- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Egy VA alapú Mini LED-nél sokszor "izomból" is van elég kontraszt, hogy ezeket ne szúrd ki, legalábbis szemből, a TCL tévés fórumban legalábbis nem ilyen egyértelmű helyzetek buktatták le a TCL Mini LED tévéket, hanem ha mondjuk ebben a csillagos égben bejön egy bizonyos méretű, nem sokkal világosabb űrhajó... de átlag ember amúgy ebből sem szúr ki semmit, nekem másodperc pontosan meg kellett anno keresni, miről beszélnek, akkor jött az ahha, tényleg, de aztán belegondoltam, hogy előtte, magamtól észre sem vettem
-
ROBOTER
addikt
Azt vedd figyelembe, hogy a TLC talán a legjobb a local dimming algoritmusban. Igazából ez alapozta meg az elismertségét szakmai körökben. Nyilván nem tudnék 2024-es összehasonlításról beszámolni, de 2 éve még bucira verték a "nagyokat". Kicsit régebben, a SONY hasonló elvű, sokzónás csúcskészülékét próbálhattam ki, hát az harmatgyenge volt ehhez képest. Irdatlan sokat számít az algoritmus, ami vezérli a zónákat. Én fekete háttérrel használom a DAW szoftverrel, és néha nem értem, hogyan lehet ennyire jó. Gondolom az emberi szem+agy viselkedését picit jobban tanulmányozták.
És persze nem mindegy, hogy egy kalibrálva 1:900-at adó IPS panelhez raksz miniLED háttérvilágítást, vagy egy 1:2500..4000-es VA-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest