Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz confuser #43 üzenetére

Végülis a “szenvedéseket” nagyrészt magamnak köszönhetem, mert hónapokig lusta voltam átkocsikázni a szomszéd településre, hogy megnézzem, hogy az ottani MBH fiókban hátha értelmesebb ügyintézők dolgoznak, de aztán egyszercsak egyébként is akadt arrafelé más dolgom is, így egybekötöttem a kettőt. :D

Az alap “szenvedés” ugye az volt, hogy nem tudtak a helyiek NetBank-ot regisztrálni a kártyához és addig hónapokig a 675 Ft-os MobilBank-ra voltam kényszerülve, ami egyébként egyáltalán nem volt egy rossz rendszer.
    Mindenféle tranzakcióról azonnal jött minden SMS, és azt külön hasznosnak véltem, hogy azok az SMS-el az aktuális egyenleget is mutatják.
    Amikor regisztráltattam végre NetBank-ot, közölte az ügyintéző, hogy mivel nekem náluk csak hitelkártyám van, így nehezebb valamiért a folyamat (próbáltam megértő fejet vágni, miközben kicsit sem érdekelt amúgy), de csak összejött, le is mondtam egyúttal a MobilBank szolgáltatást.

Azóta minden este rápillantok a NetBank-ra, hogy minden rendben volt-e aznap a költésekben (nincs-e gyanús vagy ismeretlen tranzakció), mert ugye itt nem érkeznek push-ok a pénzforgalomról.
    Hasznosnak tartom, hogy a NetBank app-ot több készülékemen is tudom akár egyidejűleg is használni, mert ha épp táblagépet használok és úgy jut eszembe megnézni valamit, akkor ott is ugyanúgy be tudok jelentkezni.

Nem vagyok nagy hitelkártyás amúgy, inkább csak érdekességképpen csinálom az egészet, mert csak nagyon minimális zsebpénz folyik be nekem belőle.
    Például a havi jóváírásaim ilyen ~1500 Ft-ot szoktak csupán lenni, viszont ehhez hozzáteszem, hogy a számlatörténetek szerint rendre nem ad valami után visszatérítést, mert ami az adott hónap visszafizetendőm szokott lenni, az alapján mindig kevesebb szokott lenni a jóváírásom, de ezek úgy ilyen 1-200 Ft-ok, nem is érdekel nagyon az egész. :D

Én is használok iCsekk-et és kb minden számlámat abból fizetem, bár az összes ilyen számla Díjnetből érkezik és nem fizikai csekkeket olvasok be QR kóddal, az is lehet így nem használódik ki előnye az ÉnPosta kártyának, de ugyanúgy csak 1-200 Ft-okról lenne abban az esetben is szó, szóval mindegy is.

Abban az időben, amikor hallottam sok előnyét az MBH “partner” hitelkártyáknak, abban az időben a Classic kártyáról áradozott mindenki és én is azt terveztem eleve intézni magamnak, csak amikor egyszer MediaMarktba jutottam, akkor kiderült, hogy még pont nem dolgoztam annyit a jelenlegi munkahelyemen, hogy lehessen kártyám és aztán később csak azért lett ÉnPosta kártyám, mert nagyobb Postahivatal 8 km-re van tőlem, MediaMarkt üzlet pedig 80 km-re (Euronics pedig a kettő közti távolságra) és alapjaiban végülis ugyanazok ezek a kártyák.

• kapasz

tag

válasz confuser #43 üzenetére

Ha kicsit olvasgatsz ebben a témában különböző fórumokon, találsz olyan olvtársakat, akiknek néhány hónapja emiatt mondták fel a Cetelem kártyáját.

Valóban fapados a bank és át lehet csúszni a szűrőn, de nekem pl. fontos ez a kártya a középárfolyamos euróváltás miatt, ezért én nem kísérletezem ilyesmivel.

Amelyik bank nem ad rá visszatérítést, annak igazából haszna van a dolgon az interchange díjak miatt, ezért nem szólnak érte.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák