- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Redlight2 #43 üzenetére
Ez egy valid indok, ezt el tudom fogadni. Attól még szerintem a Oled egy konstansabb technológia (képminőségben), cserébe a saját hülyeségeivel (pl: stagnáló árszínvonal).
7Heads Drago:
"És akkor mi van?" - akkor az van, hogy a csoda feketéd odalesz és csak a panel natív kontrasztaránya érvényesül.."Gondolom tudsz ellenpéldát is mondani ahol meg az oled a gyengébb."- hogyne tudnék, többet is: gyengébb csúcs fényerő (LG-nél, Samsung kivétel lehet), lehetséges beégés (bár TV felhasználásnál ma már ez nem jellemző, inkább csak a monitoroknál lehet érdekes), magasabb ár, ami a fenének se akar csökkenni.
Amúgy meg remélem tudsz normálisan is kommunikálni.. A flegmaságot kérlek, tartogasd másoknak.
-
Perillustris
senior tag
válasz
Redlight2 #30 üzenetére
Én is sokáig vártam, hogy az OLED-ek árai emészthető szintre csökkenjenek, s "áttolhassam" az utolsó generációs Panasonic plazmát a gyerekszobába. Aztán jött a 75C835 a tavalyi Alza akcióban, amivel már ki tudtam egyezni, s azóta sem bántam meg. A G2 ára az elmúlt hetekben esett 800K alá, ami még mindig csaknem a duplája 835-ösnek.
A fényerőlicit meg irreleváns, már a 835-ösé is bőven elég számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest