Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, igazad van. Nem tudnak vagy lehet nem is akarnak viselkedni. Emberi modon.
Ezt tobb ember is kérdezte, ha most kulfoldon igy viselkednek mi lesz náluk, amikor tobben lesznek es - ha nem olyanok, mint a románok, hogy egymast verik - összefognak, mire lehet számítani?! Mert amugy nem nagyon szeretik a külföldieket. Foleg a negereket.
-
Napfénysüti
nagyúr
Egyetértek. Pár stadion helyett simán ilyen kispályákat építettem volna töredék összegből. Mennyire örültem volna anno ha gyerekkoromban műfüves focipályán nyomhattam volna a haverokkal...
Akkoriban itthon még ezek nem voltak elterjedve így életemben először műfüvesen Németországban játszottam mikor kint fociztam egy hetet. Nagy élmény volt anno főleg hogy egyik meccsen vertük a helyi korosztályos csapatot és pont bemutattam a kinti srácoknak egy olyan védést amit nem hittek el. -
Ringman
félisten
cikk királyról: [link]
The Hungary goalkeeper may look like a bloke who was walking through the park with his dog and got persuaded to bail out a Sunday league team after the usual guy failed to turn up one wet morning, hastily handed a goalie top and someone else’s trousers, a size too big
-
PeeterssoN
őstag
Hiába! Torghelle után most ő a legnagyobb....
(#81861) chatran: A virtuózokból van a kis srác, mindig meghívnak valaki ismert valakit!
(#81873) kissjani85: Inkább azt mondanám legyen döntetlen a portugál-osztrák meccs! És igen meg kell verni őket, de ezután már majdnem elég lenne a döntetlen.
Még nagyon nyitott a vége ezért nem lehetünk nyugodtak. -
Integra
titán
itt csak azoknak van bajuk a rendszerrel akik balhézni akarnak. ők otthon maradnak. nem kár értük. helyette talán végre apa viheti a fiát és nem a szennyet kell 90 percen át hallgatniuk. úgy tűnik a bérlet eladási szám is ezt támasztja alá, hiába vinnyognak a randalírozók..
ok, értem, hogy aki nem foglalkozik biztonság technikával, kódolással etc... annak ezt a részét nehéz megérteni, főleg utca emberének, de a rendszer egyáltalán nem tűnik butának, hülyének és az adatvédelmi törvényeknek megfelelően lett kitalálva és lekódolva. első olvasatra.
a nemzetbiztonság/hírszerzés nem a focipályáról fogja az adatokat beszerezni, bőven megtudnak rólunk mindent máshol... ez meg a másik -
k!nG
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest