- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Szerintem te és a többiek nem ugyanazt értjük QR kódos fizetés alatt....
Értem hogy valami lehúzó bank ebben a csodaországban tudja a QR kódos v NFC-s fizetést nem tudom mennyi száz forintos tranzakciós illeték mellett..... Hanem smartbank / fintech és a többi. Alipay ilyenek.
De más országban meg ez kb. 0.1 centes illetékkel megy. Úgy értem MINDENNEL együtt, BÁRMEKKORA összeggel (nyilván úgy értem ezt, hogy normál életmódra levetítve, tehát mondjuk alkalmanként 1000$-ig). Ez így akkor 0.000001%-os díj.
Igen, nincs fizikai kártya, de manapság minek is az? Főleg ha az adott ország erre a bizonyos fizetési rendszerre felkészült. -
Chiller
őstag
A probléma több oldalról áll össze igen.
Legjobb lenne tényleg EURT (vagy valami hasonló digitális fixált árfolyamos EUR). És így egyszerre kiveszik a képből a Mastercard/Visat és a bankokat is. Egyébként csodálkozom hogy az AMEX és a Maestro kimaradt, pedig azok is pont ugyanolyan lehúzók.
Távol keleten, de még Afrika nagy részén is ezt már rég megoldották, a fizetés java digitálisan QR kóddal megy, minimális bank, kártya, szolgáltatói, egyéb díjjal. Sok helyen már csak így lehet fizetni. Lehet egy kicsit több mobil adatforgalmat generál, de szerintem még biztonságosabb is (na persze az adóhatóságnak is könnyebb nyomon követni
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Diablo II: Classic és Resurrected
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest