Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
janeszgol #39 üzenetére
Drága lenne és nagy eséllyel a sima Fold széria árvágásával járna. 1500 dollárra le kellene vinni a normál Foldot, aztán 2000-ért mehet egy tényleg versenyképes Ultra.
Nekem jó a Honor, Oneplus, Oppo vagy épp a Vivo megoldása is, csak legyenek elerhetőek itthon és ne fél évvel a megjelenés után (mint pl ahogy tavaly a Magic V2). -
prolad
addikt
Gondolkodtam tavaly, hogy hogy kihúzok még egy évet és nem veszek Fold 5-öt, jó, hogy nem tettem. A szögletesebb, szélesebb dizájn jó pont, a minimális porvédelem is (bár már a Fold 2-nél se éreztem, hogy por menne a zsanérba), de a többi katasztrófa. Főleg a töltési sebesség, amikor az épp aktuális Redmi Note is 67W-ot tud, a Samsung megragadt 2019-ben 25W-on. A konkurencia meg csak tör fel.
Idén nem lesz csere, de jövőre már elvárnám a flagship kamerát, nagy akkut, gyorstöltést, esetleg nagyobb külső és belső kijelzőket. És az eddigiek alapján biztos, hogy nem a Samsungtól fogom megkapni. Még a a pletykált Fold Ultrában/Slimben bízok, de nagy remények nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 14 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro