Hirdetés

Aktív témák

• mephi666

nagyúr

jól beoffolok most, mert nem találok box-os topikot és lényegében sportágak közül a focis topik az igazán aktív egyedül: (hátha más is nézte a tegnapi meccseket)

tegnap kegyetlenül vártam Balzsay meccsét, mert bíztam benne, hogy a múltkori szégyenteljes veresége után visszatér és megmutatja... hát visszatért, de nem mutatta meg... majdnem elsírtam magam, annyira színtelenül öklözött... tv-n keresztül én megkérdőjelezném azért a végeredményt, mert szerintem neki sokkal több volt a pontos ütése, mint az ellenfélnek, de ez ilyen sport és az ottani bírák döntenek mindig... más oldalról nézve meg szerintem sem érdemelte volna meg a győzelmet, mert tényleg semmit nem mutatott önmagából... eltáncikált, az ellenfele irányított és totál hulla lett a 12. menet végére :( nem éreztem 1 pillanatra sem olyat, hogy: "na, most kellene meghúznia és pár pontos találattal megbénítani az ellenfelet, majd kiütni" nem volt ilyen... őszintén: unalmas meccs volt, iszogattam közben a sört meg az idegtől láncba szívtam a bagót, de fájt, hogy mennyire gyengén szerepel... közben elgondolkoztam, hogy kareszt akarták joe calzaghe-val bokszoltatni? ennek tényleg nagyon csúnya vége lett volna... az a fickó tényleg nem a 2 szép szemével érte el, amit elért... technikás volt, gyors volt, ütött akkorákat, mint a ház és nem fulladt ki még a 12. menet végére sem... nagyon jó volt az állóképessége és az energiáját is nagyon jól be tudta osztani mindig... balzsay meg most csak árnyéka önmagának és ha csúcsformában lenne, akkor is 150%-ot kellene teljesítenie, hogy esélye legyen egy calzaghe kaliberű bunyós ellen... a mostani állás szerint véleményem szerint ennyi volt a karrierjének :( nagyon sajnálom...

ui: viszont Bedáknak örülök... nem lehet a pehelysúlyt összehasonlítani nagyobb súlycsoportokkal, de ő tényleg azért ment be a ringbe, hogy leverje az ellenfelét, mint a sz@rt... és így is lett a 7. menetben :)

Aktív témák