- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder #130289 üzenetére
“ múltkor meccs közben felporszívóztam, ilyet sem csináltam még soha korábban”
Volt mar valaha ilyen eros a Liverpool? Persze, volt mar tobb korszakos Pool is a futballtortenelemben, de itt most valami nagyon el van talalva. Kivancsi vagyok ki allitja meg oket. Bar nem lennek meglepve en sem, ha az Atletico lenne az, tul egyertelmunek tunik ez a parharc, ilyenkor szokott jonni a meglepi. Atletico evek ota nem latott hullamvolgyben van, az AS szerint meg Simeone pozicioja is veszelybe kerult, a Pool meg hengerel... De a Bl egy mas topik, siman el tudom kepzelni hogy beall a Madridi busz, a Pool nem talal sehogy sem golt, egy Morata bokarol veletlen bepattano gollal pedig kiesik a Liverpool. Annyira tipikus lenne.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #130289 üzenetére
első félidőben azt mondtam, hogy "ez egy nyögvenyelős x is lehet, ha így tartják végig magukat" ...aztán 2. félidőben elfogyott az energia... minimanó meg még lámpalázas, mert azt a labdát kegyetlenül fel kellett volna tennie a felső sarokba
...salah-ra szerintem klopp rászólt, hogy ne akarjon már mindenből IS gólt lőni, ha más kedvezőbb helyzetben van... firmino egy zseni, henderson is bőven átlagon felül teljesített... kellett ez a győzelem a 2hét pihenő előtt, majd remélhetőleg kezdődik a "bemelegítés" 2 hét múlva az alsóházi csapatok ellen és kitart a lendület a szezon végéig
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest