Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Remélem Levy (Spurs tulaj) felfogja, hogy olyan helyzetben vagyunk, hogy muszáj lenne költeni a nyáron.
Ha költünk, akkor fejlődünk és egyre jobbak leszünk, vagy legalábbis a szintet fenntartjuk, de ha most nem tesszük, akkor szép lassan visszasüllyedünk egy középcsapattá, amit nem szeretnék. -
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Ps Vita #16694 üzenetére
És Guardiola meg azért megy a Bayern-hez, hogy lerobolja őket és viszályt szítson. Mert így a hőn szeretett Barcája újra a legjobb lehet.
Ugyanmár... Ha 2 évet vagy egy klub-nál már akkor is kötődsz hozzá érzelmileg, de ő 27 éve. Ez bőven elég ahhoz, hogy ilyen gondolat meg se forduljon a fejében.
-
NyxNyxNyx
addikt
Jó döntés volt Moyes. Én a Tottenham élére őt szerettem volna tavaly, de AVB is "megteszi".
-
NyxNyxNyx
addikt
De utálom ezt a fajta gólörömöt
de azért szépen bevarrta Maris
Bernabeu meg már szinte üres. Hülye spanyolok
szentes711: Ujjszopós.
-
NyxNyxNyx
addikt
Spurs előző 8 meccséből 5(!) 2-2-vel végződött.
-
NyxNyxNyx
addikt
Jobb volt a Chelsea. De a fene a mákukat, hogy mindig akkor játszunk velük, mikor a legfontosabb emberek hiányoznak...
Ja és szerintem a szezon első lesgólja a részünkről. Várom a büntetőt is most már akkor. -
NyxNyxNyx
addikt
Eddig kétszer néztem ide be (3 percet késik a streamem) kettő gólnyi spoilert kaptam érte.
Mérges vagyok, Bale-t nagyon kiveszi a Chelsea -
NyxNyxNyx
addikt
Nagyon érződik a Sandro-Dembelé középpálya hiánya. Amúgy nincs nagy gond, csak töketlen a csapat. Hazard jól nyomja.
De aki rakta amit mondtam, nyert.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #16551 üzenetére
Ezért klasszis.
Tényleg egész S'oton elleni meccsen annyit csinált, hogy lőtt egy gólt... ( ja meg megrúgták 16-oson belül, ami tizit ért volna, dehát neki nem adnak
)
Más: Amúgy án a Mata - Hazard párosból a spanyolt tartom jobbnak, de mégis jobban félek Edentől. Vannak váratlan villanásai neki is. Nagy játékos lesz még belőle.
7600 Gs : Te meg akkor szurkolj az 1X-nek, ha azt csúnyaságot szeretnéd BL helyen látni... Chelsea már nem fog lemaradni szerintem.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Ps Vita #16547 üzenetére
Mindkét csapat lő gólt mondanék, vagy 2.5 overt.
Szerintem hamar lesz gól, azt nem tudom kinek. Ha Tottenham hamar lő, akkor élőben lehet rakni a Chelsea-t.
Ha a Chelsea lő hamar, akkor a sok gólt (3.5 over) élőben.Aztán lehet egy jó nagy 0-0 lesz.
nem fogadnék a meccsre, max a Spurs-re mert nekik szurkolok és ad neki egy pikantériát. Esetleg Bale gól. De Chelsea siker várható.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
csabamolnar #16542 üzenetére
Tuti pletyka
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
7600 GS #16477 üzenetére
Inkább csak átnézés volt az
Töri volt, jó volt. Volt egy hosszú esszé a cigányokról, szerintem nagy botrány lesz belőle. Nem fértem ki a vonalazott részre, még tudtam volna írni a helyzetről 1-2 oldalt
Én annyira nem bánom Fergie visszavonulását. Tisztelem, de nem kedvelem
-
NyxNyxNyx
addikt
Jó kis meccs lehet ez a Wigan - Swansea. Kár, hogy a tanulást választottam.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
7600 GS #16449 üzenetére
Ne is mondd, tiszta idióta vagyok. Nem bírom a nyomást. Otthon megírtam előtte kettő korábbit, egyik 98%, másik 100%-os lett, erre élesben kapásból félreolvastam egy 9 pontos feladatot.
(matek)
baluka26: Ez az utolsó feladat b, része volt.
Tudom, hogy könnyű volt, de ezért se szeretem a közép érettségit. Szellemi állapottól függ az egész.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #16442 üzenetére
Tavaly jókor volt jó helyen. A bukott edző(AVB) és a siralmas teljesítmény után a játékosokban alapból benne volt a bizonyítási vágy, jó húzás volt egy volt Chelsea játékost visszahozni.
Ennyi az egész. Jelen esetben így látom a dolgokat. De ha jövőre elmegy valahova és nyer valami szépet, akkor elhiszem, hogy akkora motivátor.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #16393 üzenetére
Nem veszlek komolyan Real-lal kapcsolatos kérdésben.
Mindig megbízható volt, nem emlékszem meccsre, ami rajta ment volna el. Illetve egyre a Villareal elleni X-nél Senna szabadrúgása igencsak védhető lett volna.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
bandus #16383 üzenetére
Szíved joga
A nagyok között már-már, kis túlzással csak a szimpátia tesz különbséget.
baluka26: Bele akartalak írni a hsz-embe, hogy te biztos röhögsz olvasván a kommenteket.
Rossz az érv. összeveszett Mou-val, illetve volt egy pár hónapos időszaka, mikor úgy védett, mint egy "mezei" top 15-ös kapus. Ösztönzésül lecserélte Adan-ra sörmeccsekre, majd megsérült és jelen esetben Lopez jól véd, nem érdemelné meg a leváltást. Ennyi... Czech se véd a kupában, ezzel szemben tavaly Casillas védett végig ott is.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
7600 GS #16376 üzenetére
Engem amúgy nem az zavar, hogy Casillas a padon ül, mivel Lopez teljesen kiérdemelte a kezdőben a helyét. Ami zavar, hogy folyamatosan cukkolja a médiában és olyanokat nyilatkozik, hogy Lopezt már rég le kellett volna igazolnia és stb... Ez parasztság lenne akkor is, ha igaz lenne, de egyszerűen nem az.
Egy jó formában lévő Casillas-nál nincs jobb kapus.
Ráadásul vezéregyéniség, és ebben van igaza a "szarparasztnak", hogy ha kiveszed a kapitányt, a motivációs tényeződ a védelemből, akkor több lesz a hiba. Lásd, Puyol kiesése óta Pique miket csinál, most meg Pepe, aki előző szezonban szinte nem is hibázott.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
homeless09 #16372 üzenetére
Hát igen a meccsért meg rohadjon el a befőttetek. Hát így kell viszonozni a szívességet?(City)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #16361 üzenetére
Szeretitek alulértékelni a Real játékosait... Coentrao akárhol kezdő lehetne. Khedira meg nem szar játékos, csak simán nem klasszis. Real-ban valami mentális gátja lehet, mert a német válogatottban teljesen máshogy játszik.
homeless09. Te még mindig ezen lovagolsz?
Spurshungary-sok is berakták a képet 2-3 szor, komolyan mondom szégyellem magam a szerkesztőktől...(Nem csak komkrétan ez az eset miatt, hanem a szakértelem hiánya miatt is)
-
NyxNyxNyx
addikt
Thiago Silvát közben kiszórták.
-
NyxNyxNyx
addikt
Jó lenne a baluka által leírt.
Amúgy fogalmam sincs, akármi lehet. Én most bizakodó vagyok, de lehet megint a szokásos "nagymeccs séma" lesz, hogy támadunk mintha mindenki hátsójába egy erőspaprika lenne, de a védőkébe is így nem bírnak nyugton védekezni amiből kapunk 1 gólt, összeesünk és kapunk még 2-t, majd Bale szépít.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a rohadt szerencse már megint... Ha nem pattan meg úgy gurul el a kapu előtt a labda, ahogy kell
-
NyxNyxNyx
addikt
Chelsea érthetetlen hogy nem tud begyötörni egyet annyi helyzetük van.
Ps Vita: És ráadásul a bizonyításai se igazak. Én befejeztem a vitát
-
NyxNyxNyx
addikt
Valaki stream-et tud? Nem működik semmi... Még az onlinetvkeresre se
cyberkind: Akkor is, bazdmeg meghalt... Hogy gondoltad ezt még is? Ha egy bíró nagyon szarul fúj, legyen mondjuk Clattenburg, tiltsák el egy hónapra, majd ha nem javul akkor lefokozás stb... De nem fizikai erőszak a megoldás. Én is sokszor bevernék a bírónak, mikor a huszadik megadható tizit se fújja be, de attól még érzem, hogy nem ez a "helyes".
-
NyxNyxNyx
addikt
Én bírom Coutinho-t és ennyi is volt, amit bírok a Pool-ban.
Az Everton viszont az egyik kedvencem lett az utóbbi időkben.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tibiajax #16222 üzenetére
Lenyilatkozta elvileg, hogy nem megy. Ha megy akkor valami más lesz a háttérben, esetleg Ronaldo a MU-ba megy és emiatt a Real bankot robbant, elromlik a románc AVB-vel stb... De én bízom benne. Ő emberileg is klasszis.
De egy Inter szintű csapat simán marad nélküle is, ha esetleg elmegy, sőt.
Szerk: QPR mit bénázik te jóég
-
NyxNyxNyx
addikt
Hihetetlen... Bale-t seggbe is rakhatják a 16-oson belül akkor sem lesz tizi.
-
NyxNyxNyx
addikt
Gratulálok Chelsea és Arsenal a BL helyekhez!
-
NyxNyxNyx
addikt
Vezet a Basel
Nem tudom kinek szurkoljak
KisTücsök: Most kezdem nézni majd. Még csak az eredményt láttam.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #16080 üzenetére
De jó lenne ha a Spurs-höz jönne.
Pont ide illik, kevesebb nyomással talán többre képes. Meg itt amúgy is a kisebb meccsekkel van a baj, amikben neki jó a statisztikája.
És akkor Cavani menjen a Real-ba. Szuper lenne, de csak álom. Hamarabb fog jönni Damiao, mint Higany, pedig ugyanaz az áruk és az utóbbi már bizonyított.
Na jó akkor se sírnék, ha a brazil jönne azért.
-
NyxNyxNyx
addikt
Van olyan egyáltalán, aki nem Bayernes és nekik fog szurkolni? Hajrá Dortmund! Nekik még szívből is tudok szurkolni.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na ez is milyen meccs volt már
. Ki kellett volna állítani Sagna-t és lesgólt lőtt Walcott. Na mind1 legalább pörgős volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Gyengusz meccs volt ez is. Na mind1. Majd holnap az Chelsea meccs jónak ígérkezik.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hogy én mennyire utálom ezt a szaros WIgant... Minden évben pontot lopnak a szarháziak
-
NyxNyxNyx
addikt
Parker megtanulhatna lőni, már rég vezetnénk.
-
NyxNyxNyx
addikt
Bale milyen gólt "lőtt"
Na basszus 1-1
Valahogy érzem, hogy meglesz a meccs..." kopp kopp"
-
NyxNyxNyx
addikt
Reus-t elnézném a Tottenhamben
Sajnos esélytelen... Lewa-t én egy sima, eccerű, mezei jó csatárnak gondolom, nem fog és nem is lőtt mindig 4 gólokat. Sőt most is a védelem volt töketlen 3 gólt legalább nem kellett volna neki engedni.
Chelsea-s témához: Ha megy oda Falcao, akkor minden reményem, hogy Lukaku-t eladják nekünk. Jajj de jó is lenne.
-
NyxNyxNyx
addikt
"A Cope rádiónak Heynckes ügynöke, Enrique Reyes megerősítette, hogy a Dortmund támadója Lewandowski a Bayern Münchenhez igazol."
Forrás: Transfer - Átigazolási hírek portálja (facebook)
-
NyxNyxNyx
addikt
Ja és ezért utálok idegenben kezdeni... Most otthon lehet szarni, hogy ne kapjanak gólt és így menni előre.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát gratulálok a Dortmundnak, megérdemelték, de azért ne tessék azt hinni, hogy ez a realitás a két csapat között...
A realitás mondjuk a 3-2;2-1;1-1;2-2;1-2;2-3 stb.A bajnokságos témához: Szerintem semmiképpen sem a német bajnokság a legerősebb még. Van két erős csapatuk, akiket hajt a tűz, aztán harmadik nagy difivel a Leverkusen, akik kb Pool, vagy Everton szint...
Most szurkolok a Dortmund-nak, hogy nyerjék meg a BL-t. Ebből a Götze esetből még jól is jöttek ki rövidtávon.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
MPowerPH #15008 üzenetére
Az egy dolog, hogy megtanulta, de ez pszichésen tudat allatt ez bennük van. Ugyanazt látom, mint a Tottenham esetében. Ők egy Norwich ellen, vagy egy átlag Európa ligás ellenfél ellen 50%-on pörögtek. Kaptak egy Intert, hű dejó nagy név elverték őket tüzesen 3-0-ra, majd már gondolták megvan a visszavágóra kijöttek tötyögve majdnem kiestek. City, Manu, Chelsea, Arsenal is ellen úgy mentek fel, hogy égett a talaj alattuk. Na most ez a Real-nál is érezhető. Manchester ellen sokkal jobban nyomták, most tötyögnek- A Barca elleni meccsekről ne is beszélve. Meggyőződésem, hogy ezen a szinten a harciasság a legfontosabb. Bayern mentalitást át kéne venni és nem lenne semmi gond.
-
NyxNyxNyx
addikt
Pedig nem is játszik olyan jól a Dortmund... Mi van a Real-lal?
-
NyxNyxNyx
addikt
Na beszarok itt is. Buzi németek
Na jó, a Dortmundot bírom.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ezen a képen olyan, mintha AVB jobb kezében egy szablya lenne.
-
NyxNyxNyx
addikt
És ma bekövetkezik, ami elég ritkának számít: Barcelonának fogok szurkolni. A mostani esettől függetlenül
BMW001: Hummels-t kifelejtetted szerintem véletlen.
Én#14257 Hű sok lett a "szerintem", de itt már csak óvatosan merek fogalmazni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
MPowerPH #14516 üzenetére
Isco szerintem teljes mértékben pótolná. Dzeko szintúgy Lewa-t.
Én szerintem a rendszer volt a különösen kiváló, nem a játékosok egyénileg. Csak meg kell nézni az eligazoltak teljesítményét.
baluka26: Fel tudtam volna robbanni, mikor írták a Sahin-os esetre, hogy a Real micsoda játékostemető, így elrontani egy ekkora tehetséget...Hát még a Poolba se fért be...
-
NyxNyxNyx
addikt
Amúgy ebben a Götze-ben nem tudom mit látnak. Fasza kis játékos, adnék érte 20-30 milliót. Na mind1.
baluka26: Akkor jó volt, amikor kellett. Szerintem nem lenne nagy gáz. szerk2: Ezt nem tudtam, hogy a játékosok. Akkor Bale kapja szerintem, elvégre brit.
Más: Ezt a Bale videót 16 nap alatt 210ezren látták. Dolgozik a Real szurkolói felderítés azért rendesen.
-
NyxNyxNyx
addikt
Remélem Van Persie megelőzi a patkány srácot a góllövő listán. Már csak két gól kell.
Tanulni akartam, de gála reményében nézem inkább a meccset.
-
NyxNyxNyx
addikt
Elvileg a Tottenham bejelentkezhet Song-ért
Jó játékos nem mondom, de azért na...
homeless09: Ez jó
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
bandus #14345 üzenetére
Ez a legjobb. Keresni kell egy Dortmund fanatikust (ez manapság nem nehéz), és felvetni, hogy tuti nyerni fog a Real. Majd miután ellenzi, fogadásra kell bírni mondjuk 10ezer Ft-ba. Ezután Feltölteni tetszőleges fogadóirodába és meg kell rakni a Dortmund továbbjutást 3-as odds-ért mondjuk 6 ezerrel. Így, ha nyer a Real + 4ezer, ha nem, akkor +2 ezer.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
7600 GS #14335 üzenetére
Hát majd, ha lesz pénzem (értsd 3-8 millió körüli autóra), tuti valami japán autót veszek, vagy a Kia - Hyunai párosból. Nem szeretem a feltűnősködést és ezek jobbak árérték arányban és a stílusuk is jobban tetszik.
Valamilyen szinten előítéletes is vagyok a német nagy autósokkal(merci, bmw) szemben. 60%-uk maffiózó csokinyul, vagy valami ribanc... -
NyxNyxNyx
addikt
Én nekem nincs nagy kedvencem, de ha választani kéne akkor egy Mercedes Benz McLaren SLR AMG, de ha csak egy autóm lehetne akkor +1 az Audi S6-nak.
De amúgy tényleg nem tudom, akármelyik általatok írtra rákeresek( kivéve a Supra
) , és elfog a "must have" érzés. Aston Martin azért tetszik, mert nem a nagy faszagyerekek veszik, hanem a stílusérzékkel megáldott gazdag emberek. Az Audi-ban nagyon tetszik a sportosság, a Porsche klasszikus, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI mini 3 pro + fly more kit + egyeb
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest