- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
"A csillagos égbolt szituáció a filmekben szerintem pár mp."
Nálam nagy szerepet játszott az oled mellett döntésben, hogy mindent eredeti nyelven, felirattal nézek, és a gyerekek miatt mindig este, sötét szobában. A sötét jeleneteknél minden más kijelzőn, amit láttam, kivilágosodott a kép, ha megjelent a felirat.Nem tudom, hogy ezek az új mini led TV-k mennyire tudják ezt vezérelni a local dimming algoritmussal.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem csak a csillagos égboltnál lehet ez zavaró.
Egyébként hosszú távon biztos, hogy a miniled technológia lesz az, ami konkurenciát állít az oledeknek.
-
VTom
veterán
válasz
HELLAFLUSH #37 üzenetére
Én most nézem újra a trónok harcát HDR-ben, és az éjszakai jelenetknél zavar a fáklyák fénye
-
VTom
veterán
válasz
HELLAFLUSH #21 üzenetére
Én anno ugyanerre jutottam, mikor a C8-at vettem. Megnéztem mindent, ami elérhető, pl. a Samsung QLED-jeinél megálltam, hogy aztakurva.
Aztán megfordultam, ott volt egy LG oled, és mondtam, hogy ja, oké.A miniled még csak most kezd igazán terjedni, finomítják a technológiát. Nagyon jó alternatíva, kíváncsi leszek rá, hova jut.
-
VTom
veterán
Nekem Odyssey G9 van itthon, meg 65C3 és 55C8 oled TV-k.
Nem rossz a mini-led, és érezhetően van HDR, de meg sem közelíti az oledet képminőségben, pedig ebben 2048 dimming zone van.Amit még észrevettem - és sokan panaszkodtak erre is a neten - hogy észrevehető csíkosodás, ha jól tudom ezt hívják scanning lines jelenségnek, játékok alatt.
Nem zavaró, de ha nagyon akarom, akkor látom, főleg a kép sarkainál. Nem tudom ez TV-knél mennyire jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest