- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Semmilyen okfejtes nem volt, annyit kerdeztem, mennyi penzbol epitenek/epitettek csapatot a csehek. Erre annyit tudtal valaszolni, h szerinted nem sokkal tobbol, mint a magyarok, es ezt higgyem el neked, mert irasos nyoma sehol nincs. En meg nem hiszem el. Ezutan elkezdtel engem szidni, azok osi troll nepszokas alapjan, h ha a mondandoval nem tudunk vitatkozni, kezdjunk ki azzal, aki mondja.
Az a teny meg, h az edzo a 2011-es Debrecennel 8 meccsbol 1-et nyert meg, nalam nem azt tamasztja ala, h szakmai zseni.
Tibiajax: azert ez olyan, mint a Barcelonat konnyu verni, eleg ha kikapcsolod a harom torpet. A Liverpooltol a ket MU elleni meccset lattam, a Dortmundtol iden eleg sokat, nem egy kategoria a ket banda. Ez nem Kloppot minositi, a BVB egyszeruen sokkal jobb erokbol all, varhatoan szetkapjak a Liverpoolt, mint foxi a labtorlot.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest