- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toltotollkin
junior tag
Jó lesz ez. Az igazán nagyot az ütne ha lenne rajta ARM Win.
Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak. Oscar Wilde
-
Toltotollkin
junior tag
Nem kétlem, de attól még Android annak minden előnyével és hátrányával. Ha pedig a MS csinál egy hajlítható telefont akkor nem kis előny lehetne neki, hogy hozzá tudja pakolni a Win-t is. Már amennyire persze az ARM Win verzió jelenleg használható, mert az távol áll a hibamentestől.
-
Toltotollkin
junior tag
Én is nagyon kedveltem a 930-am, a felület szerintem a legjobb okostelefon felület volt, viszont elég idegzabáló volt nem egyszer használni. Az meg végképp betette nálam a kaput amikor a droidos és iOS-es Office appok jobbak voltak mint a WP-s verziók.
-
Toltotollkin
junior tag
Nekem nem kell sok egy okostelefontól. Jöjjenek meg rá a leveleim, tudjak vele telefonálni (igén, mi vénemberek még csinálunk olyat ), meg fusson rajta az a fél tucatnyi IM ami manapság sajnos kell. Ha a kocsival össze tudom lőni alá Carplay akkor az előny, de ez a WP idejében még nem igen volt. Ezt a WP meg tudta ugrani. A bajok ott kezdődtek amikor szerettem volna Spotifyt használni, de az app szörnyű volt. Vagy megnézni egy YT videót, akkor mehettem a böngészőbe. Ha kaptam egy linket ami Google Drive-ra mutatott, akkor meg egyszerűbb volt leülni számítógép elé, mint megpróbálni telefonon megnyitni.
Tényleg kár érte, mert a legjobb felület volt, csak minden más volt lemaradva.
-
Toltotollkin
junior tag
válasz Polarstar #19 üzenetére
Ebben lehet igazad, ízlésről felesleges vitatkozni. Ha valaki leírja, hogy "a legjobb" az egyébként is csak egy szubjektív megítélés tud lenni, GUI kategóriában elég nehéz lenne ultimatív sorrendet felállítani. Nekem nagyon tetszett, hogy feloldás után rögtön a csempéken megjelentek a fontos infók és a felület egyszerű kezelhetősége. Hogy ezzel más nem így volt pedig a világ legtermészetesebb dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Xiaomi 14 12GB/512GB Fekete okostelefon ÚJ
- iPhone 15 Pro Max 256GB! 2027 Gari! Számla! Ajándék 20W Adapter!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- iPhone 14 Pro Max 1TB! Karcmentes! Üvegfólia! Apple Számla!
- Iphone 11PRO MAX 64GB FEHÉR használt telefon, új készülék vásárlása miatt eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest