Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Pont ezt mondtam baráti körben, hogy ez a német csapat egységben ott van, de játékban kb a franciák szintje.
Ez a kettő elég ahhoz, hogy megéljenek belőle a célfutballjukkal.
Sokan mondják, hogy Németország nagy esélyese a VB-nek, nos én azt várom, hogy végre bedőljön a megszokott kőbe vésett, szögletes, centire kimért focijuk, és kreatív, játszó és a játékot szemmel láthatóan élvező csapat verje meg őket. Ezért szurkolok most Mexikónak.
Volt aki sima németre rakta ezt a meccset, én azt mondtam ez tisztán 3 esély.
Persze "A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig a németek nyernek.", amitől a gőg csak erősödik, de nem lehet örökké elég ennyi.
Ha döntőbe jut Németország, remélem Brazília fogja őket szervezett de mégis szép játékkal verni.
Az olaszokat utálják a védekezés miatt, mégis több látvány, több finomság volt a meccseiken...
#jogabonito
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest