Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
NeoPampalini #119716 üzenetére
Így van, ha arra veszed a fáradtságot, miért neveztem balfasznak letohát, holott többször is kilett fejtve, akkor valóban reménytelen.
-
Asbee
veterán
válasz
NeoPampalini #119690 üzenetére
Sosem fogsz értelmest választ kapni. Lacának felteszel 1-2 egyenes kérdést, azonnal elmenekül , terel, mert nem tud választ adni rá, bégni (még jobban) meg nem akar.
Azért vigyázz, ha nagyon sokat nézed beszippanthat ez az agyhalott világ. Teljes átszellemülés kell, akkor fogsz mindent érteni. Akkor majd tudsz tapsolva röhögni, pár másodperces videókon, hamisításokon, csúsztatásokon kiragadásokon. Pl hogy egy buszon fentvan pár ember képe wanted felirattal, vagy látsz egy felvételt amin mikroszkóp alatt a vakcina, amin mozognak a chipek, meg a grafén oxid meg minden is. Vagy egy kamionos felvonulásról elfogod hinni, hogy tüntetés a rendszer ellen.
A lényeg kell egy àllandó ellenségkép, maga a sátán, aki most Bill papa. És erre kell felépíteni az új világrendet. Ha már torockaiék szerint is ez készül aki tuti így van. -
lacafaca
addikt
válasz
NeoPampalini #119690 üzenetére
te írtad, százszor kellett megnézed...nekem egyszer is elég volt, hogy átjöjjön
-
lacafaca
addikt
válasz
NeoPampalini #119688 üzenetére
akkor százegyedikre csak meg fogod érteni
...hajrá
-
lacafaca
addikt
válasz
NeoPampalini #119683 üzenetére
nagyon nem erről szól a történet, így akkor csak ajánlom neked mégis a végignézését
-
lacafaca
addikt
válasz
NeoPampalini #119681 üzenetére
az első percben eldöntötted, hogy ez ökörség...semmi szüksége a lelkednek a végignézésére
-
válasz
NeoPampalini #115897 üzenetére
"kérték az előző oltásokról a papírt is"
Itt jól sejtem hogy az EU-s Védettségire gondolsz, vagy elfogadják az EESZT appot is?
-
BalanceR
addikt
válasz
NeoPampalini #115907 üzenetére
Most dobott fel a fészbúúk ilyen antivax contentet, (mert néha jelentgetem a retardáltakat, hátha annyival is kevesebb f@$zság lesz a neten, az algoritmus meg azt hitte ez a tartalom kell nekem...) amiben élőben tanácskozott két teli oltásellenes hangadó, akiket ezrek követnek nap, mint nap... Hogy hogy nem szóba került az iskola... Mint kiderült egyik sem dolgozik jelenleg (hónapok óta) és mindkettő 8 általános végzettséggel rendelkezik, (az egyiknek van targoncavizsgája, ezt külön kiemelte, mint tanulmány..
)
Na szóval ilyen arcok fejtik meg a világot, osztják az okosságot , hülyéznek le orvosokat, virulógusokat....
Ezrek meg követik a posztjaikat.Józan paraszti ész.
Tiszta Idiocracy.. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
NeoPampalini #115907 üzenetére
Ennek neve is van, a Duning-Kruger effekt. Gyakorlatilag generalizalja az imposztor szindrómát is.
Btw Occam borotvaja gyakorlatilag a józan paraszti ész formalizalt verziojakent is értelmezhető. A különbség az, hogy a józan paraszti ész pl bármilyen valoszinusegszamitas alatt bukik mert a diszkrét, független események konterintuitivak, köznyelvben ez a szerencsejátékosok tévedése.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
NeoPampalini #115897 üzenetére
Akkora lett volna a sor,akkor csináljon arról képet,ne mással illusztrálja. Szóval ez így picit gáz. (Közben meglett a lap alján
)
Mivel itt csoportokra osztották az embereket és úgy mehettek tovább,nem lehetett az előző csoporthoz bekapcsolódni, mivel 2-3 ellenőrző ponttal előbb jártak már. Aztán megint szétosztják, hogy ki merre menjen 1-2-3 oltást kapott-e.
Egyébként tényleg flottul/gördülékeny ment.
-
BalanceR
addikt
válasz
NeoPampalini #115879 üzenetére
Ha esetleg marad egy kis felesleges "grafénoxidod", szójjá' megvenném! Kell a részecskegyorsítómhoz.
Egyébként meg 5 év múlva találkozunk! -
válasz
NeoPampalini #115879 üzenetére
az orosz-amerikai viszony éleződésével lehet hogy egy update-után egymást fogják torpedózgatni a chipek
-
Z.É.T.
őstag
válasz
NeoPampalini #115650 üzenetére
Igen.
Nem volt ilyen, csak a gődénylenkeipócs szentháromságban, amivel etették a birkáikat. -
Z.É.T.
őstag
válasz
NeoPampalini #115644 üzenetére
Mi volt még tavasszal?
Miért nem írjátok le konkrétan?(az első orvos ismerősöm december végén, az első idős rokonom februárban, én áprilisban kaptam az elsőt és ez volt, vagy teljesen ekvivalens: március 17, hozzájáruló nyilatkozat.)
((a "felelősségvállalós" kiegészítést a kedves, szarházi dezinformációs arcok szerkesztették hozzá))
-
BalanceR
addikt
válasz
NeoPampalini #115588 üzenetére
Konkrétan csalás, visszaélés, adócsalás, rémhírterjesztés, rágalmazás, veszélyeztetés.... Mindezt folyamatosan dokumentálva, közzétéve. Ezért nem értem, hogy lehetséges hogy még nem csukták le.
-
BalanceR
addikt
válasz
NeoPampalini #115584 üzenetére
Ez most különösen tartd content, amennyit láttam belőle, és több ezren nézik, adakoznak neki (konkrétan eltartatja magát) hogy lehet ezt ma Magyarországon büntetlenül csinálni?
-
válasz
NeoPampalini #115567 üzenetére
Na igen, Dabas. Azt nekem is folyton feldobálta, amikor Pest megyét listáztam, volt amikor csak azt, de azt mindig. Ott valahogy jó a helyzet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
NeoPampalini #115461 üzenetére
Nem a lockdownnal van bajuk az osztrákoknak, hanem azzal, hogy ez már a 4. lockdown lesz és az oltottaknak is kuss a neve. (és várhatóan ez most 20 napos lockdownt jelent karácsony előtt feloldva) [link]
-
Asbee
veterán
válasz
Sehogy. Szerintük nincs is járvány, csak a háttérhatalom találta ki. Ez csak egy influenzavírus, a lefizetett emberek hazudnak mindenhol, kórházakban, kutatásokban. A statisztikák megvannak hamisítva, az oltás billgéc meg 5g. Nagyjából ezen a szinten vannak. Elkéne zárni az összeset.
-
válasz
Deltát megfékezni képes lockdown = koreai DMZ. Ezt igencsak nehéz és kontraproduktív üzemeltetni.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
NeoPampalini #115398 üzenetére
De nem tudjuk már egymástól elkapni így?
Jobban telik az idő együtt. -
Gubu0101
veterán
válasz
NeoPampalini #115349 üzenetére
Vegulis amit en emlitettem 5 emberbol 4 recs az jo aranynak szamit nem?
-
válasz
NeoPampalini #115315 üzenetére
Isten mentsen a mutogatásból, nagyon magas szinten már zajlik egy ideje..
Pont azt kéne elkerülni, hogy az emberek egymásnak essenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest