Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz
S e t h #97798 üzenetére
nincs semmi kedvem visszakeresni posztokat, amik ezt tisztán bizonyítják, de higgy az emlékezőképességemben, volt bőven akár napról napra változó vélemény szinte mindenkitől...persze tagadni lehet, csak fölösleges...azt mondjuk honnan tudod, hogy nekem van-volt-e beteg, halott ismerős-rokon? vagy esetleg én nem-e döglődök éppen? mert nem reklámozom itt idegen avataroknak?
tahó vagyok? az! ha az őszinteség annak számít a te világodban...hányok a pc-től és amit a világgal tett...de ezt sem rejtettem soha véka alá -
S e t h
nagyúr
válasz
lacafaca #97795 üzenetére
Szélkakas?
Ilyet még többet légyszi, legalább látható hol tartasz pszichésen a szabadságharcodban.Igen, itt mindenki szélkakas, aki említést tett az ámokfutásodról.
Ez a mérhetetlen bizonyosság, hitszerű meggyőződés a megfellebbezhetetlennek tartott igazságban ami nevetségessé tesz téged, ahogyan több ezer hozzászólásban erőlködve próbálkozol, miközben ide beteg emberek is járnak érdeklődni, segítséget kérni, hozzátartozójuk elvesztése felett érzett fájdalmukban információt megosztani.Igen, ahogyan hivatkoztál is rá, pont olyan tahó vagy mint Schobert Norbi. Nem azzal van gond amit mondasz, hanem ahogyan és ahányszor.
Én csak azt tudom, hogy nem tudok semmit, veled és a kormánnyal ellentétben, akik cseszettül megmondják a frankót a tévében, rádióban, plakátokon, több ezer hozzászólásban. -
Ricardo
titán
válasz
#20749568 #97794 üzenetére
Nem csodálkozom.
Nem érdekel a körítés. Adott egy járvány, ami elég érdekes dolgokra is képes. Adott a lehetőség, ami esélyt ad ellene. Ha másra nem is alkalmas elkerülöd vele a halált, és a maradandó szövödményeket is.
Ez nálam nem érzelmekről szól, hanem a logikáról.A többi csak duma.
-
lacafaca
addikt
válasz
S e t h #97790 üzenetére
sajnos nem én vagyok, aki itt nyüszít...én, veletek szélkakasokkal ellentétben a kezdetektől egy állásponton vagyok, amitől semmi nem fog eltántorítani, mivel 100% biztos vagyok magamban, és engemet a saját bizonyítékaim vezetnek, nem várok iránymutatást senkitől és nem kell szamárvezetőt használjak, hogy ma éppen melyik hullámon kell lovagolnom...se félelem, se gyötrődés, se kétely...ez vagyok én, tudom az egyik fekete bárány a csapatban és nem, senkit nem üldöztem el, max nehéz elfogadni egy olyan valóságot, amit nem a mainstream szócsövek harsognak, viszont megemészteni már nehéz, vagy egyenesen képtelenség, mert sokkal kényelmesebb nem elgondolkodni dolgokon, amin illő lenne
ez pont olyan, mint a csimpánzcsöcs...pont azok háborodtak föl rajta, akiknek ott lóg, de eltűntetni...nehogymá, a férfi 100kilónál
-
Ricardo
titán
A KORONAVÍRUS-TAGADÁS PSZICHOLÓGIÁJA
"Ezek az úgynevezett védekező mechanizmusok olyan gondolkodási és érzési képességek, amik elhárítják a szorongást és azokat a rossz érzéseket, amik a szorongást váltották ki. Egyes személyes reakciók csökkenthetik a szorongásunkat, de a világon senki máson nem segítenek, és valójában ártalmasak is lehetnek. A tagadás ennek a klasszikus megjelenési formája.”
-
válasz
daneel_hu #97785 üzenetére
Ilyeneket nem olvastam Lacától.
Inkább az egészséges életvitelre buzdít másokat. És ez nem baj, sőt.Laca egy olyan ejtőernyős kiképző őrmester, aki kiugráskor az imádságra buzdít. Ezzel nincs is semmi baj, ahogy mondod. A baj azzal van, hogy azt is mondja, az ejtőernyő marhaság, csak az ima számít!
Jórészt emiatt lett ő káposztás Laca!
(#97786) Ricardo
Szerintem Laca aggódik, hogy lelökik a trónról, pedig arra itt senkinek esélye nincs!
-
Ricardo
titán
Sokakban most egy világ omlik össze.
-
daneel_hu
addikt
válasz
ubyegon2 #97771 üzenetére
Laca nem Gődény.
Azért Gődény sem vírustagadó, se nem oltásellenes. (még ha ezt is akarják róla elhitetni)
Neki a lezárásokkal van baja, meg ahogy a járványt kezelik.
Egyébként többnyire szerintem nincs igaza.Ilyeneket nem olvastam Lacától.
Inkább az egészséges életvitelre buzdít másokat. És ez nem baj, sőt. -
daneel_hu
addikt
Nincs parancs arra vonatkozólag, hogy konkrétan mi jelenjen meg és mi nem...
De az irányvonalak ki vannak jelölve.
A telex egy ellenzéki hangvételű, kormányfikázó, alapvetően liberális beállítottságú médium.Ez nem konteó.
Ennek a lapnak is vannak tulajdonosai, akik ezt meghatározzák.
Ha én pénzelnék egy ilyen oldalt, én is meghatároznám, nem lehetne csak úgy bármerre menni.A támogatók nem egyenlő TULAJDONOSOK.
Ne tereljünk kéremszépen. -
lacafaca
addikt
válasz
zolivissza #97780 üzenetére
korrekt és teljesen valid
-
Coyot
őstag
válasz
daneel_hu #97776 üzenetére
Mondjuk akkor egy telexnél megnézném mikor kérdezik meg a támogatókat hogy miről írjanak. Sokan nem értik a clickbait helyét és ezek mellett a különbséget a függetlenség meg a pártatlanság között. Mert egy telex független már de nem pártatlan, míg egy pesti tv sosem lesz független de olyan pártállása van hogy az agyad kifolyik 10 perc után.
De erre is faszom konteót csinálni kurva gáz.
-
S e t h
nagyúr
Amikor csak te tudod a frankót és igyekszel felnyitni a szemeket.
-
daneel_hu
addikt
válasz
lacafaca #97775 üzenetére
"ez csak a jéghegy csúcsa, vagy inkább csak a felszín meghorzsolása...sokan álmukban nem gondolnák, hogyan is működik ez a világ
"
Egyértelmű.
Mi reklámiparban dolgozunk 25 éve, független médium mint olyan nincsen.
Van olyan ami közel áll a hitelességhez, de azok sem függetlenek.Általában az mondja meg mi legyen aki pénzeli ezeket. Márpedig finanszírozásra mindenkinek szüksége van.
-
válasz
janeszgol #97748 üzenetére
Asszem elfelejtettem a küldés gombot abuzálni. Szóval: kb 4-5 év múlva látunk majd tisztán, hogy mennyi volt a hosszabb időszakra számított többlethalál/mennyi nem a halál előtt 20 perccel álló súlyos beteget vitt el a covid. Az "igazság" gyaníthatóan valahol félúton lesz, de majd meglássuk, ha odaérünk. Addigra longcovid-témában is tiszta víz (vagy barack, vagy épp lóhúgy) lesz öntve a pohárba.
#97771: +1, én se értem, miért kell a kertmester kollégát legödényezni.
-
válasz
Narxis #97766 üzenetére
van laca aki a gödény féléket képviseli és van mindenki más aki meg az ellentétes szélsőséges véleményt
Jó nagy marhabaromságot írtál szerintem, főként a mondat második felére értem, de enyhén még az első fele is az.
Azért Gödény és a Laca ökörségei közé egyenlőségjelet tenni elég elhibázottnak tűnik.
Kakasmadár kollégának lehet igaza abban, hogy mindenkinél máshol van az ingerküszöb. De ez meg nem baj!
-
Stanlee
őstag
válasz
Narxis #97766 üzenetére
Ebben a temaban nincs arany kozeput. Mindenkinel mashol van az a szint, amitol meg normal kozeputasnak gondolod magad, masnal lehet, hogy az a szint mar rettegozes, a masiknak meg virustagado szintet jelent.
Ma reggel olvastam egy egesz erdekes cikket arrol, hogy valoszinuleg az oltoanyagokban hasznalt vektorvirus okozhatja a kis szamban elofordulo trombozist, ami az oltottaknal halalhoz vezetett.
-
nobela
senior tag
válasz
Narxis #97766 üzenetére
"mindenki más aki meg az ellentétes szélsőséges véleményt."
Nem mondanám szélsőségesnek amikor pl. a long covidról jelenleg lényegében semmit sem tudunk... Az egyértelmű hogy van, és az is hogy rengeteg embernél súlyos, akár maradandó károsodásokat okozhat.Az ismeretlentől való (teljesen jogos) félelem ugyan mitől szélsőséges?
-
lacafaca
addikt
-
Én nem voltam halálomon, 1 hétig volt lázam ami nekem furcsa volt mert egész életemben 2-szer ha voltam 1 napig lázas. Semmi fájdalmam nem volt.
Ettől még elismerem, hogy ez nem csak egy influenza viszont én úgy látom átbillent a mérleg nyelve és van laca aki a gödény féléket képviseli és van mindenki más aki meg az ellentétes szélsőséges véleményt. Mi lenne ha törekednénk arra, hogy az arany középutat megtaláljuk? Mondjuk kezdésképpen nem oltásellenes aki nem oltat, mert nálam ez verte ki a biztosítékot. Ezt az aki nincs velünk az ellenünk van mentalitást hagyjuk már a múltban.
#97764 csak a negatívumról van szó és azok 10-szeresen vannak felnagyítva, én így látom a topikot. Én mindenkinek jobbulást kívánok tiszta szívből de azért nem fogok elnézést kérni, hogy több objektivitást szeretnék.
-
Ricardo
titán
válasz
Narxis #97759 üzenetére
Egy járvány topikjában, a járványról van szó, annak minden negatívumával? Hihetetlen.
A mutációk megjelenése, a napi megbetegedés, halálozás számai is hozzá tartoznak, az esetleges forgatókönyvek (igen a rosszabbak is) felvázolása szintén.
Lerettegőzni olyan embereket, akik rokonaikat barátaikat vesztették/és vesztik el ebben a szarban, finoman szólva is gusztustalan. Kérjenek elnézést mert nincs kedvük ezzel viccelődni? Inkább átmennek máshova. A halottakat lekezelő (úgy is meghalt volna, evolúció, hulljon a férgese) hozzászólásokra érthető módon nem kíváncsiak.
-
Asbee
veterán
válasz
Narxis #97759 üzenetére
Vicces ezt tőled olvasni, aki itt még annó mennyire "halálán" volt. Ez a zsigerből rettegőzés nagyon alacsony szinvonal ne haragudj meg. Azért felesleges ide írni, mert 90%-ban arról szól már, hogy a "nagy" bölcs próbálja a sötétségben élők szemét felnyitni, persze maga sem tudja mire, ezért jól elszórakozik. Aztán ott a másik oldal, aki próbálja ezt a semmit kiszedni belőle, vagy ellenáll. Szóval ja, van aki negatívabban van aki pozitívabban látja a dolgokat, vannak rettegők is biztos, de így általánosítani.... Szerintem valahol az is rettegés amit te képviselsz most. Félsz szembenézni a tényekkel, a valósággal, hogy mik várhatnak ránk akár. Mivel a másik topikban erre nem találtál partnert, most nekiállsz itt rettegőzni, hátha más is osztja a véleményed ami megnyugtat, megerősít.
-
válasz
Micsurin #97758 üzenetére
Igazából csak tele lett a tököm a rettegőkkel. Adná magát az ötlet, hogy akkor ne olvassam a topikot, de jó lenne azért a témában objektív cikkeket olvasni ehelyett itt 90%-ban letargia és mindmeghalunk a téma. Nincs időm a napi 2000 covid hírt és cikket átnyálazni, itt lehetne gyűjteni azokat amik nem szélsőséges véleményeket képviselnek.
Nem megbántani akarom laca-t nekem semmi bajom vele de nem szoktam olvasni a hozzászólásait mert nagyrészt off-ban van vagy valami poénkodás.
-
S e t h
nagyúr
Amikor átnézel a másik topikba, mert itt már nem foglalkoznak veled.
-
Izland`
tag
Kicsit gáz mindig másokkal foglalkozni. Mint amikor sikerül kifogni egy kretén szomszédot, aki lépten nyomon azt figyeli, hogy mit csinálsz.
Írjátok le még páran, hogy a másik topicban rettegnek az emberek, hiszen biztosan ők is így gondolják magukról, vagy ha nem, ezzel biztos fel lesz nyitva a szemük.
-
janeszgol
félisten
Én még egy tüdőrákosra se mondanám, hogy amúgy is meghalt volna.
Mert persze még a többség meghal benne pár év alatt, pl faterom 5 évig bírta (nagy szó már ez is), de a keresztapám hetedik éve él tüdőrákosként (AZ-t kapott, már írtam itt), és igazából semmi baja. Be van tokosodva a kezelésektől a rák, ott van, de nem okoz gondot.
De ha a covid trombózist okozba a tüdő ereiben, hát lehet nem lenne jó kimenetelű, mintha nem lenne ott a betokozott betegség. -
janeszgol
félisten
válasz
janeszgol #97744 üzenetére
Na elolvastam a cikket. Ezen mondat kivételével viszont kb egyetértek Bayerrel. A magyar kormány mindenkit beleszámol. De ez hirtelen történt. Tehát az egyik héten mentek a 150 fő halott hírek, utána egy élesebb váltással 250 felett lettünk.
Változhatott a protokol. A pontos adatokal csak a kormány tudja. Úgy alakítják a számokat, ahogy akarják. -
-
mind2 teszt negatív lett (gyorsteszt és labor is) a Biosynex először lgM-t mutatott, majd a C -t jelezte és csak a C maradt (tehát negatív?)
-
janeszgol
félisten
válasz
viharhozo #97742 üzenetére
Egy hülye barom ez a Bayer. A fácsén olvastam egy embetől hasonlót, és hát belekötöttem. Ilyet szólt arra, miszerint az oltás után halt meg egy idős nő, hogy idézem "lehet amúgy is meghalt volna".
Ez már az a szint, amit nem tudok nyugodtan elolvasni, és ellapozni. Szóval beekötöttem, és picit cincáltam.Meghalt egy kisgyerek autóbalesetben? Lehet amúgy is meghalt volna.
Leesett a munkás és szörnyethalt? Lehet amúgy is meghalt volna. -
viharhozo
addikt
válasz
t72killer #97739 üzenetére
Gondolom, laikusként is könnyen belátható, hogy egy extrém elhízott 73 éves nő, magas vérnyomással, cukrosan, szív- és veseelégtelenséggel Covid nélkül is hamarosan meghalt volna,
Ez mitol lathato be? Egyaltalan mit jelent az, h "hamarosan meghalt volna"? Holnap? Harom honap mulva? Masfel ev mulva?
-
Stanlee
őstag
válasz
janeszgol #97734 üzenetére
Van a csaladban olyan, aki mar a kezdet kezdete ota a lakas / bolt vonalon el. Nem mozdul ki a lakasbol, hiaba van gyerek, alig mennek valahova. A gyerekeket mar nem hivjak sehova, mert tudja a tobbi szulo, hogy a virus miatt nem engedik el egyiket se a baratjaikhoz, vagy csak szimplan azert, mert aktualisan a jogszabalyok nem engedik meg (Bajororszagrol beszelunk).
Bizonyos merteku degradaciot mar en is eszrevettem magamon, ha elmegyek munkahelyre, akkor nem tudom, hogy melyik kollega felosebb, melyik nem. Nem akarok senkit kellemetlen helyzetbe hozni, de emiatt pont olyan hatassal vagyok a kulvilagra, mintha felnek a virustol, pedig nem.
@Laca: kell is az ellenpont, meg a nevetes ebben a helyzetben
-
andor80
senior tag
válasz
lacafaca #97738 üzenetére
Már megint kamuzáson fogtunk...
3. indok amiért elkezdtél ide írni........Nemhogy enyhülést nem hoztál hanem elvitted volna a topikot a saját bohoc fesztiváloddá.Nagy erőfeszíteséid ellenére sem sikerült szerencsére mert volt minimum 5 tényleg érdemi foylamatosan szakmai hszelő egyén..Borzasztó ,hogy még mindig a rettegésed és pánikod miatt rombolsz... Azóta is. Ezt okozta neked a covid.Ideje lenne profi szakembert felkeresned kérj segítséget a szorongásos betegség elmehet mégroszabb irányba kezelést hanyagolva:TE sajnos nem nevetést hozol a posztjaiddal hanem görcsöt próbálsz oldani nem nevetés az aminek hiszed hanem vicsorgás ....NE szállj bele a másik topikokba maradj itt...
-
válasz
janeszgol #97729 üzenetére
Így van, ilyen messze még (figyelem, igen erősen kormánypropagandista cikk) Trógerlovag Bayer se ment el.
-
lacafaca
addikt
válasz
radi8tor #97737 üzenetére
eleve agyrém ami ott folyik...emlékszem rá, szeptember közepén amikor becsatlakoztam, csakis emiatt kezdtem el írni ide, mert a szakadék felé száguldott a pánikvonat nyélgázon. valami enyhülés (úgy érzem) sikerült is generálnom, más nem a kretén posztjaimmal, mert a nevetés egy nagyon jó "gyógyszer". erre mit csinálnak? egy másik topikot, ahol előröl kezdik a kazánba szórni a szenet, de már együtt, közös erővel. aki eddig nem volt beteg, tuti az lesz ezután, keresnek egymásnak mindenféle szimptómát...beteg ez a világ, szó szerint
-
Azért tegyük hozzá, hogy eme topikból is egyetlen ember van, akit már megénekeltek és az a mi Lacánk! Ha valaki nem ismerné ezt az örökbecsű slágert, az nem veszített semmit, de én a szám kezdetén lévő beordítástól most is felröhögtem!
Szóval na....kár lenne kihagyni legalább az első 10 secundo-t hallgassátok meg és emlékezzünk meg Lacáról közösen!
Laca örök! Akárcsak OV, mint minap kiderült lézerjani nyilatkozatából.
-
janeszgol
félisten
válasz
Stanlee #97733 üzenetére
Amit Parci lenyomott a saját gyerekének, na az nem volt semmi. Az a nagyfokú riogatás, a sajtóból vett szakszavak alkalmazása. Remélem csak itt mondta, és a gyerekének nem, hanem csak csöndben letesztelte.
Az öcsém fián látom, hogy bizony ez a fokú félelem személyiség torzulást okoz: olyan önbizalomhiányos lett a gyerek egy év alatt, hogy pszchológus legyen a talpán, aki bátorságot önt belé.szerk.: de ez rajtunk felnőtteken is meglátszik.
-
Stanlee
őstag
"ipari méretű ott a rettegde"
Bevallom a masikat is szoktam olvasgatni, mert szuksegem van rajuk. Amiota innen elvonultak es a kis buborekjukban nyomjak, a legfrissebb aggodalomra okot ado hirekrol csak onnan lehet ertesulni, ill. ott beszelik meg, ide mar alig jut at valami.
Amugy nem ertem oket, a tobbseguk mar megkapta legalabb az elso adag oltast es meg mindig ugyanugy toljak a parabiciklit, mint fel evvel ezelott, a legujabb mutansoktol, ilyen olyan mutansszokevenyektol, betegsegektol, nyitastol, zarastol, oltas utani mellekhatasoktol es halaltol. Bizonyos szinten olvasmanyosabbak, mint az itteni kb. minden otodik hozzaszolas, ami Laca kaposztairol szol, de azert olvasom a oket is, hogy legyen min nevetgelnem.
-
lacafaca
addikt
válasz
t72killer #97728 üzenetére
az, de a lényeg a lényegben itt is föltűnik:
The SARS-CoV-2 virus is doing exactly what viruses do, nothing more and nothing less. There is no malevolence on its part, no special animosity towards human beings. The change in its sequence reflects the process of evolution, ultimately responsible for the diversity of life on this planet.
Our erosion of natural ecological boundaries as we assert the right of humans to dominate our environment is, at its core, responsible for the emergence of COVID-19 as it spilt over from bats to animals to humans. Only if we understand that human health cannot be separated from the ecological health of the planet, may we hope at least to mitigate, if not avert, the next pandemic. -
snecizero
senior tag
Az oltásban való hit olyan mint az Istenben való hit? Valaki hisz benne valaki nem?
Azért azt elmondanám hogy nem hit kérdése!
Itt van látod, érzékeled stb. Az oltás hatékonysága már igazolt. Lásd Izraelt, usa, anglia. Nem hit kérdése.
Sok nem oltakozó user hit kérdést csinál belőle. -
janeszgol
félisten
válasz
BalanceR #97726 üzenetére
Azzal a 300-al csak simán hülyeséget mondott. Cili néni 3% tiszta covid halált mondott, és ebbe kapaszkodott bele.
De például egy tüdőrákos, akinek mondjuk csonkolt a tüdeje, vagy egy rokonom példája, akinek genetikailag nem okés a tüdeje, de simán élt eddig vele 60+ évet (és még él), szóval ezek közül ha acovid mikro trombózisokat okoz a tüdejében, és meghal, az tisztán covid halál vagy nem?
Ezt kellett volna átgondolnia a doktornak. Szerintem ez esetben tisztán covid halálról beszélhetünk. Az ő logikája viszont az, hogy ha nem lenne tüdőrákos, meg nem lenne genetikailag sorvadt a tüdeje, akkor a covid nem ölné meg. Ami igaz is lenne, de ha a mamán sárga lenne és csengetne, akkor villamos lehetett volna. -
Illetve: "recent studies show that the L452R mutation is also capable of immune escape, dodging both antibodies generated by a prior infection or a dose of vaccine as well as other forms of immunity that do not rely on antibodies." [link]
-
BalanceR
addikt
válasz
perempe #97725 üzenetére
Rosszul hiszed, nézd meg mégegyszer.
Előtte bizonygatja KonteósFrédi, hogy "Magyarországon Covidban csak 300 embert halt" meg, és innen jutnak el oda, hogy a műsorvezető azt mondja, hogy akkor ez abban a kis faluban 0,0001 százalék lenne, erre jön a válasz, hogy ennél jóval több, közel 70 ember.
Mivel főleg idősek voltak a praxisban, és ugye benne volt az említett idősek otthona is, simán reális a 70.
Kérdezz meg mást is, hogy 70 halottról, vagy betegről van szó, ha engem elfogultnak tartasz. -
BalanceR
addikt
válasz
perempe #97696 üzenetére
Konteó Frédi (aki szerint közös ima, meg körment a Szent koronával javítaná az emberek egészségét, aki szerint Bill Gates öli az embereket, aki szerint az 5G=halálsugár, aki szerint a Pápa sátánista, és emberbőr cipőben jár )
- Megkérdőjelezi a PCR teszteket, és 1000 éve, 10000x cáfolt hülyeségekkel próbálja alátámasztani. Persze jobb megoldást , alternatívát nem tud.
- Ismer olyan nővért, akinek a szervezete és a covid nagyon régen nem tud elbánni egymással, (ilyenekben alakulnak ki a mutáciok, just sayin') ez mit bizonyít?
- ha nem beteg, akkor nem ferőz? Ezt mire alapozza?
(Ismételten tények nélküli vagdalkozás, mutass egyetlen hivatalos cikket, ami ezt alátámasztja)
-A Svéd modell, ami egy magyarországnál jóval kisebb népsűrűségű ország, 1000szer jobb egészségüggyel, ahol az emberek egészségi állapota, fényévekkel jobb, mint nálunk talán ott hatásos, de nem húzható rá minden országra.
-Az orvosok félnek, joggal, mivel ők vannak a lövészárokban, Chuck Norris is befosna
- Hozott egy példát hibás diagnózisról na bumm, ennyi erővel mindenki , aki egyszer hibázik, az "monnyonle!"
- állítása szerint a hit védi meg, nem a vakcina... No comment, ráadásul több korábbi videójában lebeszélte az embereket bármilyen vakcináról..
Ez nem orvos, ez egy megkattant öregember, aki túl sokat bújja a facebookot, és beszippantotta az 5G-szentlélek-háttérhatalom-billgéc-antivaxxer sötét bugyra.
Egy kóbor kutyát nem bíznák rá.Darvai doktor pedig 3000-es praxisból 70 Halottról beszélt , arról nem esett szó, hányan voltak "csak" betegek. (2,3% halál, de nem veszélyes Pócs szerint)
-
Rage47
veterán
most a tanarok oltasanal honnan tudjak, hogy ki a tanar?
-
lacafaca
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #97714 üzenetére
langyos
-
Wn2tl
aktív tag
válasz
radi8tor #97709 üzenetére
A szó jelentését ismerem, csak azt szerettem volna tudni itt mit értenek a validálás alatt. Egyébként ez is "szakmai" topik. Sőt bizonyos értelemben szakmaibb, mint a sznob változat, mert itt nincs szőnyeg alá söpörve a különvélemény. Lehet ütköznek a nézőpontok, de az így van jól.
-
válasz
Corleone33 #97711 üzenetére
Szerintem erre célozgat lacafaca:
Jelzi a vírusfertőzést a Pentagon beültethető csipje -
-
lacafaca
addikt
válasz
Corleone33 #97711 üzenetére
nem kell már sokat várni, hamarosan föl fog bukkanni...türelem...nagy siker lesz itt is, a techőrültek mekkájában
-
Wn2tl
aktív tag
Mi az a validálás?
-
Ricardo
titán
válasz
lacafaca #97704 üzenetére
Nem.
Ezért sem értem miért magyarázkodsz. Egyébként 2025 (szerinted ez addig eltart) még odébb van.Ha közben validálnak mi lesz a mese, miért nem oltatsz? Csak mert akkor a
" ha validálják akkor sem, de addigra úgy is vége ennek a szarnak, így okom már nem lesz rá, hogy bökessek..." kifogás nem áll meg.Mindegy is, addig van időd kitalálni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Makett, makettezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest