- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Én széket vettem tőlük, és 3 hónap után a könyöktámasz szétment. Írok nekik, erre visszaírják, hogy nem rendeltetés szerű használat....mondom azt hogyan, könyököltem rajta. Végén addig meccseltünk, hogy visszaküldtem csak a könyöktámaszt (először az egész széket akarták, de annak egy vagyon lett volna a visszaküldése) és kaptam újat, mert gyárilag volt hibás. Alapból simán elküldtek a sunyiba....én se veszek tőlük azóta semmit....
-
drkbli
tag
"Szabadon szerelve(tehat legmozgas es venti nelkul) 25A mehet 1.5mm2-en."
The AWG - American Wire Gauge - is used as a standard method denoting wire diameter, measuring the diameter of the conductor (the bare wire) with the insulation removed.
16 1.3 0.051 1.3 13 20 15 10 8.0 7.0 6.0 5.0
De mint írtam, mindegy, elvileg párhuzamosan vannak kötve, áramosztó. Neki sikerült úgy összedugni, hogy kb. 1 vezetéken volt értékelhető áramvezetés. Neki jobban ment, egészen jól, ha nem nVidia kártya volt:
-
Kajoszbobber
lelkes újonc
Itt ahol a kábel MINDKET oldalán elolvadt az 5090 esetén pont a kínai szutyok moddy mod kabel a hibás. Ennyit bírt.
Egyébként ilyen terhelésre nem is alkalmazták 2x4et sosem. Ipari szintén meg nem egy 8 pines minifit, microfit van 500w terhelhetőséggel. Nyilván ide már kell hozzáértő is, ezt alairom.
A biztonsági tényező bevitele az jogos felvetés, itt már minimális a hiba lehetőség, és mivel laikusok butykolnek ez kockázat faktor. Ezt választották. Ettől még nem hulladék a csatlakozó, csak potensen megkívánja a hozzáértést. Ebben egyetértünk. -
Kajoszbobber
lelkes újonc
Úgy lehet kérlek hogy ha a konnektorba nem dugod be megfelelően a hálózati adaptert akkor szikrazik, pukkan, biztosíték leold... Na most ez még a legbátrabb embernek is intő jel hogy be kell nyomni utkozesig. Itt is van ilyen, kattant a csatlakozó, hallhatóan...
Emberek állatokat száritanak mikroban, éves szinten legalább 15 ember hív fel hogy osszedugdostam a gépet nem kapcsol be... EPS helyére pci-e tapcsatit dugni művészet, de kitartóan, és erovel sikerül sokaknak.... -
Sidorovich
senior tag
Ott a pont, és azóta meg is válaszolták. Csak valamiért egyesek késztetést éreznek a dollármilliárdos tőzsdei profitorientált cég alultervezett megoldásainak a védésére.
A régi csatlakozással érdekes módon 2003 óta összesen nem volt annyi gond, mint amennyi ezzel az utóbbi pár évben a megjelenése óta van. Ha már 600W-os csodákkal kívánják a fejlődést imitálni, legalább a minőségi tápcsatlakozásról gondoskodhatnának a 0.5-1 millió forintos videokártyákhoz.
Mondom ezt RTX 4070 tulajként (csak inkább a 2x8 pines Inno3D változatot vettem).#47 Kajoszbobber: nagyon könnyű és gyakori egy 220-as csatlakozót a konnektorba rosszul bedugni, ugye? Naponta vannak ilyen problémák a több milliárd ilyen csatlakozásból amit nap mint nap használ az emberiség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpársportok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest