-es számot ami mutatja hogy szar van a palacsintában. Kérdés: Akkor is 64-ben mennek a progik ha azok automatikusan az x86-os ProgramFiles-ba telepítődnek?
Megpróbáltam manuáisan megadni hogy oda telepítődjenek, de akkor hibát írt ki mikr el szerettem volna indítani őket.
Nem értem ha egyszer le van írva mega start64 oldalról is letöltöttem a progikat, akkor minek 32 ben futnak?Előre is köszi a választ!
üdv.:
Andrej
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest