- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
egy próba és a valós használat között van egy nagyon mély szakadék!
a probléma az, hogy az olcsóbb kategóriát használók szeretik hangoztatni hogy "dehátezisugyanúgyjómintadrágábbbaromság".
nevezzük f@szméregetésnek, általában ők lepődnek meg a legjobban amikor kipróbálnak egy minőségibb billentyűzetet.
persze van hogy nem, de volt akit csak akkor kezdte érdekelni, amikor mondtam hogy ez így mennyibe került. csak azért is kipróbálta és akkor esett le hogy már kezdi érteni... -
copass
veterán
te nem érted amit írtam, 2x ...ha nem értesz valamihez az a te nem hozzáértésedet bizonyítja. de azért én vagyok a "lenézős"!
integrated plate van neked, az a legalja mivel könnyű gyártani. nem attól lesz minőségi mert fém a ház...ennél azért ez egy komplexebb dolog.
namégegyszer: ha neked megfelel örülj neki, de ettől még az a billentyűzet módosítás nélkül egy ócómechanikusbillentyűzethúszezerért.
"minőségi" billentyűzet a gasket mount-al kezdődik...abban egy műanyag házas is 60E környékén kezdődik. a többit meg már leírtam...
ibm model m 2,5 kg, itt kezdődik az a fogalom hogy súly. -
copass
veterán
ha magyar nyelvű, akkor az tuti biztos hogy festett abs. amit találtam videót, azokon mind olyan. csak az angol,német kiosztás szokott double shot abs lenni bizonyos gyártóknál.
de mondom: az ilyen fémház parasztvakítás, ha neked megfelel örülj neki. de ettől még ez nem lesz minőségi. tömeggyártott ócószág, kezdésnek jó ha akarod moddolni.
(korlátokkal, mert ebbe nem tudsz akármilyen switchet tenni. a redragon saját márkása meg olyan amilyen, szétszeded törik mint a ropi) -
copass
veterán
tejfölöspohárfalvastagságú festett abs keycap nem "minőségi", az a fém ház is parasztvakítás!
van nekem is redragonom, hogy is mondjam finoman: foglalkozni kell vele és akkor el lehet egy normális szintet érni.
ki kell bélelni mert peng,nyák-plate közé szivacs, switcheket cserélni/kenni, stabilizátor instant csere...
de itt kezdődik az a fogalom hogy "minőségi" keycap: MT3 double shot ABS [link]
130$ usából jön csak, tehát +áfavámmegafasztudjamégmi!
és ez az olcsó mert egy teljes kit, tehát bármire rá tudod tenni. ami ennél is drágább az PBT és ott már külön van minden alpha,numpad,stb ott egyenként ilyen 20-50$
[link] -
copass
veterán
válasz
makszutov.hu #4 üzenetére
van olcsóbban is, de az olyan is...
-
copass
veterán
válasz
makszutov.hu #1 üzenetére
50 rongy egyáltalán nem vészes mechanikus billentyűzeteknél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hobby elektronika
- BlueGift @ Logout.hu
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest