Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #88892 üzenetére
igen, csak ez nem azt jelenti, hogy munkaszünet van (pihenőidő), hanem olyan munkavégzés, ami nem a monitor előtt történik
-
daneel_hu
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #88892 üzenetére
Nem számítógépes munka amit csinálunk.
Tisztában vagyok a törvénnyel... azzal is, hogy senki nem tartja be.Mint írtam, de megteszem még egyszer... nem a 10 perc bagóval van bajom, hanem azzal, hogy ebben a 10 perceben senki más nem foglakozhat semmivel sem. Legalábbis ez a tapasztalatom, nem engedik.
A cigit igen, de pl olvasni nem olvashatsz.
Ha szerinted igen, akkor alaposabban nézz körbe pár cégnél.Nálunk van szünet, bagósoknak főleg.
Még akkor is ha a fizikai munka rovására megy sajnos. -
BalanceR
addikt
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
daneel_hu #88891 üzenetére
Elmondásod szerint cégvezető vagy, akkor gondolom tisztában vagy azzal, hogy a 50/1999. (XI. 3.) EüM rendelet szerint számítógépes munkavégzés esetén óránként 10 perc szünet minden munkavállalónak jár. Ez az ún. monitorszünet.
4. § * (1) A munkáltató a munkafolyamatokat úgy szervezi meg, hogy a folyamatos képernyő előtti munkavégzést óránként legalább tízperces - a (2) bekezdésben foglalt esetkör kivételével össze nem vonható - szünetek szakítsák meg, továbbá a képernyő előtti tényleges munkavégzés összes ideje a napi hat órát ne haladja meg. [link]
-
daneel_hu
addikt
Nem.
Abból indulok ki, hogy valaki ugyanúgy pihenne 10 percet mondjuk a számítógépe előtt, de meg van szólva. A bagós meg nincs, mert neki joga van cigizni... Érted.Amúgy tőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk könnyű fizikai munka van egész nap, a bagósok nem bírják annyira a tempót. Sőt, hamarabb elfáradnak.
Elég markánsak a különbségek.De olyat is tudok aki hajnali kettőig fentvan és játszik.
Másnap persze ez a munka rovására megy, noha ebbe senki nem gondol bele.
Tudom... ehhez sincs semmi közöm, sőt azt is el kell tűrjem ha valaki szarul melózik. -
Sped
aktív tag
válasz
daneel_hu #88885 üzenetére
Te abból indulsz ki, hogy aki nem dohányzik az becsületesen végigdolgozza a napot. Biztos lehetsz benne, hogy nem. Irodai munkánál lemenni cigizni kifejezetten hasznos, mozogsz, levegőzöl, kiszellőzteted az agyad, felfrissülsz és nagyobb lendülettel folytatod. Nálam legalábbis így van.
-
daneel_hu
addikt
válasz
ubyegon2 #88886 üzenetére
"(#88885) daneel_hu
De tudod mit? Olvass újságot felőlem, amennyit bírsz, ne a dohányost basztasd, ha téged picsánrúg a főnököd.
Csak hogy örülj, most mindkét melómban kb akkor cigizek és kávézok, amikor kedvem tartja! Örülsz neki?Ha már így rábeszéltél, le is battyogok cigizni, nem sietek, negyedóra kb, de még előtte persze a kávét is meg kell csinálnom. (fenébe, még ezt is magamnak kell)
"
Szerencsére csak magamat rúghatnám picsán, az meg nem fog előfordulni.
CIgist meg nem vennék fel, mert rosszabb a hatékonyságuk fizikálisan és időben is. Sajnos ez a tapasztalatom.
De ki nem rúgnék senkit ilyesmiért... -
-
válasz
FіkuszKukіsz #88884 üzenetére
Ja, amíg ilyen helyen melóztam, elég sok konfliktus is volt ezekből. Ahol szalagmunka van, ott nagyrészt kidolgozzák az emberek a munkaidőt, de mindenhol máshol FB, net, kv, duma. De a bagósnak persze be kell szólni.
Én imádtam, mikor beszóltak. Közvetlen főnököm is rámszállt, utána egy hétig írtam, mennyi percet töltök dohányzással, örült is neki. Utána mondtam neki, hogy most menjünk fel a tulajdonoshoz(magáncég volt) és én odaadom a heti dohányzással telt időmet, hogy levonhassa. Ugrott is a koma, de mondtam neki, hogy kigyűjtöttem segítségképpen neki, hogy a héten 18,5 órát foglalkozott az automobil.de oldal böngészésével, most ha úgyis felmegyünk, ő is megbeszélheti, hogy ezt kifizeti szívesen....
Hát ugye azelőtt se voltunk nagy barátok......
(#88885) daneel_hu
Feltételezem, hogy nem dekkelsz... különben nem lenne ekkora a hang.
De tudod mit? Olvass újságot felőlem, amennyit bírsz, ne a dohányost basztasd, ha téged picsánrúg a főnököd.
Csak hogy örülj, most mindkét melómban kb akkor cigizek és kávézok, amikor kedvem tartja! Örülsz neki?
Ha már így rábeszéltél, le is battyogok cigizni, nem sietek, negyedóra kb, de még előtte persze a kávét is meg kell csinálnom. (fenébe, még ezt is magamnak kell)
-
daneel_hu
addikt
-
válasz
daneel_hu #88859 üzenetére
Időről-időre előhozzátok ezt az idiótaságot. Nem tilos az utcán dohányozni, mivel a BAMA című megyei lapon kívül senki nem írta, hogy tilos!
Egyébként az utcán vannak kijelölt dohányzóhelyek is.
Mert ő szenvedélybeteg, mindenhez joga van.
Ezt miért írod, mikor tudod, hogy idiótaság? Dohányozni van joga a munkahelyen, a kijelölt helyen. Újságot olvasni nincs joga neki sem. Ha nem tetszik ez a nem dohányzóknak, akkor nem tetszik. Amihez mindenkinek joga van ma hazánkban, az a hülyeség, de nem kéne ezzel a joggal ilyen gyakorta élnetek!
-
-
hellboy
csendes tag
[#88777]
"Szputnyik-V kiesik mert ott az 1. és 2. dózis eltér."
Azt gondoltam hogy mindkét adagban van mindkét adeno vírusból
mert akkor tuti hogy mindkettőból van olyan ami be tud jutni a sejtekbe.
De ha nem így van akkor ezzel még jobban kell logisztikázni hogy
mindeki két különbőző adeno vírusos adagot kapjon a két oltással.[#88803]
Nincs elég, talán a héten még hívatkozhatnak erre, de ha a jövőhéten is ez lesz
az indok azt már nem értem. Múlt héten jött orosz, kinai
a héten phfizer, ma meg moderna és AZ, ha jól emlékszem ilyen számokkal
230e, 450e, 100e, 48e, 21e = ez min. 700e ha még a felét meg is tartják
akkor is 350e vakcina.
Szóval ha héten azért nem oltanak mert nincs elég vakcina
akkor a jóvőhétre érdkes lesz ez a kifogás -
Sub-S
senior tag
-
csƵ
addikt
Nem csoda amúgy, hogy le vannak terhelve a kórházak, ha olyanokat fektetnek be, akik nem is súlyos esetek. Egyik partnerem kb. 1 hete köhög, péntek óta kórházban van, de onnan dolgozik.
Munkatársam fia is már lassan 10 napja bent fekszik, de már nincs semmi különös problémája, csak a kezelést végig kell csinálni. -
snecizero
senior tag
Ismerősömet most vitte be a mentő. Öt napig 39,5 láz. Utána le ment a láz 37 re. Viszont tegnap elkezdett köhögcsélni. Ma délelött már a felesége hívta a mentőt. Már oxigént kapott ahogyan beértek vele.
Oltás ellenes orvosok azt mondják, hogy egyedül a kínai sinopharm oltás nevezhető oltásnak. A többi emberi kísérlet. Hááát.... 🤔
-
Floyd80
addikt
Az utcánkban (Blahánál) lévő iskola előtt szép nagy katonai szállítójármű (ilyen nagy kerekű szarság, Rába H18 sztem), csak nem oltópontot akarnak csinálni? Kinn az egyenruhás fószer azt kérdezte a másiktól, hogy az igazgatónő itt van, aláírta már?
-
S e t h
nagyúr
Tegnapi - meg nem erősített - mentős infó, hogy a székesfehérvári, dunaújvárosi kórház kitette a megtelt táblát, Veszprémbe szállítják a betegeket.
Közben kolléga okozott sokkot azzal a kérdéssel, hogy miért oltattam be magam, trombózist akarok kapni? Hát én nem tudom, azt hogy a kórházban a sok beteg az trombózist kapott oltott?
Lefagytam.
És ő is szavazni fog jövőre. -
lafaty80
addikt
Igen...igen, eddig én voltam oltáspárti, párom annyira nem. Ő a "csak essek akkor túl rajta" dologra esküdött, mert már teljesen kivan ettől az 1 éve tartó helyzettől. A nagycsaládból jött, gyakori családi látogatások, szoros családi viszony jellemzi őket. Nekik ez most tényleg kiakasztó helyzet. De már az első hét után, mint covid-os mondta, hogy ha túléljük jöjjön az oltás, bármi
Érdekes is volt, hogy amikor a hivatalos tesztet csináltuk, aznap jött neki a céges levél (bíróság), hogy a hétvégén mehetne oltatni magát. Meg is lepődtem, aztán nemsokkal később a médiában is volt róla már szó, hogy ők mehetnek előre, ha akarnak. -
Rive
veterán
válasz
lafaty80 #88861 üzenetére
Akkor várj még néhány hetet és (bár ennek csak afféle megnyugtatás-jellege van) ha gondolod majd akkor csináljatok egy gyorstesztet.
Most néhány hónapig elég nagy biztonságban vagytok, de ha június utánra beígér valaki egy vakcinát, akkor arra repüljetek rá: ha a gyorsteszt pozitív, akkor hamarabbi vakcinára igazából fölösleges.Arra is gondoljatok, hogy ~ őszre várhatóak az első módosított, mutánsellenes vakcinák, szóval érdemes úgy időzíteni.
-
lafaty80
addikt
Igen átestünk. 02.21(első tünet)-03.12-ig(max. idő vége, persze még megmaradt kisebb tünettel mindkettőnknél) voltunk kiírva (tehát kihúztuk a végéig)
+ Stanlee: "de attol meg a szervezeted mas vedelmi vonala fog meg a virusra emlekezni es reagalni." Na igen, ez a rész zavar kicsit, hogy így van-e. Mert most sem érezzük magunkat "másnak", mint előtte. Kb. ugyanonnan folytatódik az életünk mint előtte. Aggódás hogy majd gyerekek megint visszamennek a suliba, ahonnan ez egyik hazahozta ezt a sz@rt. Párom sem tud homeoffice-olni, szóval megint 2-3 helyről visszajöhet. -
daneel_hu
addikt
válasz
Corleone33 #88819 üzenetére
A cigarettásnak joga van cigizni.
Maszk nélkül természetesen.
Joga van addig nem dolgozni, ha te ezalatt ujságot olvasol, kirúgnak.Mert ő szenvedélybeteg, mindenhez joga van.
Ne akarjá fagyizni, dőzsőlni... -
Stanlee
őstag
válasz
lafaty80 #88841 üzenetére
Szivesen. Az antitest merest en azert hagynam, mert egy ido utan ugyse fogja kimutatni a teszt, de attol meg a szervezeted mas vedelmi vonala fog meg a virusra emlekezni es reagalni.
Amugy en is csinaltattam meg a nyaron antitest tesztet verbol orvosnal, nem mutatott ki semmit, pedig meg voltam rola gyozodve, hogy a tavasszal elkaptam. De ugy tunik, megse, vagy mar reg kiuurult a szervezetembol az antitest.
-
Ringman
nagyúr
gulyás és a párhuzamos valóságok
[link]Nincs olyan térség Magyarországon, ahol a kórházi ellátásnál probléma lenne. Azt még hozzátette: “mivel a brit mutáns Szlovákiából jött”, az északi régióban leterheltebb az egészségügyi rendszer. A matematikusok “feltételezése szerint nem lesz szükség több kórházi ágyra.”
Nem lenne szerencsés, ha tévétársaságok forgatnának a kórházakban – felelte arra kérdésre, hogy az orvosok “miért nem beszélhetnek” szabadon a járványról.
---
A tanárokat továbbra sem tervezik külön beoltatni a kormány. A miniszter szerint az érettségi idejére olyan szintű lesz az átoltottság, hogy ezeket a vizsgákat már biztonságosan meg lehet tartani. “Biztonságosan lebonyolítható érettségik lesznek idén.”
A bírókat, ügyészeket azért oltották be külön, mert egyrészt ők egy kisebb, mintegy 4500 fős csoportot képeznek, illetve azért, mert az ő munkájuk az állam mindennapi működtetése szempontjából nélkülözhetetlen.jó ez az úgyis kevesen vannak, akkor lehet őket előrevenni indok.
szerk:
Alaptalan az a híresztelés, hogy külön listák vannak a háziorvosoknál a kínai és a Pfizer, illetve Moderna-vakcinákról, hogy azokat kiknek kellene kapniuk.
eközben kunetz írta, hogy a kormányhivatal küldi ki a listát a pfizerrel való oltásról.Majd, fél hatkor jön a következő email, ami arra utasítja az orvost, hogy a csatolt táblázatban címmel, email és telefon elérhetőséggel szereplő embereket, a háziorvosi praxis értesítse ki, hogy mikor, és hova mehetnek a Pfizer vakcinát megkapni.
nem tudom, ez nekem egy külön listának tűnik...
-
csƵ
addikt
Apu, kezdődik!
Tegnap délután-este fejfájás, ma izomfájdalom, levertség. Láz, hőemelkedés, torokfájás, íz- és szagvesztés nincs. -
Ringman
nagyúr
Egyetlen sikermorzsát sem akar átengedni az ellenzéknek a kormány oltásügyben
Egyelőre nem tudni, lesznek-e új, önkormányzati kialakítású oltópontok Szombathelyen. Kis magyar abszurd pandémia idején: már az oltópontokból is lehetnek kormánypártiak és ellenzékiek.---
kunecz a kormányhivatalok teljesítményéről: [link] -
viharhozo
addikt
Se a kronikus, se a nyugdijas nem szamit, itt a 70+-osok mind megkaptak mar a Pfizert. A 60-70 kozottiek nem, azoknak mindig a jovo heten lesz.
Mondjuk itt se egyszeru a helyzet, a haziorvos feladta, nem vesz fel semmilyen telefont, pedig eddig eleg lelkiismeretesen csinalta.
-
Elektrosokk
veterán
Barátnőm Mamáját múlt héten vitték be a halasi járványkórházba. A mama és a papa eléggé el volt szeparálva, külön élnek és az ottani rokonok mind covidosak lettek és nincsenek azóta sem jó állapotban, ezért nem tudtak rájuknézni úgyhogy mentőt hívtak.
Tegnap kiengedték a mamát, bár covid + nincsenek komoly tünetei, csak ki volt száradva. 86 éves.
-
Rive
veterán
válasz
lafaty80 #88841 üzenetére
Igazából az antitest is azért érdekel csak, hogy tudjuk védve vagyunk-e valamennyire. Gondolom azért számít hogy van-e, vagy ha van, akkor milyen mértékben.
Ha jól értem, már átment rajtatok?Ha igen, akkor én nem gyötörném magam túlzottan ezen. Ha felmerül, hogy kaphattok oltást (és még pár hónapja volt csak a fertőzés), akkor max. előtte egy gyorsteszt: ha az pozitív, akkor fölösleges sietni.
-
Rage47
veterán
válasz
Chesterfield #88838 üzenetére
Elég, ha az utcán ráköhög egy fertőzött. Maszkon is átmegy. Elég sokan köhögnek össze-vissza az utcán...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Chesterfield #88838 üzenetére
Akkor arra tippelek, hogy az FFP2 maszk nem illeszkedett rendesen az arcára. Azok azért elég merev kerettel rendelkeznek (és lehet hozzá gyenge gumis pánt társul).
-
Kaba
veterán
FFP2 maszk továbbra sem lesz kötelező.
Marad az egységes országos korlátozás.Nem lesz megyei vagy területi szintű korlátozás. -
radi8tor
MODERÁTOR
Megy a "kormány legfrissebb döntései" az M1-en.
-
Stanlee
őstag
válasz
Chesterfield #88823 üzenetére
A leirasod alapjan ez majdnem lehetetlen, hogy elkapta anyukad. En elhiszem neked, hogy neki elegendo volt a fertozodeshez, hogy kinyitotta az ajtot amig kiment a folyosora es ez ido alatt annyi virnyak kerult a lakasba, hogy ott megfertozodhessen. Viszont ha ennyire veszelyes lenne, akkor mar sokkal tobben betegedtek volna meg...
-
-
pethYeti
addikt
Anyámat most hívták 63 krónikus Pfizer
-
Peat;)
veterán
válasz
Chesterfield #88818 üzenetére
Attól függ. Egy idős embernek aki otthon ül ha kibírja unokázás és bingó nélkül? Miért lenne sok? Annak sok aki továbbra is kénytelen a munkáját végezni, közösségben, annak sok. Idősotthonban is sok. De azért pont az idős korosztálynál feltehető a legnagyobb arány ahol megoldható a fizikai érintkezések mellőzése józan paraszti ésszel.
Mikor elkezdik a tágabb aktív 50-es korosztályt oltani akkor kezd el majd visszább húzódni a vírus is, az aktív nép hordja szét a brit variáns ez eléggé látszódik már a topikból is. Áprilisban már nagyon sok vakcina lesz, remélhetőleg "finomítanak" a beadási folyamatokon is és elkezdődhet az aktív terjesztők kivonása az egyenletből ami nagyon fontos lenne.
Most a következményekre lő az oltási program, pár héttől kezdve már a megelőzésre, én onnantól várom a fordulatot.Édesanyád is egy aktív terjesztőtől kaphatta el így, tényleg hihetetlen hogy ennyire más ez a rohadt variáns, jobbulást neki!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Chesterfield #88827 üzenetére
Futárnak sem nyitott ajtót soha?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Chesterfield #88823 üzenetére
Lépcsőházban/liftben is már maszkban volt?
-
Kaba
veterán
válasz
Ahol kell a maszk ott a dohányzás is tilos,ugyanúgy,mint az ételfogyasztás,fagyizás stb.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
a valóságban semmi sincs pénzbírsággal büntetve, nagyon bele kell nyomnod a tölcsér fagyit a rendőr fejébe hogy ezzel foglalkozzanak, ráadásul gyalogos jelenlét alig van már év eleje óta.
-
Chesterfield
őstag
válasz
radi8tor #88820 üzenetére
Hát figyelj, annyit tudok, hogy a mostani verzió iszonyat fertőző.
Édesanyám novemberben kapta el, úgy, hogy boltba be nem tette a lábát, csak a kutyát vitte sétáltatni, bérházi lakásból. A liftbe soha nem engedett senkit beszállni. Maszk, kézfertőtlenítő, kesztyű...
A legvalószínűbb, hogy a lift/lépcsőház levegőjében volt a vírus.
Na ha a vuhani verzió így képes volt megfertőzni valakit, akkor a mostani brithez elég lehet, ha rosszkor nyitod ki az ablakot a szellőztetéshez. Egyedül Laca lehet biztonságban. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Szürke zóna ez.
Én ki vagyok erre már akadva hónapok óta, hogy letolt maszkkal flangálnak a népek cigizésre hivatkozva. Ugyanakkor nagy biznisz van a dohányzásban és nem merték kimondani szerintem. Össz-vissz egy hírt láttam a témában: [link] -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Chesterfield #88818 üzenetére
Na igen, ki kell pattintani a lakást, jönnek a locsolók.
-
Corleone33
senior tag
valaki fel tudna világosítani hogy köztéren való fagyizás miért van pénzbírsággal büntetve de a dohányzás nem? az evés/ivás alatt nagyobb a fertőzés kockázata mint bagózás közben?
vagy neadjisten azt se szabad és rosszul tudom? nem mintha annyira sok értelmét látom személy szerint az utcán való kötelező maszkhordásnak (kivéve ha tömegben vagy, 2 centire egymás hátsójában), csak furcsállom ezt kissé.
-
válasz
Chesterfield #88816 üzenetére
persze
-
viharhozo
addikt
A mult heten regisztralt 78 evest mar oltjak is a heten Pfizerrel, szoval nagyon erdemes volt hamar regisztralni. Ugyanez van azokkal, akik visszadobtak a kinait, ha oregek, azonnal kapjak a Pfizert.
-
Z.É.T.
őstag
Franszia, vagy timbuktui Maliból, azért elég sok negatív tesztes van mostanában, akinél biztos a covid.
Csak egyetlen példa: húgoméknál ötből négyen PCR+, ketten antigén+, viszont egyikük - ugyanazokkal a tünetekkel - 2 antigén nega után már 3 pcr negatívat produkált. (ráadásul pont neki lenne fontos az "igazolvány", mert session zenész, így ha az utolsó is negatív lesz, mehet majd fizetős antitestre + fizetős igazolványért folyamodhat)
Szóval, egyre kevésbé lennék bátor nagyszülőzni, ha gyanús tüneteim ÉS negatív tesztem lenne is. -
Stanlee
őstag
válasz
zolisx4 #88794 üzenetére
A phase3 ban resztvevo oltottak kozul biztos van, mert ok rontjak az efficacy erteket az oltoanyagnak.
Az en ismeretsegi koromben csak olyan volt aki kb. 10 napra az elso oltas utan lett beteg, de a tobbseguk oltas elott sem kapta el, vagy ha igen, akkor nem tudtak rola...
@Drizzt: ez nem valasz a kerdesre, mert o inkabb azt akarja tudni, hogy 100 masodik oltottbol mennyi lett beteg.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
zolisx4 #88794 üzenetére
Izraelbol vannak ilyen adatok.
"
Health Ministry figures also pointed to the vaccine’s effectiveness. Seventy-four percent of those hospitalized are unvaccinated and just eight percent of patients have received both doses. Of the 41 people in serious condition and hooked up to ECMO machines, 82% have not been vaccinated at all. Of the 38 pregnant women in the hospital due to the coronavirus, none is fully vaccinated.
Tehát akik jelenleg kórházban vannak Covid-19-cel, azok 74%-a egyáltalán nem kapott még oltást, 8% mindkét dózist, s maradék 18% egy dózist. Akik meg [ECMO] gépre vannak kötve, azok 82%-a nem kapott egyetlen dózis vakcinát se még.
"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külpolitika
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Opel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest