- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #182166 üzenetére
ránézésre? simán... mellesleg akiből nem nézné ki az ember, általában az tud a legnagyobb aljadék lenni
...én már a pályán úgy megfejeltem volna, vagy könyékkel szétütöttem volna az állkapcsát, hogy hordágyon kell levinni... ha nekem valaki ilyet mond
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #182163 üzenetére
...altatják a cselszkit
-
mephi666
nagyúr
...és még van mérkőzés a fradi ellen is
...az azért komoly lenne, ha friss feljutóként behúznánk a bajnokságot (főleg, hogy szezon előtt a cél csak a stabil bennmaradás volt)
ui: a KTE komolyan olyan játékot játszik, ami tetszetős... van benne elképzelés
stabilan fogják mindenhol a területet, a támadók is kiveszik a részüket a védekezésben, nem alibiznek... csinálnak olyan figurákat, hogy néha csak pislogok... kolléganőm (ex)férje az edző, aki 15éve Szivics mellett dolgozott, amikor korábban feljutottunk az nb1-be több évtized után
játékosok is azt nyilatkozták, hogy egyik korábbi edző mellett se mentek rá ennyire az erőnlétre... olyan pressinget nyomnak, amit nem sokan bírnak ki 90 percen át... tegnap jól beleroppant a tanya, de 1 hete a bukott meccsen is stabilan uraltuk a pályát és csak a véletlenen múlt a végeredmény (szakadó eső, irgalmatlanul rossz körülmények)
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #182146 üzenetére
ja, de azok a csapatok elég rendesen rájuk voltak kihegyezve... mint pl ebben a szezonban a city Haaland-ra
ui: ja és ez ilyen 100+ játékosok listája... Haaland-nak akár 3 szezon alatt is összejöhet a 100+ gól... akik vezetik, azok 14-15évek alatt szedtek össze 200-300 közt... neki erre ilyen ebben a tempóban kb fele elég lenne
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #182143 üzenetére
nincs más dolga: labdát kap, verje be... megcsinálja... kérdés?
mutatok még egy listát a pl legjobb góllövőivel... ami érdekes, az a ratio oszlop... Kane, Aguero és Henry vannak csak 0.65 fölött... gól/meccs... Haaland ebben jelenleg 1+, ami brutális... ha évekig tudná tartani ezt a szintet, mögötte mindenki elég csicskának néz majd ki
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #182139 üzenetére
még jó, hogy az előző szezon Salah+Son holtversenyben 23 góllal nyerte... Haaland meg már most 30on áll
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #182133 üzenetére
...'poolban nemhogy egészséges középpályás, középpálya sincs
...mégis kijött a lépés pont a united ellen a 7-0-val... statisztikailag a cselszkinél is el kell ennek jönnie, mert vannak ott nagyon jó játékosok... simán benne van, hogy ez a meccs pont a margit elleni lesz és viszi mindenki tippmixét
...utána pedig jöhet megint a szopóroller
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #182129 üzenetére
...nem láttam a meccset, de a jelenlegi helyzetben azonnali csodát várni senkitől nem lehet
egy jó fejmosással viszont nem tartom reménytelennek a margit elleni meccset... mindenki most tegyen a cselszkire, gondolom szép a szorzó
pár nap múlva jövök, hogy "megmondtam"
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #182109 üzenetére
...szevasz tanyaaaa
csak így tovább
...hazafele majd a 10éves átlagéletkorú felcsúti keménymag rendbontásba kezd bánatában és rágógumit ragaszt a közterületi padok alá
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #182102 üzenetére
...beérett a kecskeméti pressing: 3perc alatt 2 nagy helyzet, majd egy szép gól
kapuban meg ez a hírösvárosi Alisson nem rossz ám
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #182100 üzenetére
...most se sok hiányzott a gólhoz: szépen összerakták, sarkazással, mindennel
...el kéne verni ezt a tanyát valami irgalmatlanul, hogy tudják hol a helyük... ne szúrja a szemem a sok részrehajló ítélet
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #182094 üzenetére
...nem sok kellett volna a másodikhoz sem
Nagy Krisztián az egyik legjobb a csapatban, szépen középre tette a többieknek
...szépen elengedték a tanya akcióját, ami úgy indult hogy Horváth Krisztofert állba vágták
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ringman #182069 üzenetére
egy kis xG esetleg az esti Milan meccsről?
altatónak bekapcsoltam a végét és csoda, hogy az Empuli kihúzta 0-0-ra... Giroud visszavont kezesgólja, befújt majd visszavont 11-es... minden volt, mint a búcsúban... meg 23 lövés, 4 kapura tartó...
senki ne feledje: 14:30kor tanyára látogat a KTE
remélem sikerül megtorolni az augusztusi csúnyán elcsalt meccset...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #182038 üzenetére
...nem tudom, hogy cselszkisek hogy látják, de kb akkora legendának képzelem, mint a 'pool-ban Gerrard
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #182022 üzenetére
13 év és 400+ meccs játékosként
lehet, hogy picit húz a csapathoz a szíve... és ha nem hosszabbítanak vele, edzőként sokat dobhat a megítélésén, ha 10 meccsen jobb statot produkál, mint Potter több mint dupla ennyin
-
mephi666
nagyúr
ez a szép az angolban: először úgy fordítottam magamban, hogy "jobban szeretlek, mint apámat"
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #182001 üzenetére
...azért szépen nekifeszült az 1.76 magas Cuad az 1.9 fölötti Handának
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181996 üzenetére
...azóta meg megjárta retekfalvát, csúfos 28% win rate-tel
...mondjuk az a brigád nem is érdemel többet és a gólgyáros pöcsorrliszonjuk is távozott... jobb kerettel azért többre képes (mondjuk ott Benitez is megállt 31%nál)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181993 üzenetére
...jó, hát előfordultak ilyen balesetek, de valahogy csak összehordott gyengébb brigáddal 50% körüli win%-t
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181988 üzenetére
...addig meg ha Lampard visszaül, szerintem vele azonnal jönni fognak az eredmények, mert a mostanihoz képest sokkal gyengébb kerettel is jó volt szerintem
nem volt olyan kiemelkedő azért, mint Tuchel, de annyira rossz sem, hogy azonnal lapátra kerüljön
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ringman #181969 üzenetére
...erre lehetett számítani a 2 negatív rekorddöntögető összecsapásától
mindkét oldalon a teljes csapat be van oltva gól ellen... Havertz duplán is
ui: én amúgy rosszabb végeredményre számítottam a kezdőt meglátva, ahhoz képest ez a 0-0 még hízelgő is... voltak nagy hibák, de szerencsére nem szívtunk belőle gólt/gólokat... egy city/margit ennyi lehetőségből bever vagy 3-at... (és ezek csak azok, amiket mi adtunk... ha ki is dolgoznak helyzeteket, abból vérfürdő van)
...esti meccsképet látva úgy látom, hogy a cselszkinél sokkal nagyobbak a bajok a fejekben és mélyebbről kell visszajönni
(még azt is megkockáztatnám, hogy elmarad az új edző érkezésekor megszokott bounce... azt meg a mellékelt ábra jól mutatja, hogy sok időt nem adnak a munkára: azonnal eredményt várnak... a nyári szünet lesz a nagy lehetőség összerázni a csapatot)
-
mephi666
nagyúr
...na ez egy jókora dupla nulla volt
...na mi volt itt a Juve meccsen? Cuad-Handa fight?
ui: Handa ezzel a pirossal biztosította a csapat továbbjutását?
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #181960 üzenetére
...azért dolgozik benne rendesen a színészi véna is
arcához se ért Fab, erre jujjdemeghalt
...jujj a Mudryk
...mindjárt jön Milner is
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #181957 üzenetére
Gallaghert behozza, 10percen belül gólt lő
én meg sírni fogok
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #181955 üzenetére
...Havertz keze
-
mephi666
nagyúr
...na itt a +3 percben csak lett 2 kapura tartónk
...jajj Fabinho
...borult a pálya párszor erre-arra, de gól nem lett semmiből
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181948 üzenetére
Klopp ki akarja bekkelni az elejét, majd jön a friss rutinos brigád a fáradtabb ellenfél ellen... van benne ráció... egyedül azt sajnálom, hogy Harvey nem kaphat esélyt szülinapi ünneplésre
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #181925 üzenetére
...félek, hogy te majd örömödben fogsz végre sírni
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181913 üzenetére
...mert most nem a serie a uralja európát?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #181912 üzenetére
...kezdj pedig hozzászokni, mert nem azért raktak bele annyi pénzt, hogy félúton kukába dobják az egész elképzelésüket
márpedig sajnos elég okosan csinálják és ennek meglesz majd a látható eredménye... city, szarkák, cselszki majd szépen cseréli egymást a dobogón, a többiek meg küzdenek a top6-ba kerülésért... mert hát a belepumpált pénz úgyis beérik és akkor ott lesznek a kékek is a dobogón
ui: én annyiból mondjuk örülnék, ha a 'pool kicsit lejjebb kerülne, hogy valami alacsonyabb kupasorozatban akár a KTE-vel is összekerülhetne, ha itt meg marad a jó eredmény
...akkor meg akár Gallagher-rel is összefuthatnék itt a városban (már ha megveszik) ...jól megveregetném a vállát és mondanám neki, hogy "it was nice to see, when you scored a big fuckin' goal against the fuckin' everton"
-
mephi666
nagyúr
válasz
viharhozo #181907 üzenetére
...bizonyos szint fölött nem megyünk egy szint alá... szerintem a nagyobb neveket alapból ki lehet húzni, mert akinek kicsit is van önbecsülése, a mellékelt ábra miatt nem fog odamenni
persze "van az a pénz" ...most jól kiderül, hogy kiben mennyi tartás van (én ha neves edző lennék, aki anyagilag már bőven megalapozta az életét egészen ükunokákig, biztos nem mennék olyan helyre, ahol fél év alatt 2 edzőt is kivágtak már... fontosabb lenne a stabilitás, nem az hogy a megkezdett munkám 1/3-áig nem jutok el... rühellek félbehagyni dolgokat... )
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181905 üzenetére
...közben akkora pénz van ezeknél, hogy megvehetnék zsebből a city-t, united-et, sőt manchester egész elb*szott városát is
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #181885 üzenetére
...bonthatnánk együtt a pezsgőt egy Allegri -> cselszki + Gallagher -> 'pool kombinációnál
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #181857 üzenetére
ez egy dolog, viszont nézzük úgy, hogy a Mainz után a Dortmund jókora előrelépés ligán belül... Dortmund után meg a 'pool nemzetközi szinten... és mióta itt van, 3 bl-döntőt játszott, pl-t nyert több évtized után a csapattal, kisebb-nagyobb kupákról nem is beszélve... 'pool után hova tovább előre? pár év múlva majd a német válogatottnál tudom elképzelni és az lehet az edzői karrier szép lezárása
jelenleg maradhat az a motiváció, hogy összerázza a nyáron megfoltozásra kerülő csapatot
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #181855 üzenetére
...már Lampardot is hülyeség volt kirakni... ha őt holnapra visszatennék, szerintem nagyon megszívnánk
nem szeretem a cselszkit, de Lampardot mindig is bírtam... szerintem egy ilyen mentalitású ember rendet tudna gyorsan rakni a fejekben
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181849 üzenetére
...jót megy a Brighton De Zerbi-vel is... bejelentkeznek érte?
olyat még úgyse csináltak, hogy szezon közben ugyanattól a csapattól 2 edzőt is elvigyenek
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #181846 üzenetére
...ateista létemre minden este elmondok egy imát, hogy igazoljuk le
...arról már letettem, hogy CP-s Gallagher mezt vegyek, viszont ha leigazoljuk, veszek azonnal egy 'pool-ost és rakok majd ide magamról képet, ahogy abban iszom a pezsgőt
tegnap már ez pörgött az agyamban, hogy Keita-nál a 8-as mez, ő távozni fog... örökölje meg Gallagher és utána dolgozzon vagy 10 évig benne becsülettel, hogy Gerrard után méltó legyen hozzá
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181842 üzenetére
ezt a statot itt hagyom... és az benne a vicc, hogy ez nem április1-i tréfa volt, hanem a valóság
olyan igazi fifa-s eredmény... (amikor 90 percen át produkálok 20 kapura tartót és semmi nem megy be... ellenfél a 90. percben jut el a kapumig és gól... majd középkezdés után eladott labda, újabb gól, 2-0, vége
)
ui: én mocskosul félek a holnaptól... habár statisztikailag már borulnia kéne a "new manager bounce" pozitív statnak és nekünk vinni a 3 pontot
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181836 üzenetére
...szeptemben elején még Potter-rel ütötték a Leicester-t 5-2-re
...hogy is áll a mérleg? Brighton-nál letolt 6 meccset:
4GY/1D/1V GK11/5(+6)
cselszkinél:
7GY/7D/9V GK 20/22(-2)
...mindez úgy, hogy az első 3 bajnoki meccset sorban nyerték, majd utána 20 meccsből nyertek 4-et
...nem mondanám, hogy rossz edző, de a Brighton-ban volt a helye: kölcsönösen naggyá tették egymást a csapattal, a cselszkinél meg vérszemet kaptak, hogy "hú, mit ki nem tud hozni ez az ember a fika Brightonból, vegyük meg azonnal Tuchel helyére"
...aztán kiderült, hogy a Brighton mégsem annyira fika, mert szépen tovább vitték a koncepciót és -1 Potter és -1 Trossard ellenére is komolyan számolni kell velük
Potter-ről derült inkább ki, hogy ami ott működött neki Brighton-ban, az könnyen lehet hogy egy másik brigádnál nem fog... épp ezért nem top-edző szerintem
...egy tisztességes iparos brigáddal valószínű tud majd máshol is eredményes focit játszatni, de ekkora feladatot nem fog többet kapni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #181823 üzenetére
...jajj kedden tátott szájjal fogunk szaladgálni a londoni faszerdőben és kapunk vagy 3at
Potter volt az utolsó remény, hogy ne így legyen
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #181777 üzenetére
...az megvan, hogy ha Tuchel elviszi új csapatát a bl-döntőig, akkor 4 év alatt 3adjára játszik bl-döntőt, 3 különböző csapattal?
ilyenre nem sok példa volt... és ha úgy nézzük, lehet pont ő lesz bajoroknál az a plusz, aki beindítja a hengert és kell nekik a végső győzelemhez (még azt se lehet mondani, hogy "beleült a tutiba és elvégezték helyette a munka nagy részét" ...a bayern nem mutatott mostanában olyan gyilkos formát, mint pár éve... Tuchel-el lehet ez visszatér és nem lehet akkor elvitatni az érdemét)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181774 üzenetére
...mondjuk az is bennevan, hogy most Potternek jön ki kivételesen, bebiztosítva a munkáját, majd végigszopják onnantól kezdve a teljes hónapot
...tegnap komolyan nem értettem, hogy a támadó jellegű cseresorozat megvolt: Tsimikas, AlOx, Firmino, Darwin... és jött a megszokott végeredmény: Firmino, AlOx és Darwin kb 20 percen át labdába se ért... pedig az lett volna a cél, hogy majd ők javítanak az eredményen, de el sem tudott jutni hozzájuk a labda... ugyanez a séma volt pl a Bournemouth ellen is: feltolhatnánk előre 3 Haalandot is, ha nem kap labdát
Artúrt meg nem is értem: elvileg bevethető, miért nincs akkor jobban erőltetve, hogy dolgozzon kicsit a pénzéért így a hosszú táppénz után? ...meg legalább kiderülne, hogy mutat vele a középpálya... eddigi 10-15 percéből sokat nem lehet leszűrni
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181759 üzenetére
...az a szar poén, hogy a cselszkinek mi leszünk áprilisban a legkönnyebb ellenfél
...habár statisztikailag most ki fog jönni nekünk a lépés
...nekik meg jön az Arsenal, 2x margit, Brighton, Brentford, Wolves... nem lesz sétagalopp
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #181708 üzenetére
Alit én akkor dobnám ki, ha fél éven át Karius módban lenne... talán
egyedül azt sajnálom, hogy Kellehernek pont mögötte kell másodkapust játszani, így kb semmi lehetőséget nem kap... roppant szimpatikus a srác és baromi jó kapus... valaki nagyon jól fog vele járni, ha elengedjük... sőt akkor fog igazán nagyot ugrani majd az értéke, ha folyamatosan lehetőséget kap és megmutatja, mit tud
-
mephi666
nagyúr
...na akkor szopassuk meg magunkat előnyből megint, mint a margit ellen
...mondjuk már az elején el kellett volna bodrikutyát küldeni a pályáról, akkor más meccs lenne
-
mephi666
nagyúr
válasz
IreN!CuS #181631 üzenetére
Pepét rühelltem nagyon sokáig... mióta csak a válogatottban láttam, pozitív értelemben sokat változott róla a véleményem
ha kb 15 évvel hamarabb érik be fejben és nem egy alattomos szarházit alakít folyamatosan, szerintem teljesen más véleménnyel van róla a fél világ... válogatottban 35-40 éves fejjel kidolgozta a belét és hátán vitte a csapatot... komolyan mintha kicserélték volna teljesen... lehet csak a habfehér gúnya volt rá rossz hatással?
alattomos szemét húzását egyet nem láttam, ha pedig véletlen durvábban odarakta magát, a legsportszerűbb módon kért elnézést...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #181627 üzenetére
...vagy a skótokhoz se szopni mentek volna?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #181615 üzenetére
...ja, Gerrard már "fater-formában" nyomja, neki ez elnézhető
...ha csapatot kéne összeraknom és kettőjük közül választani, nem érdekelne ez a +10 év: egyértelműen őt választanám
ui: így 40hez közel találkoztam az elmúlt időszakban itt-ott 15-20éve nem látott ismerőssel és nagyon durván megváltoztak többen... +20kg szerintem simán felkerült átlagban, de volt akire több is... pl volt akivel anno mindketten 70kg körül mozogtunk, ő meg most már bőven mázsa fölött jár... az általános kopaszodásról nem is beszélve.... én meg 70kg körül tartom magam úgy, hogy kb minimálisan mozgok, hajam se hullik... ősz szálak azért megjelennek hajban-szakállban és ennyi... genetika eddig oké
-
mephi666
nagyúr
...senki nem ír arról, hogy a testvéreink épp ütik a spanyolokat?
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #181564 üzenetére
...egész addig reménykedni fogok, míg nem látom meg hogy aláírt valahova máshova x évre krvasokért
addig van esély, hogy valaki látja benne Liverpool szebbik felén a zsenit és csak azért nem cikkeznek, nehogy más felverje az árát
...meg azért abban is bízok, hogy nézték, mit rakott tegnap este is Szoboszlai az asztalra... 1-2 kisebb hibát leszámítva nagyon jó formában volt...
-
mephi666
nagyúr
...ez a Negoal járt volna
-
mephi666
nagyúr
...kicsit ráaludtunk a meccsre, de ez sem volt jellemző régen, hogy 1 pillanat alatt tempót váltunk, majd fél perc alatt megforgatjuk a teljes védelmet
...oké, ehhez megfelelő most ez az ellenfél, de régen egy málta ellen is simán nyomtuk a töketlen alibizést
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181553 üzenetére
...főleg ha William lenne a neve
...ez a Kerkez gyerek is jó nagyon
gyorsan szintet fog lépni klubok közt
ui: Adamo Martinez?
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #181546 üzenetére
...remélem nem fog visszaütni ez a magabiztosság: inkább olyan, mint 11 kisiskolás, aki szépen megcsinálta a Rossi tanárbá' által kiosztott feladatokat és most ezt előadják nekünk
Rossi elhitette a játékosokkal, hogy képesek bármire... és velünk is elhitette, hogy képes bárkit megütni a válogatottunk
ui: 3 a magyar igazság... és +1 a ráadás... majd a 2. félidőben
Szoboszlainak tippelném azt a +1et
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #181543 üzenetére
...mintha nem is magyar válogatott meccset néznék, folyamatosan olyan begyakorolt figurákat csinál Bolla meg Szoboszlai
könnyed játékkal szépen vezetünk
...ezt meg éreztem, hogy be fogja baszni istentelenül
-
mephi666
nagyúr
...no hát úgy fest, hogy ezeknek a hollandoknak ma a franciaszexből csak a szopás része jutott
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181443 üzenetére
...busz ellen Luis Diaz kell(ene már végre megint a krvaéletbe
), aki megtekergeti és a csuklónál köt rá csomót
-
mephi666
nagyúr
Nagy Ádám vakon van ma (is) ...folyamatosan meglepően rosszakat húz... pl pályán kívüli Kerkeznek passzolt most egy pontosat
...jobbak voltunk ma így is, hogy senki nem hozott magából 100%ot... hétfőn ha felpörög mindenki és jobban odafigyel, nem lehet gond
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #181428 üzenetére
...úgy is jó... de lehet gorilla is, ha a taliga akkora, mint egy billencses ifa
Ádám Martint meg inkább levitték, nehogy rosszakat álmodjanak az észt suhancok
kapusuk is elég gyerekfejű, keze se biztos...
...na közben penalty check és Kerkeznél sérülésveszély... nehogy kiessen a srác, mert ma ő az egyik legjobb
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #181404 üzenetére
...rájuk fér a kiadós pihenés, miután hétről-hétre maximális teljesítményt produkálnak mesterük irányítása alatt
fejben már biztos a folytatásra készülnek, hogy ott folytathassák, ahol abbahagyták
...kb mind az 1 Juve játékos, aki olasz és benne lehetne a válogatottban
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #181393 üzenetére
1 hete tudtam le a Gólkirályságot... tényleg sok a közhely meg az egyéb magyar sorozatokra jellemző betegségek
...most viszont 2 nap alatt jött a "nagy fehér főnök" ...ez képes volt helyenként meglepni és 1-1 rész is többször megröhögtetett, mint az egész focis sorozat... plusz 1-1 elvarratlan laza száltól eltekintve kerek egész lett, ami külön tetszett... a gólkirályság meg ott tart, ahonnan indult, igazából semmi érdemleges nem történt benne (azt tényleg alapozónak csinálták egy réteshez... csak én nem látok benne annyi potenciált, hogy még n+1 évadon keresztül fenntartsák az érdeklődést)
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #181390 üzenetére
hasznosabb, ha gól van, de annak sincs sok értelme, ha 2percenként erőltetjük 16on belülre az akciót, majd ott szépen elhal mind kapura lövés nélkül... mert be van tolva a busz és fingani nincs már hely boxon belül
...ennél több értelme van 20méterekről rásütni, hátha valakiről szögletre pattan, vagy balfék módon nyúl bele, aztán ott a megpattanós öngól (amilyet mi is nyelünk elég gyakran) ...ez a kiszámíthatatlanság is fontos sokszor a győzelemhez: egyszer egy pontos, hosszú labda 16on belülre, amit Darwin vagy Gakpo röptében rárúg... vagy 1-2 gyors passz boxon belül, kapura tartóval befejezve... esetleg néhány passzból gyors kontra... vagy felállt védelemnél 20-25méterekről 1-1 lövés... ezeket mind randomra
...ehelyet sokszor végigvánszorgunk, végül ívelünk egyet, amit rendre kifejelnek az ellenfél védői rutinból... vagy próbálunk bemenni egészen az 5ösig úgy, hogy párosával jönnek a védők és valaki tuti belenyúl... senki nem akar meglepőt húzni: csak erőltetik 90 percen át ugyanazt az elcseszett taktikát, ami addig nem működött és garantáltan a hátralevő pár percben sem fog
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181388 üzenetére
tud tényleg nagyot rúgni... nem is akármilyet... nem is akármelyik retekbrigádnak
...ennek ellenére tényleg kéne olyan játékos, amit Szoboszlainál is kiemeltél: aki rá meri b*szni 20-25 méterekről is lazán... mint pl anno Riise, Alonso, vagy épp Gerrard... ez nekem néha már sok, hogy 10méteren is plusz 2 fölösleges passzt bele akarunk még vinni, amikor a legnagyobb lajhárok is simán visszazárnak és nem marad hely befejezni az akciót
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #181384 üzenetére
pár napja asszem meccs előtt elemezgették nagyon, hogy Rabiot mekkora géniusz a csapatban
elviszi a védőket erre-arra, helyet csinál a társaknak, helyzetbe hozza őket...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181377 üzenetére
...pont ezért kéne Gallagher: a CP-ben folyamatosan lehetőséget kapott és meg is hálálta... a cselszkiben meg örök beugrós marad, mert annyira azért nem jó, hogy minden ilyen kapott 20percben élete legjobb formáját hozza hétről-hétre és 100% kezdővé váljon
egy 'poolban szerintem simán pótolná pl Milnert hosszútávon, mert elvégzi a munkát a pálya minden területén...
erre amúgy mernék fogadni, hogy részben az ő segítségével rendbe lehetne rakni a kp-t és az értéke garantáltan ugrana hirtelen egy nagyot
...akkor meg már baromság lenne továbbadni, mert ugyanott lennénk, mint most... tudsz másik középpályást mutatni a szigetről, akinek 23 éves korában még üres az injury history-ja?
szerintem pont erre lenne most szükség, hogy olyan játékosok épüljenek a keretbe, akikre stabilan lehet számítani... hiába hoznának ide akárkit csilliárdokért, ha 3 meccs után kidőlne 3 hónapra...
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #181375 üzenetére
...igen, a máj (liver) a medence (pool) fölött található igen fontos szerv, ami mindenkiben ott van
...más kérdés, hogy kiben milyen állapotban
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #181371 üzenetére
...látta, hogy fotózzák ezért feszített kicsit
...hétvégi meccset nagyrészt a debreceni szurkolók között izgultuk végig, Nagy Krisztián csúszott a hosszabbítás utolsó percében egy látszólag tisztát, mire körülöttünk már habzott néhány ember szája (főleg a sörtől
) és követelte neki az akasztást... vagy minimum egy pirosat
erre ...na mondom ezt itthon tuti visszanézem felvételről... szép volt... ha véletlenül találkozok vele élőben, gratulálok is, hogy lefújás előtt kb fél perccel így KTE bedobásra mentett egy ekkorát
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181365 üzenetére
Bellingham 110millió és a csillagos ég közt van tm szerint... Ruben Neves 40, Gallagher 32, Szoboszlai 35... egyértelmű, hogy ezt a triót választanám, ha én döntenék
Mount meg 65millió és zuhanóban... ő is kb csak azért ennyi, mert echte angol
...vagy még ami jó poén lehetne: Keita-t mintha pletykálnák a Milan-nal... beszámítani szépen az árát Tonali-ba
az a gyerek szimpatikus onnan
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181356 üzenetére
Mount helyett inkább legyen Gallagher a cselszkiből... meg a szokásos mantra: Nunes helyett Ruben Neves
...egyre inkább szurkolok, hogy Bellingham ne jöjjön össze: elismerem, hogy krvajó, de inkább legyen helyette 3 nagy teherbírású, de gyengébb képességű játékos, akik együtt megoldják kp-n a problémákat egy időre
bónusznak meg hozzuk már el Szoboszlait is, hátha bejön... 'pool szintű csapatban mikor is láttunk utoljára magyar játékost a védővonalnál fentebb? Gera volt tán az utolsó, aki a pl-t megjárta? ...azért nem mondom, hogy ő is tegyen egy kitérőt Fulham kaliberű csapatban, mert ha ott beválik, akkor kap gyorsan egy 2-3x szorzót az ára és annyit nem tenne már le érte a 'pool
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181351 üzenetére
persze, hogy bulvár
...kb ugyanaz kezd menni a 'pool középpályájával kapcsolatban, amit pletykáltak pár éve Messivel az eligazolása előtt: a fél világot összeboronálták vele is
...és még hol van a nyár?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #181349 üzenetére
Mitrovic a Fulham-ben jól elvan és ő is szerb
...nekem egy Gallagher-szintű stabil játékos az álmom középpályára, aki nem dől ki folyamatosan, mint Keita, Hendó, Thiago... SMS sem egy sérülékeny játékos... inkább az zavarna, hogy 28 éves: csak 25 alatti játékos kellene ide, akire még sokáig lehet számítani
-
mephi666
nagyúr
na, van itt minden napra pletyka
"According to reports, Liverpool is considering a summer transfer for Lazio midfielder Sergej Milinkovic-Savic."
...egy masszív szerb a középpályára? lehet nem mutatna rosszul
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181310 üzenetére
...Arthur Melo már szezon eleje óta nálunk van
aztán nem tudom, hogy miként áll a 13perc játékideje... gondolom azért nem tűnt fel neked se a jelenléte, mert csalja a tb-t
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #181308 üzenetére
...ő menjen csak a tb-csaló haverjával (Pogba) együtt valami jobb helyre
mantrázom tovább: Ruben Neves, Gallagher, Szoboszlai... ez a 3 Bellingham helyett és oké
Jota-t meg nem kéne eladni, ha valakit nagyon ereszteni kéne, akkor legyen az Sára jópénzért, de mást ne
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181306 üzenetére
...még jó hogy 2025ig ki lett tolva a szerződése, így nem 20fillér lesz kivásárolni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #181297 üzenetére
kb a Napoli az egyetlen igazi erőt mutató olasz csapat, ami a bl-ben maradt
szombaton egyébként jó kis meccs volt ez a DVSC-KTE... tv-ben a 6éves fiunk nem nagyon tud végig nézni meccset, élőben meg úgy voltunk vele, hogy ha már nagyon unja, akkor maximum kimegyünk közben, de jól bírta... főleg, hogy a végén jött a fordítás nem is akármilyen góllal
első "élő fociélménynek" jó volt ez a 20ezres aréna az 5ezres kecskeméti dagonyapálya helyett
...plusz a debreceni B-közép is kitett rendesen magáért...
Dzsudzsákot néztem, de ő már rendesen túlvan a csúcson... dobálta is sokszor magát, sétálgatott, ténfergett... amikor trükközni akart csellel, akkor meg játszi könnyedséggel szerelték a kecskeméti védők... sok vizet nem zavart a pályán... Varga Kevint tudnám kiemelni leginkább hazai oldalról, mert ő dolgozott végig becsülettel
hazai játékosok nagy része 1-2 polccal lentebb van
...volt egyébként egy Dzsudzsák szabad még az első félidőben az orrunk előtt, amin szintén érződött, hogy már nem ugyanazt produkálja, mint 7 éve a portugálok ellen
-
mephi666
nagyúr
Ibra 11est rontott, nem ő lett egyelőre a seriea legidősebb gólszerzője... de ami késik, nem múlik...
Na, újrarúgatja?
Ibra visszarakta a labdát, Udinese edző pirosat kapott
...oszt most mán bebaszta
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #181219 üzenetére
...oda egy Davide Nicola kéne
Salernitana-val tudott meglepetést okozni, amikor néztem... de azért szarból várat ő se tud, így csúnyán megváltak tőle... megnézném, hogy mennyire tud játékot játszatni egy hibernált, viszonylag erős kerettel
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #181212 üzenetére
Mudrykot fel se küldte végül, csak ijesztegetett vele?
komolyan nem értem: mintha 2-3 játékosból állna a csapat... Felix, Havertz, James dolgozgatott, de a többieknek kb a nevét se hallottam... Enzo figurázott egy jót, Gallagher se volt ma jó, mások meg kb a labda közelében nem jártak... mi az elképzelés?
-
mephi666
nagyúr
...na, csak sikerül elvarázsolni Potternek megint a már zsebben érzett pontokat?
-
mephi666
nagyúr
Felix szépen kibökte a hosszút... moslékfejű dickford ehette
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Opel topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest