- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Azt a címeres eltöketlenkedést, amit a WP platformmal műveltek, az tuti szeppukut ért volna egy Sonynál, és most szó szerintire gondolok.
Indultak a WinMobil előnyével, nem reagáltak az iPhone megjelenésére időben és jól, a WP7 erősen korlátozott volt és majdnem mindenben visszalépést jelentett, az android képes volt mellettük elég partnert szerezni, pedig az első néhány androidos néptelefon ilyen nevenincs dzsunkagyártóktól jött mint az akkori zte vagy huawei (és a samsung se az S szériáról volt híres), miközben egy HTC egy valag winPhone-t csinált már.
A 8 nem volt rossz, csak képtelenek voltak az addigra betokozódott iOS+droid masszába éket verni, hogy "gyertek, írjatok nekünk is appokat", pedig stabilitásban ott volt a szeren, sokkal-sokkal-sokkal kevesebbet kért enni a droidnál, mégis szmútabb volt érzésre. Csak ekkor a Lumiákkal kiadták a "néptelefon" 520-at, ami pont elég volt telefonálni, még bankszámlanyitási ajándékba is adták. Elterjedt, hogy a nokia+windóz= ez a kis szar.
A 8.1 említésre se méltó, annyira jellegtelen plusz volt a 8-hoz képest, az univerzális appok meg csak nem jöttek.A Win mobil 10-et a Lumia 950 személyében tapasztaltam meg, és mások is írták: szégyen, hogy a droidos/iOS-es alkalmazások szarabbul voltak a saját OS-re megírva! Én még Microsoft Band-et is vettem, és csomó dolgot nem tudott a Lumiákkal, amit droidon igen! Tarkónlövést a menedzsereknek! A stabilitásáról pedig nem lehet írni, tákolt dzsunkafonok stabilabbak voltak. Pedig én szeretni akartam.
Mindezt nem Pistike beszívva követte el, hanem egy multimilliárdos vezető cég.
-
Toltotollkin
junior tag
Nekem nem kell sok egy okostelefontól. Jöjjenek meg rá a leveleim, tudjak vele telefonálni (igén, mi vénemberek még csinálunk olyat
), meg fusson rajta az a fél tucatnyi IM ami manapság sajnos kell. Ha a kocsival össze tudom lőni alá Carplay akkor az előny, de ez a WP idejében még nem igen volt. Ezt a WP meg tudta ugrani. A bajok ott kezdődtek amikor szerettem volna Spotifyt használni, de az app szörnyű volt. Vagy megnézni egy YT videót, akkor mehettem a böngészőbe. Ha kaptam egy linket ami Google Drive-ra mutatott, akkor meg egyszerűbb volt leülni számítógép elé, mint megpróbálni telefonon megnyitni.
Tényleg kár érte, mert a legjobb felület volt, csak minden más volt lemaradva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged